merhaba bende 21 yaşındayım ankarda otruyorum bekarım.hiç adet görmemiştim kendiliğinden ilaçla adet görüyordum bıırakınca olmuyordu . gitmediğim doktor kalmadı hep ultrason kan tahlili vermekten bıktım diyebilirim geçen cuma günü hipo hipo teşhisi konuldu bana da. cyclo -progynova verdi doktor bundan sonra hep kullanacakmışım.doktor kendiliğinden hamile kalamzsın dedi iğneyle hamile kalailirmişim. hamile kalmama durumum da var mı hipolu olarak yeni üye oldum siteye ve çok üzülüyorum çocuğum olmazsa diye bi erkek arkadaşım var ve artık düşünmekten kafayı yiycem ya çocuk vermezsem ona diye evlenmemeyi bile düşünüyorum.hipolular lütfen bana da yardımmm edinnn lütfennn birde cyclo progynova kilo yapıyor mu fazla tuz kullanmamam mı gerekiyo nelere dikkat etmeliyim lütfen yardımcı olun şimdiden tşkr ederimm
canım merhaba benim ankaradaki ilk kadın doğumcum vr çok TECRUBEL,İ VE çok pozitif benim bugune gelmemde çok katkısı var prf dr feride söylemez ankara ünv tesinde özel muaynanesi var istersen nosunu göndere biliirm
slm canım nasılsın.daha bi doktora gitmedim ondan seni aramadım artık.araştıerdım burda prof bi doktor var.denizliden gelmiş mehmet emin soysal baya bi övgü ile bahs ediyorlar ondan andevu aldım 6 temmüza verdiler öle olunca tarih bekliyorum..ilk kalp atışı bile dinlemedim daha yaa..herkez ne kadar meraksızsın diyorlar ne bileyim öle gelişi güzel bi doktora gitmek istemedim..bide ne kadar geç gidersem belki kendiliğinden kayıp olur diye mi bekliyoprum galiba öle düşünüyorum.insanın mideside bulanmayınca hamile değilim sanacağım valaa ya:)
selam cnm tedavin hsyirli olsun ben face yi kapattim gecici olarak tabi...okuyunca cok sevindim benimde sonuc pozitif 2 tane transfer edildi haftaya hem kese hem kalp atisi icin kontrolum var kendine dikkat et ins bu defa iyi sonuc alirsin
Umutlu sakin uzulme sakin ankarada mukemmel bir doktor var murat sonmezer ankara tip kadin dogum dikimevinin oradaki cebeci yerleskesinde emin ol hamile kalirsin hemen git sali persembe bakiyor erken git ve unutma moral bu hastalikta cok onemli kullandigin ilac kilo yapmiyor ama bizim hastalikta spor onemli gunluk yuruyusunu yap karbonhidrat bakimi.dan dikkat et kullandigin hicbir ilac sana kilo aldiramaz murat hocayi gor o olacak desin icin rahatlasin sonra hemen arkadasinla konus ayni seyleri bende yasadim simdi evliyiz
canım merhaba benim ankaradaki ilk kadın doğumcum vr çok TECRUBEL,İ VE çok pozitif benim bugune gelmemde çok katkısı var prf dr feride söylemez ankara ünv tesinde özel muaynanesi var istersen nosunu göndere biliirm
merhaba canım...bundan 3 ay öncesine kadar bende senin gibi kendini ümitsizx vaka olrak göeren birisiydim.ama şu anda 8 haftalık hamileyim ..ilk aşılamada mevlamında izni ile sonuç aldım.aslında ilk denemem sayılmaz bundan önce 2 defada iğneleri vurundum ama az miktarda olunca vücüt cvp vermedi.doğru doktor ve doğru tedavi yöntemi ile hastalığının altında başka bir neden yatmıyorsa mutlaka sonuç alırsın..
ben bu hastalıkla 2000 yılından beri uğraşıyoum.sonunda burda tanıştığım arkadaşların sayesinde doğru doktorla tanıştım ve sonuç aldım.cyclo hapınıda 2001 yılından beri kullnadım.eğer hastalığın sadece beyinden gelen hipofiz bezlerinin salgılaması geren hormonlar salgılanmadığı için yumurtalık ve rahim küçüklüğü ise cvp alırsın.
ilk başta iyi araştır birazda parasal olarak imkanların varsa ne yap et doğru doktorla başla bu işe benim daha önceleri tedaviye başladığım doktorların elinden bizim gibi hasta geçmediği için hep düşük iğneler vuruldu ve cvp alınamadı durum aşılamaya kadar bile gelmedi.ama 3.de ne yapıp edip doktorumu buldum ve yüksek başladı tedaviye aşılamadan da cvp aldım.başka şehirlere gidemem dersen benim araştırmalarımda aklımda kaldığı kadarı ile ankarada bu hastalıkda tecrübeli doktorlar var diye kalmış..onuda çocuk istiyorum sitesinde ki formda hipogonodomi sayfasındaki satılrarı baştan sona okuyup bulmuştum galiba oraları baştan sona oku
çok sevinirim canım gönder nosunu sen evli miisn
canım ankara ünv de hoca bizim işte hipo hipoda çok iyi benim ilk drum ve bana umut veren hayata gülmemi sağlayan kişi (çok küçük öğrendiğimm için çok üzülmüştüm )muaynanesi çaankaya da muayne tel 0312 440 59 00 bu numaradan ulaşamaz isen başka numara vere bilirim..
evet canım evliyim bir kızım var sende hiç merak etme gönlünü rahat tut[/QUOT
ank üni. ssk lıya bakıyor mu bir de özel muaynesi ne kadar?
canım ankara ünv de hoca bizim işte hipo hipoda çok iyi benim ilk drum ve bana umut veren hayata gülmemi sağlayan kişi (çok küçük öğrendiğimm için çok üzülmüştüm )muaynanesi çaankaya da muayne tel 0312 440 59 00 bu numaradan ulaşamaz isen başka numara vere bilirim..
evet canım evliyim bir kızım var sende hiç merak etme gönlünü rahat tut[/QUOT
ank üni. ssk lıya bakıyor mu bir de özel muaynesi ne kadar?
canım ünv hastaneleri ssklılara bakıyor tabiii ankara ünv kadın doğum fakültesi cebecide ben feride hocaya gitmiyorum muayne ücretini bilmiyorum ben en son ona 6 7 yıl olmuştur o yüzden bilemiyeceğimmmmm işinde çok iyi hipo hipo hakkında bilgisi var tecrubeli bu konuda sana da tecrübeli dr gerekiyor
canım benim doktorum murat erdemtok adanada kendisi ama şu konuda birşey belirtmek istiyorum bana kalırsa bizim hastalığın erkeni geci yok sonuçta sadece hipofiz bezimiz yeterli çalışmıyor ilaçlarlada mümkün tabi ben son olarak doğum kontrol hapları kullandım öncesinde estrofem farlutal premarin cyclo progynova birton ilaç yani ama en iyisi doğum kontrol hapı oldu diğerleri çok gerginlik yapıyordu menogon yumurta geliştirici bir iğne yani ben sadece tüp bebekte kullanıyorum adet için hep yazdığım ilaçlardan kullandım bana kalırsa işim ehli biri ile kesin yanıt verir bünye benimde küçücüktü bakma şimdi tedavideyim diye büyüdü yoksa doğumdan hemen sonra ufalmaya başladı anlayacağın bu meletler ilaçsız yok oluyorbu arada sen hangi şehirdesin ve evlimisin[/QUOT
BÜTÜN KADER ARKADAŞLARIMA MERHABA
bende 15 yaşındayken hipolu olduğumu öğrendim.şuan evliyim 3 tüp bebek denemem oldu 3 de negatif,4.denemede ultrosanda görünen ve yumurta zannedilen şeylerin içi su dolu keseciklerden başka bir şey olmadığını öğrendim ve yine yıkımmmmm....
meloni arkadaşım sen adanadaki dr undan bahsetmşsin ne güzel doğru dr u bulabilmişsin ben hala bulamadım
adana yakın gitmek istiyorum tavsiye eder misin ne yapayım ne önerirsin ne önerirsiniz arkadaşlar bana????
selam cnm tedavin hsyirli olsun ben face yi kapattim gecici olarak tabi...okuyunca cok sevindim benimde sonuc pozitif 2 tane transfer edildi haftaya hem kese hem kalp atisi icin kontrolum var kendine dikkat et ins bu defa iyi sonuc alirsin
cevabın için çok teşkr ediyorum çok mutlu oldum cevapladığın için tam olarak hastane adı hangi bölümde ismini verebilir miisin konuşmayı düşünüyorum hastalığımdan haberi var şuan ankara da değil gelsin ilk fırsatta konuşacağım bizim hastalıkta kendiliğinden hamile kalma olamaz mı hiç ihtimal yok mu
Umutlu tekrar merhaba. Bizim kendiliğimizden hamile kalma ihtimalimiz söyle var iğne tedavisi ile yoksa yumurtlamadığımız için iğne tedavisi olmadan kalamayız. Tabi yine Allah bilir diyim. Murat hocaya gelince internetten baktığım kadarı ile muayenede açmış. Murat sönmezer diye yaz bir bak istersen süper bir doktor. Diğer arkadaşların doktorlarına da gidebilirsin. yeterki üzülme gebelik şansı çok yüksek bir rahatsızlık bu. ben ilk aşılamada hamile kaldım ama üçüz olduğu için 20. haftada kaybettim rahim normalden küçüktü bizim sorunumuz bu zaten öncesinde rahim büyümesi için ilaç tedavisi gerekiyor senin şansın genç bir yaşta olayın farkında olman. Evlendiğin zaman hemen tedaviye başla sakın bekleme. Birde kendiniz hasta gibi görme arkadaşının karşısında kendini ezik hissetme bu bize Allahtan gelmiş bir rahatsızlık bizim bir hatamız yok çocuğumuzun olma olasılığı sağlıklı olan kadınlarla nerdeyse aynı o nedenle kendine güvenini asla kaybetme. Seçeceğin doktorla herşeyi açıkça konuş sana şimdiden rahim büyümesi için ilaca başlasın evlendiğinde hazır olsun bebişlerin rahat rahat doğsun inşallah yine görüşürüz istediğini sorabilirsin sevgilerle
merhaba çok teşkkr ederim cevapların için erkek arkadaşımla konuştum hiç sorun etmedi sağolsun çok mutluyum hemde böyle aydınlatıcı arkadaşlarımın olması beni hem rahatlatıyo hemde daha çok mutlu ediyor.şuanda cyclo-progynova ilacını kullanıyorum ilk ayım ilacım yeni bitti adeti bekliyorum rahim büyütmek için farklı bi ilaç mı veriyorlar ? evlendiğim zaman hemen tedaviye başlayım mı birde çok uzun mu süürüyo ne kadar sürüyo ortalama bu iğneleme peki eşlerde tedavi falan oluyor mu evlendikten sonra hangi süreç bekliyor beni kısaca anlatırsan çok sevinirim.:) birde bizim hastalıkta çoğul gebelik yüksek sanırım
Umutlu tekrar merhaba. Bizim kendiliğimizden hamile kalma ihtimalimiz söyle var iğne tedavisi ile yoksa yumurtlamadığımız için iğne tedavisi olmadan kalamayız. Tabi yine Allah bilir diyim. Murat hocaya gelince internetten baktığım kadarı ile muayenede açmış. Murat sönmezer diye yaz bir bak istersen süper bir doktor. Diğer arkadaşların doktorlarına da gidebilirsin. yeterki üzülme gebelik şansı çok yüksek bir rahatsızlık bu. ben ilk aşılamada hamile kaldım ama üçüz olduğu için 20. haftada kaybettim rahim normalden küçüktü bizim sorunumuz bu zaten öncesinde rahim büyümesi için ilaç tedavisi gerekiyor senin şansın genç bir yaşta olayın farkında olman. Evlendiğin zaman hemen tedaviye başla sakın bekleme. Birde kendiniz hasta gibi görme arkadaşının karşısında kendini ezik hissetme bu bize Allahtan gelmiş bir rahatsızlık bizim bir hatamız yok çocuğumuzun olma olasılığı sağlıklı olan kadınlarla nerdeyse aynı o nedenle kendine güvenini asla kaybetme. Seçeceğin doktorla herşeyi açıkça konuş sana şimdiden rahim büyümesi için ilaca başlasın evlendiğinde hazır olsun bebişlerin rahat rahat doğsun inşallah yine görüşürüz istediğini sorabilirsin sevgilerle
merhaba çok teşkkr ederim cevapların için erkek arkadaşımla konuştum hiç sorun etmedi sağolsun çok mutluyum hemde böyle aydınlatıcı arkadaşlarımın olması beni hem rahatlatıyo hemde daha çok mutlu ediyor.şuanda cyclo-progynova ilacını kullanıyorum ilk ayım ilacım yeni bitti adeti bekliyorum rahim büyütmek için farklı bi ilaç mı veriyorlar ? evlendiğim zaman hemen tedaviye başlayım mı birde çok uzun mu süürüyo ne kadar sürüyo ortalama bu iğneleme peki eşlerde tedavi falan oluyor mu evlendikten sonra hangi süreç bekliyor beni kısaca anlatırsan çok sevinirim.:) birde bizim hastalıkta çoğul gebelik yüksek sanırım
Umutlu tekrar merhaba arkadasinla konusmana coook sevindim artik tedavinde daha pozitif olursun. Simdilik bu ilacla devam edeceksin evlenmeye yakin rahim buyumesi icin ilaca gecersin o zaman doktorunu bilgilendir evleniyorum cocuk isticem diye soyle rahim buyutmek icin estrofem ve farlutal kullandim 2 ay gelecek hafta adetimde doktoruma gidecem sana daha net bilgi veririm. Cocuk adamasinda takriben 15 gun igne her gun ayni saatte kullaniyoz gun asiri ultrason ve isterse kan tahlili yapiyoz yumurtalar buyuyunce catlatma ignesi yaptiriyoz bu asamadan sonra asilama tupbebek yada normal yolla hamile kalmaya calisiyoruz buna sartlarin ve doktorun karar veriyor esinde sorun varmi diye ilk asamada bakiliyo sorun yoksa o sadece sperm verme asamasinda gwliyo. Sorun varsa ona gore direk tup bebe yapiliyo. Evet bizde cogul gebelik ihtimali yuksek benim doktorum busefer tek gebelik icin ugrasacak sen evlenene kadar sana daha iyi yol gosterecek duruma gelirim sanirim sen simdilik ilacini kullan spor yap duzenli beslen hayatin tadini cikar birde lutfen birkez murat hocaya git o birkez gorsun seni zaten o tum yasantini duxenler cok rahat edersin kafandakileri sor belki durumun farklidir mutlaka en kisa zamanda git ve evlenir evlenmez cocuk isinebasla hic bekleme:)
[SUP][/SUP]Umutlu tekrar merhaba arkadasinla konusmana coook sevindim artik tedavinde daha pozitif olursun. Simdilik bu ilacla devam edeceksin evlenmeye yakin rahim buyumesi icin ilaca gecersin o zaman doktorunu bilgilendir evleniyorum cocuk isticem diye soyle rahim buyutmek icin estrofem ve farlutal kullandim 2 ay gelecek hafta adetimde doktoruma gidecem sana daha net bilgi veririm. Cocuk adamasinda takriben 15 gun igne her gun ayni saatte kullaniyoz gun asiri ultrason ve isterse kan tahlili yapiyoz yumurtalar buyuyunce catlatma ignesi yaptiriyoz bu asamadan sonra asilama tupbebek yada normal yolla hamile kalmaya calisiyoruz buna sartlarin ve doktorun karar veriyor esinde sorun varmi diye ilk asamada bakiliyo sorun yoksa o sadece sperm verme asamasinda gwliyo. Sorun varsa ona gore direk tup bebe yapiliyo. Evet bizde cogul gebelik ihtimali yuksek benim doktorum busefer tek gebelik icin ugrasacak sen evlenene kadar sana daha iyi yol gosterecek duruma gelirim sanirim sen simdilik ilacini kullan spor yap duzenli beslen hayatin tadini cikar birde lutfen birkez murat hocaya git o birkez gorsun seni zaten o tum yasantini duxenler cok rahat edersin kafandakileri sor belki durumun farklidir mutlaka en kisa zamanda git ve evlenir evlenmez cocuk isinebasla hic bekleme:)
merhaba cvabın için çok tekkr ederim çok mutlu ediyorsun beni:) yarın işe başlıyorum eczanede.doktora gitmeyi çok istiyorum internetten de araştırdım kendi sitesi var doktorun .ama para biriktirmem lazım2 aya falan anca giderim.evet sen ben evlenene kadar daha bilgili olursun hem bebeklerin olur :) bebeklerinle birlikte bu sefer bana yardımcı olursunuz.çok dua etcem senin için allahım nasip eder inş.güzel haberlerini bekliycem.bebeğin olduğu zman da yazmayı ihmal etme sakın ..
[SUP][/SUP]
merhaba cvabın için çok tekkr ederim çok mutlu ediyorsun beni:) yarın işe başlıyorum eczanede.doktora gitmeyi çok istiyorum internetten de araştırdım kendi sitesi var doktorun .ama para biriktirmem lazım2 aya falan anca giderim.evet sen ben evlenene kadar daha bilgili olursun hem bebeklerin olur :) bebeklerinle birlikte bu sefer bana yardımcı olursunuz.çok dua etcem senin için allahım nasip eder inş.güzel haberlerini bekliycem.bebeğin olduğu zman da yazmayı ihmal etme sakın ..
Elbette yazarim sana bir faydam dokunabilrse ne mutlu bana. Suan cepten yaziyorum bilgisayarimdan ozelden sana mailimi yazarim daha rahat gorusuruz. Bizi bizden baskasi anlayamaz ben uzun zaman bu hastalik yuzunden depresyona girdim cok zor gunlerim oldu kendime guvenimi kaybettim taki gecen sene kasim ayinda test yaptigimda cift cizgi gorene kadar kendimi hep uzdum ama hamile kaldim suan cennette olan 3melegim var. Sana gelismeleri yazacam tatilden donunce sana ozelden mailimi yollarim sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?