ben sana burdan anlatasam başımdan geçenleri şok olursun,bu ne ki :)aynen hemde ne tecrübe ama çok güveniodum onun sevgisinebazı geceler gücüme gidiyor cok ağlıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben sana burdan anlatasam başımdan geçenleri şok olursun,bu ne ki :)aynen hemde ne tecrübe ama çok güveniodum onun sevgisinebazı geceler gücüme gidiyor cok ağlıyorum
Ya bu 5 yıl askerde iken sizin annesiyle oturmanızı isteyen adam değil mi?
İşiniz gücünüz de var, böyle dangalak adamlara neden kadınlar bu kadar saplantı ile bağlanıyor anlamıyorum.
Çok mu karizmatik, hem çok zeki hem de hiper mi yakışıklı, başka adam kıtlığı mı var?
Herif seni yurtdışında iken terk etsin, memlekete dönmeni bile beklemesin, hala sanal ortamda aşk dramları yaşamalar...
Yaşınız mı küçük? Her halukarda çok gençsiniz eminim. Bu bir hayat dersi oldu bana deyin geçin. Kimsede bu kadar takılmayın; her edilen lafa inanarak değil, insanın yaptığına bakarak ne gerçek ne yalan tahlil edin.
Hayat 26 sından sonra başlıyor, çok gençsin.yok kız ne genci 28 olucamama ilk defa sevdim ilk defa böyle yıkım yaşıyorum cok gücüme gidiyor tarif edemem hala inanamıotum cok güveniodum ona
Hayat 26 sından sonra başlıyor, çok gençsin.
Sevmek böyle bişey değil; ilanı aşkla, öpücükler atmakla, ölüyorum bitiyorum demekle olmaz. Sevse, bu kız yurt dışında tek, işi gücü de var; bu ayrılık muhabbetini dönünce yaparım derdi. Sevse kendine başka iş imkanları yaratırdı. Önüne çıkan ilk yeni bir kadın ihtimaline bodoslama atlamazdı.
Boşver, seni sevmeyeni ne seveceksin. Hayat düzinelerce yeni ve daha güzel ihtimallere gebe. Bu adam için ağlayarak bugünlerini heba etme.
Cidden kizi neden ariyorsun kizin sucu ne ? Seninle flort eden kiz mi ,sonradan girmks hayatina. Adami begenmiyorsunuz ailecek layik gormuyorsunuz olmus isini de bozmaya calisiyorsunuz. Kizin yerine kendini koy.Adam bu yastan sonra okuyup op. Dr olacak degildi. Madem ailen uygun gormedi ayrilsaydin vaktinde.bide bana diyorki sen ne hakla kızı arıyosun sen benim mutlu olmamı istemiyormusun bunu bana nasıl yaparsın diye hesap sordu düşünün.. neymiş daha başta güvensizlik verirmiş kıza
Arada arafta kalmamak lazim galiba.ya evlenecektin aileni dinlemeyip.yada ayrilinca hic gorusmeyecektin.cunku sevgili degilken baskasini bulmuş yanlis anlamadiysam.can sıkıntısı lafı densizlik tabiki
Uzulme dusunme bosver senin ahini aldilar bi kere bakalim mutlu olcak mi ..az çok anlattım uzman çavuş sevdiğim vardı nişanlanmak üzereyken aileler tanışmışken babamın istememesi (onun 5yıl boyuncanca dağlarda ve hep ayrı olacağız ben kariyer sahibi bi insanım iyi maaş alıyorum işimi şirketimi bırakıp doğuya gidemem diye ) ve bunun gurur yapmasından dolayı ben yurtdışındayken çoook önemli bi iş görüşmesindeyken beni terk etti 2 ay önce oluoyor bu..
ağladım zırladım el memleketlerinde perişan oldumoda ağladı ben seni çok seviyorum severek ayrılıyrum böyle olmak zorunda dedi.. ama sonra hep görüştük 2 ay hep aradı kopmaya çalıştk kopamadık.. hatta kendi kendimize dedik sadece günde 1 defa arayalım kopalım alışalım bilmem ne derken o kız !!! anasının bulduğu görücüusulu kız ile sosyal medyadan tanıştı 1 gün öncesine kadar bana tangodan öpücük atan çocuk 1 gün sonra beni birdaha arama dedi.. 3 hafta yuttum yuttum duydum ki kızla tanışmaya izne gelmiş.. yıktım yaktım ortalığı evini bastım kızınn telefonunu buldum aradım ( kız geçmişi beni ilgilendirmez dedi) ama bende rezalet diz boyu gurumu hiçe saydım.. annemi aradılar çocuk dediki ben seviyorum mutluyum evlenicem.. onunla kafamda aylar önce bitmişti ayrılmıştık dedi .. annemde dediki ozaman en diye ayrıldıktan sonra görüştün.. ? ne dese beyenirsiniz BEN ASKERİM CANIM SIKILIO...
benim gözünün içine baktığım adam benim hayatımın aşkı dediğim adamdan bunu hiç beklemezdim beni okadar cok seviyorduki en azından ben öyle biliyordum..
en son dedesiyle görüştüm beni cok severdi ağladım vedalaştım ben seni cok sevmiştim kızım ama olmadı dedi.. baban vermedi kısmet değilmiş dedi
şimdi ben hangisine yanayım sevdiğimi başkası ile görmeyemi gururumu ayaklar altına aldım onamı sinirim öfkem geçmio yemin ederim daha kötü kötü şeyler yapasım var ikisinede ... nasıl yenicem bu öfkemi ben
Yaa ağlamak istiyorum ya ne biçim insanlar var ya. Seviyorum deyip sonra....
Çok dokunuyor bana böyle şeyler!
Ne demek ya ne demek canım sıkılıyordu! Hayvan herif git o zaman 2 ay süresince tamamen kop. Ne diye işkence çektiriyorsun kıza, onu kullanıyorsun!
Alllah cezasını versin ya of