Hırsımı çıkartamıyorum kızlar

aynısını bende yaşadım 7 aylık hamileyken kalçalarımdaolan saçlarımın kırık uçlarını aldırmaya gittim dedim boydan elleme ... kesti biçti kırptı bi kalktım saçlar omuzumda mosmor oldum..bişey de diyemedim olan olmuştu çünkü..şuan bebeğim 6 aylık ben o gü bu gündür saçlarımı hiç açmıyorum kısa ya içimden gelmiyor bakmyorum hiç....:kızgın:

kafana taktığın şeye bak.Ben çocuk tedavisi gördüm ve kullandığım ilaçlardan sonra saçlarım avuç avuç döküldü ve dökülenlerin yerine tekrarıda çıkmadı,resmen kelleşmeye başladım bigün banyoda saçlarımı o sinirle 4 numaraya vurdum.Üzüntüden mahvolmuştum.Ama alıştım napalım kolu bacağı olmayan gözü kör olanlar napsın beterin beteri var haline şükret bence sonuçta seninki çaresiz bişi değil dönüşü olan bişey...

geçmiş olsun ALLAH bır daha yaşatmasın dılerım canım. Ya fanii şeyler bılıyorum ama estetık işte ınsan kafasını takıyor. ne yapcan artık. moral ıçın sagol.

aynı seyı bende yasadım uclarını aldırayım dedım benı erkek sacı gıbı yaptı ıkıgun uyumadım vallah yanı arkadasım malesef bu olaylar cogun kısının basına gelıyor ayatta unutamamam

canım malesef bazı kuaförler öyle.benimde basıma gelmişti böyle bisey.simdi kestirmeden önce elli kez uyarıyorum.sakın 2 santimden fazla kesme diye uyarıyorum.canım eger saclarına alısamazsan o kuaföre git sikayetini anlat.sana ücretsiz kaynak yapsın kaydirigubbakcemile5 daha önce basıma geldigi için cok iyi anlıyorum.yıllarca uzattıgın sacı iki dakikada bitiriyorlar kötükedihüso :oklava: :mymeka:

anacım millet kempterapiyle tüm saçlarını kaybediyo
yada kolunu bacanı kaybediyo kazada
ne dertler var sen buna mı ağlıyon.
sil gözünün yaşını bumu kaldı derdin
allah başka dert vermesin

ayy canım üzülmeeeeee.....
yaz geliyor bak yazın saçlar ççok daha çabuk uzayacak hiççç üzülmeeee...

ama şimmmmdi o kuaföre geldi sıra..........
kardeşim delimisin oynakmısın , azıcık kes dediysek az kes.
PARASI NEYSE VERıCEZ zaten haa az ha çokk kestin biz ÖDERıZ.!!!
( abarttımm ) geçtimi sinirin :)))

ha ha geçtı sinirim. :))) kızlar kuaförum zaten bana cıt cıt hedıye ettı. yenı gur saçlarım ıle mutluyum artıkın. Allah başka dert vermesın ama bız kadınlar estetık bır göruntumuzu kaybetmekten çok korkarız ama kuaförler koyun kırpar gıbı hırsını saçlarımızdan çıkarıyorlar.

ben kuaför olsam cama şöyle bır reklam yazardım;

HANIMLAR BU SALONDA SAÇLARINIZ SIZ ISTEDIGINIZ DOGRULTUDA KISALTILIR. 1 CM ISE ISTEDIGINIZ SADECE 1 CM KESILIR, KORKMAYIN, BIZI SEÇıN kaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis

cnm yapacak bişi yok..kökü sende uzar yine..genelde kuaförler öyle ucundan al dersin..10cm keser..ucundanm aldım,çok kırık vardı der..valla ben o yüzden 2 yıldır saçımı hiçç kestirmedim..
kırığı mırığıda kalsın dedim.kestirmekten uzatamıyodum çünkü..sende canını sıkma tatlım...bunu bi değişiklik yapmış olarak düşün..

kız en azından başka bir saç modeli denemiş oldun, bence iyi tarafından bak. kısa saçında çok güzel tarafları var. nasıl olsa uzayacak, keyfini çıkar bence :)

Arkadaşlar canım çok sıkkın ama gülmeyin lütfen tamam mı? şuan gözyaşları içinde yazıyorum çünkü. :a015:

bugun kuaföre gıttım arkaları azıcık katlı olsun kabarsın yapışmasın saçlarım dedım. Hem de yıllardır gıttıgım kuaför. adam kat ata ata upuzun saçlarımı kısacık yaptı. içim acıyor bu tarşf edılemez bır duyguymuş. başıma daha önce gelmemişti. köku bende uzar dıyorum ama yok yetmıyor gıdıp kuaförun camlarını aşağıya indıresım var. :oklava:

gıttı guzelım buklelerım canım saçlarım, eşim annem herkes kızdı bır de ustune daha da moralım bozuldu yaaa :mymeka: :oklava: kötükedihüso kaydirigubbakcemile senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

ayy cnm yha 2007 agustos hic unutamam o tarihi zaten kaydirigubbakcemile3

saclarimdan kirik aldiricam sadece KIRIIIIIK

saclarim kat kesim ama belimde simsiyah o kadar guzeldiki istedigim her modeli yapardim

bu manyak kuaför tanidikti bide kiskanc kizz kaydirigubbakcemile

kirik aliyorum diye saclarimi omuzuma cikartti senağlama

dedim napiyosun sen yha niye kesiyosun almancadan bana dediki cok langweilig (SIKICIYMIS) degisiklik olsun diyeymis :1shok:

varya agladim gunlerce bile degil aylarca psikolojik bunalima girdim deli gibi :utangac:

sonra 2007 10.cu ayinda kadinlar kulubunu buldum entele otunu kaydirigubbakcemile2

deli gibi sac uzatmak icin ilaclar ariyordum veee saclarim belime ulasmak uzere az kaldi :asigim:

seni cok iyi anliyorum sekercim gecmis olsun diyim Şeniz

ha ha geçtı sinirim. :))) kızlar kuaförum zaten bana cıt cıt hedıye ettı. yenı gur saçlarım ıle mutluyum artıkın. Allah başka dert vermesın ama bız kadınlar estetık bır göruntumuzu kaybetmekten çok korkarız ama kuaförler koyun kırpar gıbı hırsını saçlarımızdan çıkarıyorlar.

ben kuaför olsam cama şöyle bır reklam yazardım;

HANIMLAR BU SALONDA SAÇLARINIZ SIZ ISTEDIGINIZ DOGRULTUDA KISALTILIR. 1 CM ISE ISTEDIGINIZ SADECE 1 CM KESILIR, KORKMAYIN, BIZI SEÇİN kaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis

iste bak bu super bi haber cit cit hediye etmis :teselli:

Back
X