Bence gayet iyi gidiyorsunuz. Veremediğinize değil verdiğiniz kilolara odaklanın. iki ay önce bunda 6-7 kilo daha fazlaydınız. Daha somut olarak 5 litrelik bir su bidonundan daha ağır yük taşıyordunuz. o yükü üzerinizden attınız. bence giden her kilo kardır. Darısı bana... sizi örnek alıyorum.93 hayal oldu iki kilodan fazla veremiyorum ..fazlasini dusunmucem artik zaten
Regl oldugum için tam kilomu bilmiyorum 96 yaziyorum bu ay sonu kilomu..30 marta 94 inşallah. .
Tedekkur ederim canımBence gayet iyi gidiyorsunuz. Veremediğinize değil verdiğiniz kilolara odaklanın. iki ay önce bunda 6-7 kilo daha fazlaydınız. Daha somut olarak 5 litrelik bir su bidonundan daha ağır yük taşıyordunuz. o yükü üzerinizden attınız. bence giden her kilo kardır. Darısı bana... sizi örnek alıyorum.
Aynı ...motıvasyonum sıfır olunca ite kaka anca iki kilo gidiyor ..bu ay 94 hedefimŞu an ne durumdasiniz
Senin nasıl gidiyorBence gayet iyi gidiyorsunuz. Veremediğinize değil verdiğiniz kilolara odaklanın. iki ay önce bunda 6-7 kilo daha fazlaydınız. Daha somut olarak 5 litrelik bir su bidonundan daha ağır yük taşıyordunuz. o yükü üzerinizden attınız. bence giden her kilo kardır. Darısı bana... sizi örnek alıyorum.
Hiç iyi gitmiyor. iki hafta önce ciddi bir rahatsızlık geçirdim. Muhtemelen bu rahatsızlıktan dolayı bir haftada üç kilo verdim. Ama arkasından da uzun bir yolculuğa çıktım. Bu sefer de ödem topladım. Geçen hafta ödemden dolayı tartılmadım. Bu hafta salı günü tartılacağım. Ama kilo almış olma ihtimalim yüksek. Ama vazgeçmiyorum. sürekli sıfırdan başlamış gibi oluyorum ama hep denemeye devam ediyorum. İnşallah bir gün başaracağım.Senin nasıl gidiyor
Geçmiş olsun canım inşallah birlikte basaricaz insan zaman zaman umutsuzluğa kapılıyor ama kucuk küçük hedeflerle guvenimiz yerine gelicek basardikcaHiç iyi gitmiyor. iki hafta önce ciddi bir rahatsızlık geçirdim. Muhtemelen bu rahatsızlıktan dolayı bir haftada üç kilo verdim. Ama arkasından da uzun bir yolculuğa çıktım. Bu sefer de ödem topladım. Geçen hafta ödemden dolayı tartılmadım. Bu hafta salı günü tartılacağım. Ama kilo almış olma ihtimalim yüksek. Ama vazgeçmiyorum. sürekli sıfırdan başlamış gibi oluyorum ama hep denemeye devam ediyorum. İnşallah bir gün başaracağım.
İnşallah... çaba sarf edip de küçük de olsa sonuç alamamak insanın canını çok sıkıyor.Geçmiş olsun canım inşallah birlikte basaricaz insan zaman zaman umutsuzluğa kapılıyor ama kucuk küçük hedeflerle guvenimiz yerine gelicek basardikca
motivasyonunuzu kaybetmeyin. daha da önemlisi stres yapmayın. Stres yaptıkça insanın daha çok yiyesi geliyor. En azından bende öyle... Zayıflayamıyorum diye stres yapıyorum. Stres yaptıkça daha çok yiyorum. Bunu farkedince resmen depresyona giriyorum. Nasıl bir kısır döngüdür anlamadım.Bugün tartildim aci gerçek:98
Ay sonuna kadar 94 i goremezsem bi daha asla toparlayamam kendimi iyi taniyorum
Ayda iki kilo sadece istedigim
94e inicem ve kendimle gurur duyucam..
Aynen canım cok sagol cok rahatlatıyorsun gercektenmotivasyonunuzu kaybetmeyin. daha da önemlisi stres yapmayın. Stres yaptıkça insanın daha çok yiyesi geliyor. En azından bende öyle... Zayıflayamıyorum diye stres yapıyorum. Stres yaptıkça daha çok yiyorum. Bunu farkedince resmen depresyona giriyorum. Nasıl bir kısır döngüdür anlamadım.
Bu ay veremeyecek olsanız bile önünüzdeki aylara odaklanın. Bu ayda istediğiniz kadar olmayıversin. Yeter ki bırakmayın. Kaldığınız yerden devam edin. Çünkü bırakdığınız an verdiğiniz kiloları fazlasıyla geri alırsınız. Ben bunu defalarca yaşadım. Eminim siz de yaşamışsınızdır.
Kilo vermek isteyip aylar sonra böyle senin gibi Kilo Almis dönücem. Bence bişiler ypmaliyz . Böyle dediğimé bakma. Az önce bal kaymak kek poğaça lı çılgın bi kahvaltı yaptım. Nasıl yapacaz ya. Bugercegi degistrelim. Ben dé mi günlük acsamBugün aradan nerdeyse üç ay geçmiş
Ben 101 kiloyum gerçeklerle yüzleşmek iyidir
Moralinizi bozmayın ben de veremiyorum. Ben akapunktura başladım. Başarırsam size yazarım.Bugün aradan nerdeyse üç ay geçmiş
Ben 101 kiloyum gerçeklerle yüzleşmek iyidir
Umarım olmaz canım. ..bi şeyler yapmak lazım galiba azıcık ta olsa hırs yapmak lazımKilo vermek isteyip aylar sonra böyle senin gibi Kilo Almis dönücem. Bence bişiler ypmaliyz . Böyle dediğimé bakma. Az önce bal kaymak kek poğaça lı çılgın bi kahvaltı yaptım. Nasıl yapacaz ya. Bugercegi degistrelim. Ben dé mi günlük acsam
Inşallah başarır sin bi ara ben de araştırmış tim akupunktur uMoralinizi bozmayın ben de veremiyorum. Ben akapunktura başladım. Başarırsam size yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?