• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hipolu Olarak Tüp Bebek Tedavisine Başladımmm:)

Herkese merhaba...
sonuç ne olur nasıl olur bilemiyorum ama 2 gündür içim içime sığmıyor,çocuk denecek yaşlarımdan bu yana çocuğum olacak mı sorusuyla bugünlere kadar geldim..Hipo hipo'luyum ilaç kullanmadan regl olamıyorum 27 yaşında ve 2 yıldır evliyim..6 aydır bebek için kesintisiz tedavi görüyorum zaten forumda hipo başlığı altındaki konulara da epey yazmışlığım var..13 yıldır kullandığım estrofem+trasual dan sonra dr bütün ilaçları kesti ve vücudumun yalın haliyle olan hormon değerlerime bakıldı ve tüp bebeğe karar verdik..Şuanda yumurtalıklarımın gelişimi için Menopur iğne kullanıyorum bugün 2. günüm ara sıra biraz ağrım oluyor daha çok sızıya benzeyen ama bu bile bana sanki içere olumlu bir şeyler oluyormuş gibi hissettiriyor,herşey yolunda giderse yumurtalar toplanacak tarnsfer falann bebeğimize kavuşucaz ALLAH'ın izniyle..Biliyorum RABBIM ol derse oluverir..Hepimizin bu uğurda yaptıklarını kullandığımız ilaçları RABBIM şifa eylesin bize,bizim VEKİLİMİZ olsun doktorlarımızı bize vesile eylesin İNŞALLAH..Desteklerinizi bekliyorum hatta şu anda bu aşamada olan herkesi bekliyorum RABBIM hepimizi güzel haberlerle müjdelendirsin..Şüphesiz ki O herşeyi bilen ve işitendir!..
Bende hipoluyummmm canimm yaşadıklarını ayniini yasadim cocukken sidi ise anne olmaya çabalıyorum bizim gibi hasatalarin yumurta olusumunda disarda horman olindiginda hersey yolunda gider önemli olan tutup tutmamasi bende 3 . tüp bebek tedavisine baslayacam insallah olumlu haberlerini aliriz canimm benimm acitigim konuyuda okursan ilk denemsindr gebe kalan hipolu arkadaslari bulabilirsin

Back
X