Allah yardımcınız olsun... zor bir süreç. Kolay degil suan sizlerle yazışırken sanki aynı şeyleri yaşıyorum. Buda bizim bir sınavımız..bizim de 1 buçuk mm ve akış hiç yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcınız olsun... zor bir süreç. Kolay degil suan sizlerle yazışırken sanki aynı şeyleri yaşıyorum. Buda bizim bir sınavımız..bizim de 1 buçuk mm ve akış hiç yok
Evet bilmiyorduk. Biz grip diye götürdük hastaneye doktorlar bile şaşırdı normalde 10 ile 15 gün yaşama süreci var bu tür hastalıkların farkedilmedigi sürede diye söylemişlerdi. Emzirmeye kalktığında nefessiz bulabilirsiniz , yıkadığınızda boğuluyor sanıp nefesi kesişebilirdi demişlerdi. Çok şükür yavrum yanimda. Şuan 9.5 aylik. Rabbim kimseye evlat acısını yaratmasın...30 günlük olana kadar biliyormuydunuz , her hangi bi sıkıntı olmadı mı o zamanda, maşaALLAH bebeğinize
RABBİM SİZE BAĞIŞLASIN , AMİN İNŞAALLAHEvet bilmiyorduk. Biz grip diye götürdük hastaneye doktorlar bile şaşırdı normalde 10 ile 15 gün yaşama süreci var bu tür hastalıkların farkedilmedigi sürede diye söylemişlerdi. Emzirmeye kalktığında nefessiz bulabilirsiniz , yıkadığınızda boğuluyor sanıp nefesi kesişebilirdi demişlerdi. Çok şükür yavrum yanimda. Şuan 9.5 aylik. Rabbim kimseye evlat acısını yaratmasın...
haftaya doktorla konuşucaz, amin tüm bebeklere bizimkine de inşaALLAH. SİZİN TEKRARDAN ÇOCUĞUNUZ OLDU MUhastane konusunda acıbadem atakent hastanesi istanbulda çok daha bilgililer ve başarıları çok ve yenidoğan bebeğin herşeyi ücretsiz. ayrıca şöyle bir sıkıntı daha olabiliyor doğum yaptığınız tarihte hastanelerde bebek için yer de olmayabiliyor. bu konuyu da konuşun doktorunuzla sıkıntı yaşamayın . Rabbim yardımcınız olsun yavrularınıza şifa versin.
Evet oldu Çok şükür sağlıklıhaftaya doktorla konuşucaz, amin tüm bebeklere bizimkine de inşaALLAH. SİZİN TEKRARDAN ÇOCUĞUNUZ OLDU MU
MaşaALLAH ALLAH BAĞIŞLASIN , KIZ MIEvet oldu Çok şükür sağlıklı
sağolun yok erkekMaşaALLAH ALLAH BAĞIŞLASIN , KIZ MI
MaşaALLAH çok sevindim sağlıkla huzurla büyütün inşaALLAHsağolun yok erkek
amin ,çok zor ama dediğiniz gibi buda bizim imtihanımızAllah yardımcınız olsun... zor bir süreç. Kolay degil suan sizlerle yazışırken sanki aynı şeyleri yaşıyorum. Buda bizim bir sınavımız..
Buraya yazanlar arasında yok. Ancak ben bu ameliyatları yazan kalp cerrahi hoca ile konuşmuştum. Onun kurtardığı bebekler var. Kartal kosuyolu devlet hastanesinde hakan cereyan var. Rehberden telefonunu bulup öyle aramıştım. Bana randevu vermişti sağolsun. Çok bilgilendirici olmuştu.Rabbim hepinize sabır versin. Hipoplast sol kalp sendromu olup hayatta kalan hiç yavrumuz yok sanırım tüm mesajları okudum gözden kaçırmadım sanırım ama hiçmi umut yok![]()
Evet bilmiyorduk. Biz grip diye götürdük hastaneye doktorlar bile şaşırdı normalde 10 ile 15 gün yaşama süreci var bu tür hastalıkların farkedilmedigi sürede diye söylemişlerdi. Emzirmeye kalktığında nefessiz bulabilirsiniz , yıkadığınızda boğuluyor sanıp nefesi kesişebilirdi demişlerdi. Çok şükür yavrum yanimda. Şuan 9.5 aylik. Rabbim kimseye evlat acısını yaratmasın...
Varmış. Son mesajlarda. 30 günlük ve 8 aylıkken ameliyat olmuş bir yavrumuz var çok şükür. Allah anasına babasına bağışlasın.Rabbim hepinize sabır versin. Hipoplast sol kalp sendromu olup hayatta kalan hiç yavrumuz yok sanırım tüm mesajları okudum gözden kaçırmadım sanırım ama hiçmi umut yok![]()
var hayatta olan. ama Allah yardim etsin cok zor bi hastalık benim kızım 70 gün yaşadı ama baska baska hastalıkları da vardıRabbim hepinize sabır versin. Hipoplast sol kalp sendromu olup hayatta kalan hiç yavrumuz yok sanırım tüm mesajları okudum gözden kaçırmadım sanırım ama hiçmi umut yok![]()
Merhaba arkadaşlar sizlerle Benzer problemleri yaşadım ilaveten bebeğimin kalbin dışında kafasındada sendrom vardı. Çok doktor gezdim uzağımdaki doktorlarla mailleştim, bir ışık aradım bulamadım sonunda gebeliğimi sonlandırdım. Yaklaşık 2 ay sonra tekrar hamile kaldım, kızım şuan 2.5 yaşında çok şükür hiç bir problemi yok... Tercihiniz ne olursa olsun allah sağlık sıhhat versin ve yardımcınız olsun inşallah
Merhaba arkadaşlar sizlerle Benzer problemleri yaşadım ilaveten bebeğimin kalbin dışında kafasındada sendrom vardı. Çok doktor gezdim uzağımdaki doktorlarla mailleştim, bir ışık aradım bulamadım sonunda gebeliğimi sonlandırdım. Yaklaşık 2 ay sonra tekrar hamile kaldım, kızım şuan 2.5 yaşında çok şükür hiç bir problemi yok... Tercihiniz ne olursa olsun allah sağlık sıhhat versin ve yardımcınız olsun inşallah
Gamze bebeğin ne durumda şuan bende de aynı sorub çıktı bilgi paylaşır mısın bizimlemrb 31 haftalık hamileyim ve 26. haftamda bebeğime hipoplastik sol kalp sendromu tanısı konuldu. bana bebeğimi aldırmamı önerdiler ben yavruma kıymadım doğum yapmaya karar verdim benim gibi olan annelerle iletişim kurmak istiyorum sizler ne yaptınız çok merak ediyorum![]()
Merhaba bize de aynı teşhis konuldu sol kalp hipoplazik sendromu diyor doktorlar hamilegi sonlandirmayi söyledi çare ariyoruz lütfen doğum yapanlar buraya yazabilir mi çok zor durumdayım şuan 17 haftalık hamileyim doğu yapan arkadaşlar acil ne olurMerhaba Gamze Hnm bizim bebeğimize de aynı teşhis konuldu bu hafta çapada muayene olduk haftaya da heyet raporu çıkacak. Size heyet ne cevap verdi ?