- 26 Ekim 2017
- 82
- 41
- 88
- 28
- Konu Sahibi Kara_deniz67
-
Simdi ayrica 59 kiloyum benKitabın adı nedir?
Sabah 10Simdi ayrica 59 kiloyum ben
Evet kahvalti 10da aksamda 5te yiyiyorum sabah 10a kadar ara koyuyorum alisiyorsun zamanla. Benim simdi zayuflama derdim yok oyle gereksiz caylar falan icme geregim yok hem de cok zararli iki kere yaptim ikisinikisinde de tiroid degerlerim bozuldu simdi gayet rahatimSabah 10
Akşam 17:00
Dimi yanlış anlamadım iki öğün ve bu saatler
Basta ben kisitliyordum baya canim zaten boylelikle sekerli iceceklere istahin bitiyor ben aramam kolay kolay az yedinmi, her besin ogesinden aldinmi baya ise yariyor ben mesela ayda bi kac kere kaciririm ama gene de kilo almiyorum sadece bi hafta geceleyin is sonrasi bir sey yemesem o kaloriler gitmis oluyor@Karayemis97 ya bişey diyeceğim ama nasıl söylesem bilemedim. Ben bu interval fasting yada intermitten fasting te o kadar video izleyip, o kadar yazı okumama rağmen anlayamadığım bir şey var. Şimdi yeme süresi içerisinde atıyorum bu benim için 9-16 saatleri olsun, bu süre içerisinde;
ne kadar yiyebiliyorum,
ne yiyorum,
Kaç defa yiyorum.
Hani bi sabah 9 da yedim sınrasında 16' da son yemeğimi yedim o arada geçen sürede yiyebiliyormuyum.
Kalori hesabı var mı birde , yani günlük ihtiyacım atıyorum 1500 onun fazlası oluyor mu?
9-16 arasi tek kahvalti yapin ne az ne de cok agir olsun sonrda 4te yemek yiyin ama oda asiri agir olmasin hem biraz porsiyon kucultmus olursun hem o zaman araliginda mideniz bos kalmis olur ve aciktiginiz icin vucut yaglari yakmaya yonelecek boylelikle metabolizma durmadan yaglar yakilacak hem saglikli olursunuz ama vitaminsiz birakma kendini yemekler sebzeli olsun meyvenide ye ama oruc suresince bisey yeme sadece yersende 100 kaloriden fazla olmasin benim yaptigim gibi. Spor yaparsan bu islem hizlanmis olur. Sevgili peygamberimizde boyle beslenirmis iki ogun yermis az yermis. Ayrica midenin hep dolu olmasi saglikli degilmis organlarin dinlenmeye ihtiyaci varmisBasta ben kisitliyordum baya canim zaten boylelikle sekerli iceceklere istahin bitiyor ben aramam kolay kolay az yedinmi, her besin ogesinden aldinmi baya ise yariyor ben mesela ayda bi kac kere kaciririm ama gene de kilo almiyorum sadece bi hafta geceleyin is sonrasi bir sey yemesem o kaloriler gitmis oluyorgenede aksamlari hafif seyler yiyin cok etkilemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?