Merhaba, geçen yaz 17 kilo alınca hastaneye koştuk annemle hipotiroidmiş sonuç nerdeyse kanım kalmadı sürekli kan alıp durdular, allahtan ameliyat olmam gerekmiyormuş hergün ilaç almak zorundaymışım ama almazsam kalp çarpıntım oluyor çok fena hemde neyse önemli olan o değil zaten önemli olan geçen yaz aldığım ve beni bir türlü bırakmak istemeyen kilocuklarım diyetisyene gidiyorum 2 ay oldu sanırım ve toplam 7 kilo verdim bana göre çok az ama diyetisyene göre çok fazla neymiş efendim her ay 2 kilo vericekmişim sağlıklı olanı buymuş bende uymadım tabi 4 yerine 7 kilo verdim nasıl kızıyor birde öldürücek kadın sanki...
İnsanlar 7 kilo verdim diyince acayip şaşırıyorlar ama hiç vermemiş gibi duruyorsun diyorlar benimde canım sıkılıyor tabi ondan dolayıda kendimi daha çok aç bırakıyorum ama fark ettimki ne kadar aç bırakırsam kaçamaklarımda o kadar fazla oluyor birde yavaşlama oldu kilo verişimde ne güzel her ay 3-4 kilo verirken 1 buçuk kilo falan vermeye başladım onuda alıp alıp veriyorum 1 aydır yerimde sayıyorum anlayacağınız neyse sonra bende eski rutinime döndüm 1 hafta falan oldu ama hala bir kıpırtı yok kendimi her geçen gün zayıflamış hisseden ben şimdi daha şişman hissediyorum birde vicdan azabı çekiyorum ki sormayın kaçamaklardan sonra tabi bıraktım artık kaçamak yapmayı ama 1 haftadır çok sıkıntıdayım depresyona girdim resmen azimliyimde yemiyorum kafama koyunca insanlar şaşırıyorlar en sevdiğim karamelli dondurmayı itince lakin kimse "ay kilo vermişsin taş doldur ceplerine ne güzel olmuşsun kız "demiyor 7 kilonun tamamı nerdeyse üst tarafımdan gitti sanki eskiden fark etmediğim basenlerim baldırlarım şimdi daha belirgin oldu birde kum saatiyim belim ince üstümde incelince popom kocaman geliyor gözüme ay içimi döktüm iyi oldu oh
bunları niye anlattım birincisi anlatmaya ihtiyacım vardı kime anlatsam sen diyetisyene uy diyorlar cevap verecekseniz helede sakın öyle demeyin kim uyuyorki diyetisyene benim 90 kilo bi arkadaşım vardı 6 ayda 30 kilo verdi hemde hiç sporsuz hiç de birşeyi yok sağlık durumu vücut hatları harika duruyor (eskisine göre) o yüzden inanmıyorum bu duruma lakin neden veremiyorum onu anlamıyorum yardımcı olurmusunuz içtiğiniz yediğiniz kilo vermenize yardım eden şeyler varsa paylaşırmısınız ?