hipogonadotropik hipogonadizm (hipo hipo) İlk Aşılamada Hamile Kalanlar Lütfen Paylaş

canım merhaba benim ankaradaki ilk kadın doğumcum vr çok TECRUBEL,İ VE çok pozitif benim bugune gelmemde çok katkısı var prf dr feride söylemez ankara ünv tesinde özel muaynanesi var istersen nosunu göndere biliirm

slm canım nasılsın.daha bi doktora gitmedim ondan seni aramadım artık.araştıerdım burda prof bi doktor var.denizliden gelmiş mehmet emin soysal baya bi övgü ile bahs ediyorlar ondan andevu aldım 6 temmüza verdiler öle olunca tarih bekliyorum..ilk kalp atışı bile dinlemedim daha yaa..herkez ne kadar meraksızsın diyorlar ne bileyim öle gelişi güzel bi doktora gitmek istemedim..bide ne kadar geç gidersem belki kendiliğinden kayıp olur diye mi bekliyoprum galiba öle düşünüyorum.insanın mideside bulanmayınca hamile değilim sanacağım valaa ya:)

ben 2. aşılamamı yaprırdım canım 9 temmuzu bekliyorum çarşamba günü oldu cemal hocaya sordum oda risk taşıdığını erken doğum olabileceğini bebekler gelişmeden ve doğdukları için kaybedileceğini söylediii merakla bekliyorum allah yardımcın olsun canım

selam cnm tedavin hsyirli olsun ben face yi kapattim gecici olarak tabi...okuyunca cok sevindim benimde sonuc pozitif 2 tane transfer edildi haftaya hem kese hem kalp atisi icin kontrolum var kendine dikkat et ins bu defa iyi sonuc alirsin

Son düzenleme:
selam cnm tedavin hsyirli olsun ben face yi kapattim gecici olarak tabi...okuyunca cok sevindim benimde sonuc pozitif 2 tane transfer edildi haftaya hem kese hem kalp atisi icin kontrolum var kendine dikkat et ins bu defa iyi sonuc alirsin

canım hayırlı olsun çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsinn bakalım bende haftaya öğreneceğim kısmet artıkkkk

cevabın için çok teşkr ediyorum çok mutlu oldum cevapladığın için tam olarak hastane adı hangi bölümde ismini verebilir miisin konuşmayı düşünüyorum hastalığımdan haberi var şuan ankara da değil gelsin ilk fırsatta konuşacağım bizim hastalıkta kendiliğinden hamile kalma olamaz mı hiç ihtimal yok mu

çok sevinirim canım gönder nosunu sen evli miisn

çok teşkkür ederim canım cevabın için çok doktora gittim ama hep ilaç verildi zekai tahir burak hastanesine gittim ankara da orda teşhis konuldu hipo hipo diye. başka doktora mı gitsem mi çünkü kan ve ultrason sonuçlarına bakarak söledi doktor sadece hipo hipo hastası olduğumu. beyinden gelen hormonların salgılanmadığı için dedi cyclo ilacı direk göğüslere etki ediyormuş sanırım o yüzden film istedi doktor birde emar istedi benden her ihtimale karşı dedi doktor beyinde tümör olduğu zaman da adeti etkiliyormuş her 6 ayda bir kontrole gel dedi . birde bişey daha sormak istiyorum şuan bekarım evlendiğim zaman direk tedaviye başlamalımıyım geç kalmamamk adına hep okuyorum iğneleme falan uzun süren bi tedavi mi ?birde kendiliğinden hiç hamile kalma şansımız yok mu acaba sen şuan hangi adet söktürücü hapını kullanıyorsun hanhgisi iyi

çok sevinirim canım gönder nosunu sen evli miisn

canım ankara ünv de hoca bizim işte hipo hipoda çok iyi benim ilk drum ve bana umut veren hayata gülmemi sağlayan kişi (çok küçük öğrendiğimm için çok üzülmüştüm )muaynanesi çaankaya da muayne tel 0312 440 59 00 bu numaradan ulaşamaz isen başka numara vere bilirim..
evet canım evliyim bir kızım var sende hiç merak etme gönlünü rahat tut

Son düzenleme:

bu arada meloni,kelebek ve tüm hamile olan arkadaşlarım hepinizi tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin...

Umutlu tekrar merhaba. Bizim kendiliğimizden hamile kalma ihtimalimiz söyle var iğne tedavisi ile yoksa yumurtlamadığımız için iğne tedavisi olmadan kalamayız. Tabi yine Allah bilir diyim. Murat hocaya gelince internetten baktığım kadarı ile muayenede açmış. Murat sönmezer diye yaz bir bak istersen süper bir doktor. Diğer arkadaşların doktorlarına da gidebilirsin. yeterki üzülme gebelik şansı çok yüksek bir rahatsızlık bu. ben ilk aşılamada hamile kaldım ama üçüz olduğu için 20. haftada kaybettim rahim normalden küçüktü bizim sorunumuz bu zaten öncesinde rahim büyümesi için ilaç tedavisi gerekiyor senin şansın genç bir yaşta olayın farkında olman. Evlendiğin zaman hemen tedaviye başla sakın bekleme. Birde kendiniz hasta gibi görme arkadaşının karşısında kendini ezik hissetme bu bize Allahtan gelmiş bir rahatsızlık bizim bir hatamız yok çocuğumuzun olma olasılığı sağlıklı olan kadınlarla nerdeyse aynı o nedenle kendine güvenini asla kaybetme. Seçeceğin doktorla herşeyi açıkça konuş sana şimdiden rahim büyümesi için ilaca başlasın evlendiğinde hazır olsun bebişlerin rahat rahat doğsun inşallah yine görüşürüz istediğini sorabilirsin sevgiler...

[SUP][/SUP]

merhabalar bende hipoluyum bekarım daha bakalım hayırlısıyla evlenip tedaviye başlamak istiyorum ama kimse yok şuan hayatımda.

bende hipo hipoyum 14 yaşında teşhis koyuldu şu an 29 yaşındayım ve 4 aylık evliyim. biz 25 ağustosta bebek için tedaviye başladık. günde 2 toz 1 su menagon iğne oldum daha sonra çatlatma iğnesi ve doktorun dediği zamanlarda doğal yol fakat 4 gün sonra kanamam başladı 3 gün sürdü ve bitti. doktoru aradım hemşiresi ile görüştüm daha erken dedi bekleyin. ama dikkatimi çeken birşey var bana sonrasında ne jel ne ilaç ne birşey hiçbirşey vermedi. doktoru arayıp söylediğimde benimle bir konuşması var senmisin doktor benmisin der gibi:) benim asıl sorum şu istanbulda olup tedavi görüpte bebek sahibi olan varmı? bu süreci çok yıpratıcı olmadan atlatmak istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…