Doğuma Hazırlık Hira'ya kardes ismi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
O kadar çok Duru var ki, şahsen ben bıktım. Zaten bir modaydı geldi geçti, bu saatten sonra koymayın bence. Serra çok güzel, eğer anlamı da güzelse oyum Serradan yana

Benim aklima şule geldi
Serra zor bir isim ben olsam secmezdim
Duru olabilir ama yine de iste bu diyemedim

Serra deyınce ktu seyler hıssedıyrum bence ıtıcı erkek olsaydı gurur ısmını begenıyorum kız ısmı ışıl kuşaga hos gelıyor tabı karar sızın ılla uyumlu olacak dıye ugrasmayın bence anlamı guzel soylesı guzel bı ısım olsun heh sımdı aklıma geldı lına da guzel bı ısım

Iyi aksamlar kizlar. Duru ve Serra isimleri nasil sizce. Ikinci bebisime isim öneriniz varmi
Hira ismide patlama yaptı. Bi tanıdığımın kızları var Hira ve Mina ama ben Şura yi tercih ederim

Hira deyince aklıma gelen tek isim Demet Akalın. Mira da Mavri mira cemiyetini hatirlatiyor.
Biz demet akalindan duyup koymadik valla,benim kizim ondan buyuk Mavri mira cemiyeti iyiymis

Hira çok güzel isim ya çocuğum olursa hira nur yada sadece nur koyardım

Ben ikisini de sevmedim. Yine de duru bir nebze daha iyi.
Aylin adını çok severim ben.

Geçen gün bir yerde otururken minik bir kız ortada koşuşturuyordu ama hayatımda gördüğüm en en en sevimli çocuklardan biriydi. Adı Elra'ymış. Anlamını sormadım ve şu an araştırsam da bulamıyorum.

İkinci çocuğum olursa anlamını bilmesem de koymayı düşünüyorum artık o kadar ısındım bu isme. Anlamını bilen var mıııı? Güzelse düşünebilirsiniz.

Kız mı ceyz? Süper, çok sevindim.
Ben de duru yu beğendim, Serra da güzel ama söylemesi biraz zor geliyor.

DURU güzelmiş ben ERVA ismini de çok severim kızınızın adıyla da gayet uyumlu
Sağlıkla gelsin kuzucuk.

Biz demet akalindan duyup koymadik valla,benim kizim ondan buyuk Mavri mira cemiyeti iyiymis
Mira nin anlamını araştırın derim. Benim bildiğim antalyada papaz noel babanın mezarının olduğu sehirmis. Yani Hıristiyan lar için kutsal bir yer

Kızım olsa adını Emîra koymak istiyordum (prenses demek) Hafsa da guzel bir isim. Dusunurseniz.

Ceyz oncelikle saglikla yavrunu kucagina almani dilerim.
Cok erken kesinlik kazanmis cinsiyet ne mutlu sana.
Bizim bu haftalarda yuzdelikler konusuluyordu.
Serra cok guzel ama sera diyip durcaklardir yavruna.
Duruda buara heryerde duyuluyo.
Hayirlisi olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…