Hırçın Çocuk

Durup dururken değil aslında arkadaşlarıyla kavga etmiş . Araya stajyer öğretmen girmiş onu ısırmaya çalışmış . Bağırmış muhtemelen fiziksel bir müdehale var çünkü durup dururken ısırıp vurmaz kimseye .
 
O zaman çok vaauww öğretmeni isirmissin durumu yok bence. Siz yine de ısırmaması konusunda konuşun tabi
 
O zaman çok vaauww öğretmeni isirmissin durumu yok bence. Siz yine de ısırmaması konusunda konuşun tabi
Konuştum şuanda anlaştık , hatta beni aramış öğretmen o sırada annen gelsin alsın seni o zaman böyle yapacaksan demiş . Sonrasında gelip özür dilemiş oğlum. Yok kesinlikle durup dururken gelip ısırmamış kızgın olduğunda üstüne gidildiği için olmuş .
 
Öğretmenin tavrı da yanlış ne yazık ki...
Isırmanın yanlış olduğunu ve onaylamadığını elbette net bir dille söylemeli ama 'böyle yapacaksan annen gelip seni alsın' cümlesi hiç olmamış. Genç bir meslektaşımız mı?
 
Okulda mutlaka bu davranışı tetikleyen bir şey olmuş olmalı .Yani normalde bu davranışları hiç yapmayıp bir den yapmaya başladıysa bir şey olmuş olmalı
 
Hayır aksine deneyimli bir öğretmen yıllardır o okuldaymış.
 
Okulda mutlaka bu davranışı tetikleyen bir şey olmuş olmalı .Yani normalde bu davranışları hiç yapmayıp bir den yapmaya başladıysa bir şey olmuş olmalı
İlk günlerde bir çocuğun onu rahatsız ettiğini anladım ama bir sorunun olursa öğretmene anlatmasını söyledim. Sanırım stajyer öğretmen biraz tetiklemiş diye düşünüyorum bu durumu . Çünkü onu ısırmaya çalışmış . Öğretmende beni aramış tehdit amaçlı . Aslında bunu yapması beni de düşündürdü ve yanlış geldi.
 
Canım yanlış anlama ama ben hemen çocuğu bir uzmana götür falan filan bunlara karşıyım.
Yani tamam bu konunun eğitimini almış insanlar tabiki yardımcı olabilir ama ben çok gerekli görümüyorum.
Sonuçta bu bi çocuk.
Doğduklarından itibaren yer yeni ay ,her yeni yaş beraberinde sorunlar getirmedi mi zaten.
Hepside geçti mi?
Evet geçiyor.
Uyum süreci her çocukta aynı olmaz-olamaz.
Çocuğunuza sakın kızmayın,hem çocugunuzla hem öğretmeniyle karşılıklı iletişimde olun bir süre.
Bunu yaşayan tek aile siz değilsiniz.
İlk okula başlama süreci genelde her çocukta sancılı olur çünkü bambaşka bir dünyaya ilk adımı kendi başlarına siz olmadan atıyorlar.
Aslında normal olan huysuz saldırgan olmaları.
Sabır lütfen bu da geçecek.
Eğer ilk yarı döneme kadar hiç bir düzelme kaydedemezseniz ozaman uzmana gidebilirsiniz.çocuk zaten şuan yeni insanlarla tanışıp duruyor birde uzmanı ekleyip germeyin.
Merak etmeyin herşey düzelir
 
Açıkçası pedagog u öğretmen çağırmış . Ben oğlumu almaya gittiğimde fikir alma amaçlı yanına gittiğimde öğrendim ve bana normal bunlar olabilir dedi. Ben ara ara gözlemlerim dedi . Bilmiyorum öğretmen neden şüphelendide çağırdı.
 
Oğlumun kızmasının sebebini öğrendim kendisinden. Tuvalete girmek istemiş arkadaşları kapıyı tutmuş girmesin diye . Ne yapsam bilemedim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…