hırsımdan öfkemden deliricem

karaktersiz herif yaa çok sinir oldum okuyunca baban haklıymış iyiki evlenmemişsin bu adamla

Canim baban istemedigini sana belli etmiyor muydu ? Ve sen hic bi sey yapmadin mi ? Babani ikna etmeye calismadin mi? Sncta baban snn iyiligini ve kariyerini dusunmus. Ama burda ikna gorevi kiza düşüyor yani Sana.. Bn bunu göze aldim babacim demeliydin.yoksa almamis miydin ? Veya sevgilin seni tekrar tekrar istemeye gelebilirdi. Bu sekilde 5. Kez veya 6. Kez istemeye gelip hepsinde reddelilip sonradan evlenen o kadr cok kisi varki... Sni yurtdsndaykn terk etmesi de onun ayri bi salakligi.. Bi insan bi insani telefonda nasil terkeder ?? Nasil bu kadr kolay peseder? Anlayamiyrm..ustelik ayrilinca hala msj atmak ne demek. Ama tatlim ona olan olmus . yapacagini yapmis. Simdi sira sende. Bn diyorum ki civi civiyi söker !!! Anladn mi ?

Bu hikayeyi ben daha önce okudum sanki tabi bazi ufak degisiklikler vardi

Sadece yapmanız gereken ellerinizi açıp Allah'a şükretmek.
Size bu Adamın gerçek yüzünü evlenmeden gösterdi diye....

Sen su bana bu derdi verene kurban olurum diyen arabesk abla misin?
Hani 1 aylik iliskiden sonra izne geldigini hissedip annesine yalvar yakan olup bulusmak isteyen nisanlandigi kiz icin de ondan once ben vardım banane diyen?

Hmm tamam

Babanda haklı. Bu sevse bukar kolay vazğecmezdi. Herseyde bi hayır vardır

Durumun cok zor ama olsun bosver Allaha havale et yaziklar olsun sevdigin adamada yani kolay mi bu kadar hemen bitirip baskasiyla evlenmek bosver takma gurur filan dusunme kim olsa ayni seyi yapardi bence sakin ol ne yapiyorlarsa yapsinlar sevenin ahini almak cok kotu birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…