- 21 Şubat 2021
- 941
- 3.085
- 63
- Konu Sahibi Artemisial
-
subklinik hipotiroidi denildi. 8-9 arası idi sanırımKaç tsh?
Çok teşekkür ederim içim rahatladı bir nebzeGecmis olsun. Evet arkadasim 3 cocuk sahibi oldu. Gebelige engel degil ama gebelik suphesi oldugu an doktora gidin cunku ilaclarin dozlari ayarlaniyor. Dozlar ayarlanmazsa bebekte cok ciddi problemlere yol acabilir
Daha yüksekleri duymuştum. İlacınızı düzenli kullanın umarım dengelenir bir an önce.subklinik hipotiroidi denildi. 8-9 arası idi sanırım
Halsizlik mide bulantısı vs şikayetlerim vardı. Kan testi ile teşhis edildi. Düşmesi için ilaç bana da verildiProbleminiz ne idi nasıl teşhis edildi?
Benim de hep üst sınırda çıkıyor, kadın doğumcu ilaç vermişti düşmesi için
Bebek düşündüğümüz zamanlarda kullanıyodum, şuan kullanmıyorum
Çok teşekkür ederim cevabınız içinBenim şahit olduğum hiportroidi hastası anneler var
Çok teşekkür ederim, umarımDaha yüksekleri duymuştum. İlacınızı düzenli kullanın umarım dengelenir bir an önce.
Kaya tuzu kullanıyorum uzun yıllardır, doktora danışıp cevap alacağım mutlaka, önerileriniz için çok teşekkür ederimGeçmiş olsun Kaya tuzu kullanıyorsanız hemen bırakın,ben 2 yıl Kaya tuzu tüketince troit problemi yaşadım iyotlu tuza geçince normale döndü.bir de yatarken baş ucunuza ağzı açık bi şekilde tentürdiyot bırakın
Hipotiroidim var. Hiç gebe kalmadım ama gebeliğe engel değil.
Geçmiş olsun size de, çok teşekkür ederim cevabınız içinHipotiroidim var. Hiç gebe kalmadım ama gebeliğe engel değil.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için, zaten doktorum herhangi bir beslenme kısıtlaması yahut önerisinde bulunmadı sadece ilaç kullanmam gerektiğini belirtti. Doktora danışmadan hareket etmeye ben de karşıyım, henüz bebek de düşünmüyoruz aslında ama işte insan olumsuz bir şeyler okuyunca hemen endişeleniyor :)Her tiroid hastasına iyot iyi gelmiyor. Kesinlikle kafanıza göre internetten ya da uzman olmayan kişilerden aldığınız öneriler ile hareket etmeyin.
Haşimotoya bağlı hipotiroid hastasıyım. İyot kullanmam kesinlikle yasak.
Değer yüksek olduğunda hamilelik oluşmaz demişti benim doktorum, ilaç ile elbette değerleri düşürürler hiç merak etmeyin.
Değerlerinizin normale inmesi hamilelikten önce kendi sağlığınız için gerekli
benim 14-19’larda idi. Tiroid ilacıma ek olarak kortizon ve selenyum kullandım, değerlerim normale döndü. Gebeliğim boyunca her 2 ayda bir kan tahlili ile kontrol edildi. Çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadık bebeğim ile.
Yüksek tiroid değeri Allah korusun bebekte zeka geriliğine sebebiyet verebilme ihtimali yüksek bir durummuş.
Geçmiş olsun size de , çok teşekkür ederim cevabınız içinBenim tiroid bezim yok; sürekli ilaç kullanarak tsh düşürülüyor. Hamile kalabildim. İlaç tedavisine başlarsınız, 2,5 altında olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?