Doğuma Hazırlık Hira'ya kardes ismi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
4 harfe 4 harf olsun, hira ve duru olsun. Serra zorladi soylerken hiranin yanina.

Duru diyince bulgur geliyo aklıma
Mina yada miray da olur..
Ama uyumlu olması şart değil bence.. Zümra daha iyi

Vera nasıl sence?

Duru ve serra arasında serra yi daha hoş buldum

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Serra ismini severim güzel yakışır ablasının adına uyar diye düşündüm :)

Hira-Mina
Hira-İkra
Hira-Şura
Hira-rüya
Hira-Zehra
Hira-Sahra

Hira & Mira uyumu güzel değil...

Serra ismi güzel.

Bence kardeşlere adaletli davranılmalı isim konusunda. Hira dini referanslı bir isim olduğu için ikinci kızınıza da öyle bir isim daha çok yakışır bence.

Hira & Esra

Hira & Büşra

Olabilir

İsmi Duru olup da böyle naif, cici bici olmayan bir kız çocuğu henüz görmedim. Ben kaçırdım o fırsatı. Siz kaçırmayın :)

İsmi Duru olup da böyle naif, cici bici olmayan bir kız çocuğu henüz görmedim. Ben kaçırdım o fırsatı. Siz kaçırmayın :)
Niye kaçırdın canım? Cinsiyeti 10 haftalıkken öğrendim deme düşüp bayılırım

Niye kaçırdın canım? Cinsiyeti 10 haftalıkken öğrendim deme düşüp bayılırım
Canim cinsiyeti ogrendinmi sen ay ne guzel .12 haftalik foton varmi canim atarmisin bana mrk tan catlicam ben de.

Canim cinsiyeti ogrendinmi sen ay ne guzel .12 haftalik foton varmi canim atarmisin bana mrk tan catlicam ben de.
Öğrendim canım 13.haftanın ilk günlerine ait resim var gönderiyorum bir bak bakayım,yorum bekliyorum senden :) Sizin de en kısa sürede belli olur inş.

Eklentiler

• 13820865_1720013818216334_1480796991_n.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 54
Benim ortaokuldayken Serra isimli arkadaşım vardı sessiz güleç yüzlü elit bir havası vardı kızın ve yazar olucam derdi, lisede dershanemiz aynıydı sosyoloji ya da felsefe okuyup yazar olucam demişti, geçenlerde gördüm internette ödüllü genç yazar diye :) sosyoloji okumuş kitap yazmış ve bir ödül almış belki de daha başka başarıları falan vardır. Velhasıl isim enerjisine inanıyorsan Serra güzel bence. Hem yurtdışına giderse Sera olarak kullanır zorlanmaz. Benim çocuğum çift vatandaş olacağı için iki türlü istiyorum, belki senin için de önemlidir.

Son düzenleme:
Bizim çift vatandaşlık vb.bir durum ufukta görünmüyor canım.Verdiğin örnek güzel oldu ya, işte benim tanıdığım tek serra da akıllı,güzel,başarılı bir kızdı. Başka isimlere ısınamıyorum tek Duruya ve Serraya ısındım, Serranın söylenişi zor Duru da yaygın diye %100emin olamıyorum,belki doğuma kadar fikrimiz değişir de hepten farklı bir isim koyarız

Öğrendim canım 13.haftanın ilk günlerine ait resim var gönderiyorum bir bak bakayım,yorum bekliyorum senden :) Sizin de en kısa sürede belli olur inş.
ben erkeğe benzettim sanki kafa şekli erkek gibi ama tabi Dr bi dahaki kontrolde kesinleştirir,
Yaşlı Teyzenin teorisi sende tutmuş dr yanilmazsa , yani hani yazmıştım sana 2013 Şubat tek sene kızin olmuş 2017 ocak yine tek sene kız olur demiştim ya ...benim k i tutacak mi bakalım yaşlı Teyzenin söylediği .benimki 2013 Şubat oğlum olmuştu ,2017 ocak teyze oğlun olacak dedi bakalım bak bu fotosu ben kız diyorum nub kız demi bak sende bi 12+5 burda buda 9+2 haftalik çok Mrk ediyorum acaba kızmi erkekmi sence ne canım bakınca ne hissettin fotoyaa, çok tatlı duruyorlar ya insanin şimdiden ısırasi geliyor maşallah bunlara yaa.benim oğlan sanki karşısında bebek var gibi karnıma sarilip konuşuyor göbek le,, bide bebek beni sikistirma diyo anne diyo ..

Teyze doğru bildi cidden :) Maşallah kuzuya. Canım ben zerre tahmin yürütemiyorum valla,Allah gönlünüze göre sağlıklı,hayırlı olan neyse onu nasip etsin :) Randevunuz ne zaman? Belki o zaman kesinleşir.Bak bu da ilk kızımın aynı haftalardaki fotosu. Kardeşiyle kafaları aynı hemen hemen
Bir de sizinkinin kafa yapısı sanki daha yuvarlak gibi geldi bana,belki oradan ben de erkek olduğu yorumunu yapabilirim ama dediğim gibi tamamen içime öyle doğduÇin takviminde ne görünüyor?

Eklentiler

• hira.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…