• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hipolu Olarak Tüp Bebek Tedavisine Başladımmm:)

Moonlii

80.5 tan 58'e son 5 kilo....
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2012
5.259
5.802
198
Herkese merhaba...
sonuç ne olur nasıl olur bilemiyorum ama 2 gündür içim içime sığmıyor,çocuk denecek yaşlarımdan bu yana çocuğum olacak mı sorusuyla bugünlere kadar geldim..Hipo hipo'luyum ilaç kullanmadan regl olamıyorum 27 yaşında ve 2 yıldır evliyim..6 aydır bebek için kesintisiz tedavi görüyorum zaten forumda hipo başlığı altındaki konulara da epey yazmışlığım var..13 yıldır kullandığım estrofem+trasual dan sonra dr bütün ilaçları kesti ve vücudumun yalın haliyle olan hormon değerlerime bakıldı ve tüp bebeğe karar verdik..Şuanda yumurtalıklarımın gelişimi için Menopur iğne kullanıyorum bugün 2. günüm ara sıra biraz ağrım oluyor daha çok sızıya benzeyen ama bu bile bana sanki içere olumlu bir şeyler oluyormuş gibi hissettiriyor,herşey yolunda giderse yumurtalar toplanacak tarnsfer falann bebeğimize kavuşucaz ALLAH'ın izniyle..Biliyorum RABBIM ol derse oluverir..Hepimizin bu uğurda yaptıklarını kullandığımız ilaçları RABBIM şifa eylesin bize,bizim VEKİLİMİZ olsun doktorlarımızı bize vesile eylesin İNŞALLAH..Desteklerinizi bekliyorum hatta şu anda bu aşamada olan herkesi bekliyorum RABBIM hepimizi güzel haberlerle müjdelendirsin..Şüphesiz ki O herşeyi bilen ve işitendir!..

canımm allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin herşey gönlünce olur inşaallah .. hayırlıı haberlerr bekliyoruzz :)):KK46::KK46::KK46:

Merhabalar :) ben de ikinci tüp bebek tedavime başladım yarın yumurtalar toplanacak ve muhtemelen çarşamba günü transfer gerçekleşecek işin enteresan yanı ise bende ne heyecan nede şiddetli istek var ve bu soğuk duygular beni çok üzüyor :KK61::KK61::( Geçenlerde arkadaşım 6 aylık bebeği ile bana geldi o yavru ne güzel gülüyor bana nasıl şahane tepkiler veriyordu du anlatamam ve dedim ki "bu evin tek eksiği bebek " Çocukları çok seviyorum ve istiyorum ama tedavinin manevi baskısından mıdır nedir duygularım NÖTR o_O :( Sanırım bastırdığım stres duygusu beni bu hale getirdi....

merhaba arkadaşım merak etme bende senin gibiydim ama şimdide bebeğimin dünyaya geleceği günü bekliyorum rabbim inşallah sana ve bütün isteyenlere nasip eder üstelik benim 4.denememde oldu yani demek istediğim umudunu kaybetme ve hep dua et biliyorum süreç kolay değil ama ne yapalım allah bizim yazımızıda böyle yazmış inşallah kısa zamanda mutlu haberlerini alırız

Merhabalar :) ben de ikinci tüp bebek tedavime başladım yarın yumurtalar toplanacak ve muhtemelen çarşamba günü transfer gerçekleşecek işin enteresan yanı ise bende ne heyecan nede şiddetli istek var ve bu soğuk duygular beni çok üzüyor :KK61::KK61::KK43: Geçenlerde arkadaşım 6 aylık bebeği ile bana geldi o yavru ne güzel gülüyor bana nasıl şahane tepkiler veriyordu du anlatamam ve dedim ki "bu evin tek eksiği bebek " Çocukları çok seviyorum ve istiyorum ama tedavinin manevi baskısından mıdır nedir duygularım NÖTR o_O :KK43: Sanırım bastırdığım stres duygusu beni bu hale getirdi....

merhaba arkadaşım merak etme bende senin gibiydim ama şimdide bebeğimin dünyaya geleceği günü bekliyorum rabbim inşallah sana ve bütün isteyenlere nasip eder üstelik benim 4.denememde oldu yani demek istediğim umudunu kaybetme ve hep dua et biliyorum süreç kolay değil ama ne yapalım allah bizim yazımızıda böyle yazmış inşallah kısa zamanda mutlu haberlerini alırız

KNTMMM KNTMMM umarım bu sakinlik ALLAH'ın izniyle alacağın müjdenin habercisidir..Hayırlı haberlerini bekliyorum umarım herşey yolunda ilerler..:)

erzurumlu25en erzurumlu25en harikasınnnnn 4.deneme RABBIM nasılda sabır ihsan etmiş sana ne mutlu RABBIM dualarının emeklerinin karşılğını vermiş hayırlıısylada tamamına erdirir İNŞALLAH darısı bizim ve tüm isteyenlerin başına..Sende hipolumusun?

Bu arada benimde yarın kontrolüm var yumurtalara bakılıcak gelişme var mı diye bende KNTMMM KNTMMM gibi hiç bişey hissedemiyorum ama biraz korkum var ilaçlara cvp vermediler diye:(

Herkeseeeee merhabaaaaa:))Beniiii dinleyinnnnnn:)
Kızlar busabah ilk iğne tedavisinin ilk kontrolü vardı ÇOKK ŞÜKÜR YA RABBİM'E 3 yumurtacığım belirgin olmuş ve tedaviye cvp vermeye başlamışlar:) İlaç dozunu 3 toz 2 su olarak devam edicem p.tesi tekrar kontrol ALLAH'ıma nasıl şükretsem az bukadarcık bir gelişme bile mutlu etti bizi RABBIM İNŞALLAH devamınıda getirip yavrumuza kavuşmayı nasip eder cümlemize tedavi gören görmek isteyen herkese İNŞALLAH:)

@@erzurumlu25en Merhaba canım umudum hep var ama eşim dışında kimse ile paylaşmadan bu tedavileri yaptırmak sanırım ruhuma ağır geldi zorlandığımdan olsa gerek iki parmak büyüklüğünde uçuk çıktı hemde gögüs altımda oda fena acılar veriyor ALLAH'ım görüyor beni ve bizleri dilerim emekler zayi olmaz. senin adına da çok ama çoook sevindim sağlıkla evladını kucagına alırsın haberim olsun ama merak ederim ben :) birbirimize dua edelim inşaallah :)

Son düzenleme:
MOON çok sevindim inşaallah diger aşamalarda da herşey yolunda gider .güzel haberlerini bekliyorum :)

ERZURUMLU ve MOON az önce hastaneden geldik 5 yumurta toplandı ve kısmetse çarşamba günü transfer olacak inşaallah hayırlısı ile tutunur iki embriyo koyulacak belli olmaz belki ikiz bebişlerim olur:KK46::KK46: lütfen bana da dua edin menepoza girmeden evlat sahibi olabileyim:oops:

KNTMMM KNTMMM çokkk sevindimmm İNŞALLAH RABBIM hayırlısıyla tamamına erdirir...Çarşambaya çok az kaldıııı inanın dua ederken kendime edemiyorum ben diyemiyorum RABBIM hepimizin yüzünü güldürsün..Herşey duayla dostlar..Ben şimdi ALLAH izin verirse 313 Ayetel Kürs-i okuyucam niyet edip mutlak RABBIM duyar hayırlısını nasip eder..Ayrıca bide bal+tarçın+çörek otu yedim bu sabah hala içim yanıyor:KK55:
Bide senin yumurtalar kaç ünde hangi dozlarla büyüdü ben 3 toza başladım bugünden itibaren ama yumurtam 7 mm şuanda diğer 2 sini söylemedi..

KNTMMM KNTMMM çokkk sevindimmm İNŞALLAH RABBIM hayırlısıyla tamamına erdirir...Çarşambaya çok az kaldıııı inanın dua ederken kendime edemiyorum ben diyemiyorum RABBIM hepimizin yüzünü güldürsün..Herşey duayla dostlar..Ben şimdi ALLAH izin verirse 313 Ayetel Kürs-i okuyucam niyet edip mutlak RABBIM duyar hayırlısını nasip eder..Ayrıca bide bal+tarçın+çörek otu yedim bu sabah hala içim yanıyor:KK55:
Bide senin yumurtalar kaç ünde hangi dozlarla büyüdü ben 3 toza başladım bugünden itibaren ama yumurtam 7 mm şuanda diğer 2 sini söylemedi..
:) ALLAH iyiliğini versin içim yandı dedin güldüm valla:KK48:.Ayın 10 çarşamba başaldım Gonal_f ve diger ilaçlara işte bugün topladılar yumurtaları.16,17,18 eylül sadece baskılayıcı ve sonra çatlatma iğneleri oldum dün ilaçsız gün dü bugünde topalama işlemi tamamlandı 17 ve 18cm de toplandı. bu arada nerede yaşıyorsun nerede tedavi oluyorsun canım? ilk tedavin mi peki?

Herkeseeeee merhabaaaaa:))Beniiii dinleyinnnnnn:)
Kızlar busabah ilk iğne tedavisinin ilk kontrolü vardı ÇOKK ŞÜKÜR YA RABBİM'E 3 yumurtacığım belirgin olmuş ve tedaviye cvp vermeye başlamışlar:) İlaç dozunu 3 toz 2 su olarak devam edicem p.tesi tekrar kontrol ALLAH'ıma nasıl şükretsem az bukadarcık bir gelişme bile mutlu etti bizi RABBIM İNŞALLAH devamınıda getirip yavrumuza kavuşmayı nasip eder cümlemize tedavi gören görmek isteyen herkese İNŞALLAH:)
Amin ins. En kısa zamandada senin güzel haberlerini alırz insallah

:) ALLAH iyiliğini versin içim yandı dedin güldüm valla:KK48:.Ayın 10 çarşamba başaldım Gonal_f ve diger ilaçlara işte bugün topladılar yumurtaları.16,17,18 eylül sadece baskılayıcı ve sonra çatlatma iğneleri oldum dün ilaçsız gün dü bugünde topalama işlemi tamamlandı 17 ve 18cm de toplandı. bu arada nerede yaşıyorsun nerede tedavi oluyorsun canım? ilk tedavin mi peki?

Ben istanbulda yaşıyorum ilk tedavim Fulya Cankat kliniğine gidiyorum:KK55:

@@erzurumlu25en Merhaba canım umudum hep var ama eşim dışında kimse ile paylaşmadan bu tedavileri yaptırmak sanırım ruhuma ağır geldi zorlandığımdan olsa gerek iki parmak büyüklüğünde uçuk çıktı hemde gögüs altımda oda fena acılar veriyor ALLAH'ım görüyor beni ve bizleri dilerim emekler zayi olmaz. senin adına da çok ama çoook sevindim sağlıkla evladını kucagına alırsın haberim olsun ama merak ederim ben :) birbirimize dua edelim inşaallah :)
merhaba canım merak etme herşey yolunda gidicek inşallah bizde onların hepsini yaşadık o yüzden seni çok iyi anlıyorum kafana hiç birşeyi takma bunlar hep sıkıntıdan oluyor kendini başka şeylerle meşgul et bende öncekilerde senin gibiydim ama bunda herşeyi boş verdim normal yaşantıma devam etmeye çalıştım rahat olmaya çalış biliyorum kolay değil ama ALLAH yardımcın olsun inşallah

KNTMMM KNTMMM umarım bu sakinlik ALLAH'ın izniyle alacağın müjdenin habercisidir..Hayırlı haberlerini bekliyorum umarım herşey yolunda ilerler..:)

erzurumlu25en erzurumlu25en harikasınnnnn 4.deneme RABBIM nasılda sabır ihsan etmiş sana ne mutlu RABBIM dualarının emeklerinin karşılğını vermiş hayırlıısylada tamamına erdirir İNŞALLAH darısı bizim ve tüm isteyenlerin başına..Sende hipolumusun?

Bu arada benimde yarın kontrolüm var yumurtalara bakılıcak gelişme var mı diye bende KNTMMM KNTMMM gibi hiç bişey hissedemiyorum ama biraz korkum var ilaçlara cvp vermediler diye:KK43:
sağol canım İNŞALLAH RABBİM sizede nasip eder

Kızlaaarrrr :KK31:çok güzel duygulardayım az önce hastaneden aradılar 3 tane yumurtam gelişime cevap vermiş salı günü transfer gerçekleşecek iki embriyo transfer edilecek hayırlısı ile inşaallah tutunur yavrularımız:KK46::KK46: hayırlısı olsunda ister ikisi ister teki tutunsuz yuvamız çocuk sesi:mad: nefesi ile daha da şenlensin:nazar:

Back
X