Hırsımı çıkartamıyorum kızlar

abuu allah kahretsin böyle kuafmrleri bilirim bu derdi bende cektim saclarom cok güzel uzamıstı bayılıyodum ve kuaförüme gittim ön tarafına kat verdirmek istedim hani percem gibi az bi yerine adamda hertarafını kesmiş ama yeminlen farlında değilim sonra baktım kulakta saclar nasıl aladımm allah seninde ciğerini yaksın dedim adama cıktım gittim tam 2 hafta gözyaslarım durmadı yemekten kesildim odaya kapattım kendimi hasta oldum ağlamaktan :((
ve ve saclarım kendine gelmedi daha tam 7 yıl oldu ama eski saclarım gelmedi saclarım bana küstü ben biliyorum :(( uzadı omuza geldi ama seyrek oldu eski hacmide yok eski boyuda yok
nebilim bacı allah kolaylık versin insallah senin sacın sana küsmemiştir:((

bi keresinde banada olmuştu ayy ne ağlamıştım.. o güne kadarda çok şaşırırdım saçı için ağlayan
lara.. ama madem moraliniz bozuk nu diye bide üstünüze gelirlerki..
o daha bi sinir edici..

abuu allah kahretsin böyle kuafmrleri bilirim bu derdi bende cektim saclarom cok güzel uzamıstı bayılıyodum ve kuaförüme gittim ön tarafına kat verdirmek istedim hani percem gibi az bi yerine adamda hertarafını kesmiş ama yeminlen farlında değilim sonra baktım kulakta saclar nasıl aladımm allah seninde ciğerini yaksın dedim adama cıktım gittim tam 2 hafta gözyaslarım durmadı yemekten kesildim odaya kapattım kendimi hasta oldum ağlamaktan :((
ve ve saclarım kendine gelmedi daha tam 7 yıl oldu ama eski saclarım gelmedi saclarım bana küstü ben biliyorum :(( uzadı omuza geldi ama seyrek oldu eski hacmide yok eski boyuda yok
nebilim bacı allah kolaylık versin insallah senin sacın sana küsmemiştir:((

yok artık..

yemeden içmeden kesildiniz odaya kapandınız ha..:1shok:

bu kuaförler neden hep böyle!!!kötükedihüso kırıklarını alcam derler nasıl kırıksa onlar saç omuzlardan kulaklara çıkar:bbo: zaten kuaföre gitmeyi de hiç sevmem kendim hallederim işlerimi...ama saç için mecbur gidiyorum tabi o da senede 1 ya da 2 kere...sağolsunlar onda da yetiyolarr yanii...
üzülme kökü sende klasik bi tabir olcak amasositososito

ben biliyorum o duyguyu. 7 sene önce mal bi kuaför aynı aptallıgı banada yaptı. kıyamadıgım saclarımı ucundan alması için eline bırakmıstım.ama hayvan moda diye tarz olsun diye omzuma kadar kısaltmıstı.
ve ben artık kuaföre percem kesimi dısında gitmiyorum!
tazmınat davası acabilirsin.hırsın belki gecer.
ben kuaförü dagıtmıstım o gun. fön makinelerini penslerini felan fırlatmıstım.birazcık sogumustum

kuaför de ınsanlar çok rahat davranıyor arkadaşlar bende bunu anlayamıyorum, çalıştıkları şey ınsan bedenı bır dr kadar tıtız olmalılar, kaç kere bıyık alırken etımı sıkıştırdılar kan oturdu, kaç kere manıkur petıkurde parmaklarım şişti, kanadı,kaç kere sıcak agdayı tenıme yapıştırdılar,,kaç kere saç rengı tutmadı saçlarım yıprandı.hepımızın başına gelmıştır emınım. madem bişi yapıyorsun ve madem konu insan ,,biraz dıkkat,bıraz saygı....işini seven kuaför salonları bulmak lazım nerede bız de o şans...

Ben de her kuafore gittigimde ucundan alin derim,hatta son derece kararli bir sekilde takip ederim ama ne yapip edip kusa cevirip yollarlar beni.Hep dusunmusumdur acaba bunlar hokkabaz mi diyeeee.Ya da beni uzuuuun bir sure gormek istemediklerini....

aynı şeyi bende yaşadım
ağlamak ne kelime parçalamak geliyor insanın içinden kuaförü
iyice lafını söyle
birdahada gitme oraya
başka yapcak bişe yok!
maalesef:(

her işi ehli yapsa ne olurdu dimi?

nerdeeee

az önce saçlarımı köpukledım kuruttum, temın ederım aynı tına turner yada gulit yada bonusun az buklelisi :roflol:

çıt çıtsız gezmek artık haram bana..beklıcez artık aldım bır suru bıtkısel urunler şimdı butun yaz dunya kadar toka ıle geçıcek benım ıçın. baglanmıyor sıcakta enselerım pişer baglayanazsam. artık olan oldu dedım durumu kabullendım napımmm :içelim:

en mantıklısı canım daha fazla dert etme beterin beteri var benim iş yerinde bir arkadaşım vardı kızın kaşı ve kirpikleri dökülmüş ve çıkmıyordu kız hergün kendine kaş çiziyordu......

Arkadaşlar canım çok sıkkın ama gülmeyin lütfen tamam mı? şuan gözyaşları içinde yazıyorum çünkü. :a015:

bugun kuaföre gıttım arkaları azıcık katlı olsun kabarsın yapışmasın saçlarım dedım. Hem de yıllardır gıttıgım kuaför. adam kat ata ata upuzun saçlarımı kısacık yaptı. içim acıyor bu tarşf edılemez bır duyguymuş. başıma daha önce gelmemişti. köku bende uzar dıyorum ama yok yetmıyor gıdıp kuaförun camlarını aşağıya indıresım var. :oklava:

gıttı guzelım buklelerım canım saçlarım, eşim annem herkes kızdı bır de ustune daha da moralım bozuldu yaaa :mymeka: :oklava: kötükedihüso kaydirigubbakcemile senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

bundan 6 ay önce aynı şeyi yaşadım.kuaför belimdeki saçları kat veriyorum diyerek omuzlarıma kadar kesti.şoka girdim resmen delirdim.bunu yapan 5 yıllık kuaförümdü.daha sonra o kızgınlıkla başka kuaförde boncuk kaynak yaptırdım veeee sonuç şuan saçlarımın yarısından fazlası yok.renkten renge kesimden kesime ilerleyen bu yolda kurban saçlarım oldu.yıprandılar ve omuzlarımdalar,mısır püskülüde daha iyi görünüyodur eminim.kısacası çok geçmiş olsun arkadaşım...

Canım boşver ya,tamam belki senin için sorun ama sitede onlarca hatta yüzlerce saç dökülmesi topiği açılıyor onları da aklına getir.Saçı bir daha çıkmayanlar var.Saçın sağlıklı olsun da gerisini boşver.

en mantıklısı canım daha fazla dert etme beterin beteri var benim iş yerinde bir arkadaşım vardı kızın kaşı ve kirpikleri dökülmüş ve çıkmıyordu kız hergün kendine kaş çiziyordu......

Çok olağan ve çevremde sıkça rastladığım bir durum.O durumda çok insan gördüm.Bir daha da çıkmıyor.Çıksa bile ağır tedavilerle,kortizonlarla hasar bırakan bir tedavi süreci ve bırakınca tekrar dökülen saçlar....Çok şükür canım durumuna.Kıymetini bil saçının.
İyi yönünden bak kırıklarım gitti diye düşün.

kızlar moral için sagolun daha önce de dedıgım gıbı saçımı kesen kuaförum bana çıtçıtlar hedıye ettı artık onlarla yaşıyorum. bıraz uğraştırıcı ama eskısınden daha dolgun ne yalan söyleyim. sımdılık mutluyum, uzamasını dört gözle beklıyorum. muckkaaaa hepınzeee

kafana taktığın şeye bak.Ben çocuk tedavisi gördüm ve kullandığım ilaçlardan sonra saçlarım avuç avuç döküldü ve dökülenlerin yerine tekrarıda çıkmadı,resmen kelleşmeye başladım bigün banyoda saçlarımı o sinirle 4 numaraya vurdum.Üzüntüden mahvolmuştum.Ama alıştım napalım kolu bacağı olmayan gözü kör olanlar napsın beterin beteri var haline şükret bence sonuçta seninki çaresiz bişi değil dönüşü olan bişey...

ay evet inan aynı seyi bende yasadım.ogün bugündür kuaföre gitip sac kestirmeye cesaret edemiyorum etsemde devamlı uyarıyorum..zor yani...

Back
X