Hırsımdan gece gündüz beddua edıyorum bana dönermı:(

aynen öyle ne bılım ya okadar severken ayrılmaz benı cok üzüyor hırsımdan ölücem hep kendımı kandırıyorum

kendine bir iş bul, işin gücün olsun evlilikten önce bunu düşün.

cok tesekurederım nasıl bır duygu kımse anlayamaz 6 ay olacak hala içim yanıyor saplatımı oldu bilmiyorum allah bana yardım etsın .. yorumun ıcın tesekurederım cok ıyı geldı

Hala biz diye bahsedebildiğinize göre sen bu Adama ve ailesine geri döner barışırsınnn

Sen Allaha havale et ettiğini bulur herkes...Sakında döneyim, barışayım deme böyle adam böyle aile kanser eder insanı..Ailesi kovuyo bi de onlara 380 milyarlık evmi alıyo.Hiç beddua etme it gibi çalışsın sülalesini beslesin yine tekmeyi basar o aile ona oda ortada kaldığıyla kalır.Zaten doğru dürüst aile olsa evlenecek oğullarını o kadar borca sokmazlar.Merak etme o anadan babadan bulur ex nişanlın..

Unut gitsin.
Adam 34 yasina gelmis, anasi babasi hala parasini yeme derdinde.
Bu oglan evlensin kendine hayat kursun diye bir dertleri yok.
Oyle insanlarin icine girmemissin kurtulmussun zaten.
Daha ne istiyorsun ?
Beddua icini ferahlatiyor gibi gorunse de ferahlatmaz, ve iyi bir sey deyildir.
Onun yerine kurtuldugun icin aklina geldikce sukur namazi filan kil.

Yam yam ruhlular nişanlın da çanak tutmuş boşver iyi olmuş ayrıldığınız...
Eşimin borçları var ve benim haberim yoktu bunlardan, evlenince süpriz şekilde öğrendim ben de kendimi enayi gibi hissediyorum
Maaşıma zam geldi bu ay artık eşimden fazla maaş almaya başlayacağım o bile sorun...
Böyle sorunlar başladı mı arkası gelmiyor çok yıpranırdınız emin ol biz 20-25 bin tl borç yüzünden tartışıyoruz...200 küsür milyar nedir

Beddua etmemeye çalış. Allah'a havale et. Evliliğe bu kadar yakınken ayrılmak insanda psikolojik sorunlara sebep olabilir. Yardım al bence. Kendinden başka kimseye etmiyorsun.

Niye
Yeni yeni üyelikler alıp aynı konuyu açan birinin akıl sağlığından şüphe ederim.

bosa donsun isteme, beddua da etme.
beddua doner seni bulur,
boyle bir aileye ve boyle avanak adama gelin gidersen kanser olursun.
ayrildiginiz iyi olmus birak sorunsuz bir adama asik olur hayatini yasarsin.

34 yaşında herif hala ailesine yeter, dur diyemiyor.
Evlendikten sonra da bu maaşını onlara yedirirdi.
Bırak gitsin başın yanmamış şükret.

130 milyar ,65 milyar 220 milyar .35 kere açtığınız konudan aklımda kalanlar bunlar ..

Bir de hep dikkat ediyorum milyar diyorsunuz ,ama milyar değil 130 bin ,65 bin ,220 bin Türk lirası olacak ..36 .konuda buna dikkat edelim lütfen

Anlattıklarınıza göre çok haksızlık yapmışlar. Uzucu durumlar. Hayırlısı bu diye bunlar olmuş, iç yuzlerini önceden göresiniz diye belkide.
Seviyorum ,özlüyorum-la beddua birbirine çok tezat. Hem böyle içinizde soğumaz. Bu kadar durumdan dınra geri dönse mutlu olur musunuz dusunun.
Allah a havale edin ve bekleyin.
Hayırlısı olsun.

Lütfen bir psikoloğa görün artık. Takıntı haline getirmişsin ki bu kadar sık konu açıyorsun bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…