- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
İyi yıllar canım 2018 senin senen olacak. Öpüyorum çok...Güzel vücudum canım vücudum
O da kilo almak istemiyo aslında
Dün kakvaltıdan sonra sadece balık yedim bi de ödem çayı içtim bugün 100 kiloyum
Hoscakal aralik üstüme düşeni yaptım senin için
Ocak ta 98e merhaba
Bir senedir 100kilonun altını görmedim nasip olur inşallah...
Ben de seni ve oğlu sunu canım cok öpüyor umİyi yıllar canım 2018 senin senen olacak. Öpüyorum çok...
Sana da canım cok mutlu ve sağlıklı olun inşallahMutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim fit günler yakın Ayşecim
Allah razi olsunGeçmiş olsun canım
Tebrik ediyorum sizi... Ne kadar kararlı gidiyorsunuz. Darısı bana...Iki gundur hastayim pek bisey yiyemedim bugün 98 kiloyum hedef ime ulastim
Artık şubat a kadar kilo koruma yapicam
Iki gundur hastayim pek bisey yiyemedim bugün 98 kiloyum hedef ime ulastim
Artık şubat a kadar kilo koruma yapicam
Yok canım o kadar çabuk veremem de hastaliktanTebrik ediyorum sizi... Ne kadar kararlı gidiyorsunuz. Darısı bana...
Başınız sağ olsun... Malesef ölüme çare yok. Elden bir şey gelmiyor. Üzüntüden çok kilo vermişsinizdir. sağlığınıza dikkat edin...Bu ay biraz fazla verdim 95 kiloyum
1şubata kadar korumam lazim
Babacimi kaybettim ama hayat devam ediyor
Cok teşekkür ederim canım mesajın için inan iyi geldiBaşınız sağ olsun... Malesef ölüme çare yok. Elden bir şey gelmiyor. Üzüntüden çok kilo vermişsinizdir. sağlığınıza dikkat edin...
Ben de çok hızlı kilo alıyorum maalesef. beş günde üç kilo aldığımı biliyorum. Hem de yakın zamanda... Birkaç kilo almanız hiç önemli değil. Bence çok iyi gidiyorsunuz.Cok teşekkür ederim canım mesajın için inan iyi geldi
Bikac gundur istahim açıldı ama nasıl bi vucudum varsa hemen 97ye cikmisim
Önümüzdeki bi hafta esim izinde belki ben de yuruyebilirim biraz pek halim yok ama ayaklarım hemen sisti yine
Şubat a 95 le girerim inşallah
D vitaminim 25 lerdeydi zaten ilacima başlasam iyi olucak heralde teşekkür ederimkalp çarpıntısının en önemli nedenlerinden biri kansızlık. en azından benim için öyle... Ne zaman çarpıntı başlar hatta kalbim midemde gibi atar bilirim ki kan seviyem yine düşmüş. Kan ve vitamin değerlerinizi bir kontrol ettirin. Özellikle B12 ve D vitaminlerinizi...
Bence çok iyi gidiyorsunuz. Darısı bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?