Hırsımı çıkartamıyorum kızlar

Ben olsam kuaförler odası vs varsa oraya şikayet eder,süründürürdüm..:mymeka:
ne münasebet benden izinsiz güzelim saçlarımı kesicek...

benım basıma da bu yakınlarda aynı olay geldı..gel senle bırleselım..ılk once benım kuaforu yok edelım sonra senınkını..

Ben var ya.. artık daha dakika bir öyle gözlerini korkutuyorum ki..sallıyorum bol keseden... bakın ben ters kadınım, kaç kuaförle mahkemelik oldum.. valla acımam şikayet ederim, asarım keserim 1 santimden milim fazla kesmeyeceksiniz deyu :) ....... aman çirkef bu bize bulaşmasın diye kırıkları bile ucu ucuna alıyorlar :roflol:

Herifin kırık alıcam diye bi karış saç kestiğini biliyorum... ya alıp kullanıp başkasına ekmek için kullananları bile duydum.... neymiş kırıklar derindeymiş... sana ne ya... seviyorum ben belki derin kalsın halala yaa... :mymeka:

ay aynısı bi kez benim başımada geldi çok ağlamıştım. adama uçlarından al demiştim adam resmen küt gibi yapmıştı saçımı... bide eve gittim banyoya girdim saçlarımı yıkarken daha çok üzüldüm. kısacık geliyo elime bölee yıkarken... ay düşündükçe hala üzülüyorum.. saçlarımı hep bağlıyodum kimse anlamasın diee ama anlanmayacak gibi değilki düdük gibi yapmış. Neyse yıllar geçti unuttum o günleri. artık çok dikkat ediyorum. ucundanda demiyorum. 1-2 cm diyorum :)) kat isterkende kısa olmasın die uyarıyorumm..
yoksa bu kuaförler çok fenaa erkek saçı gibi kısacık yaparlar alim allah:oklava:

canım bu dert çok büyük git adamı döv yk kibarım dersen mahkemeye ver
inanmıyorum canım uzar alışırsın dert etme buda geçer

kızlar banyodan çıktım,ıslanınca hepten azıcık kalmış saçlarım senağlama :a015:

böyle khena arkadaşım gıbı elıme kısacık gelıyor. bugun daha çok uzuldum, aglaya ağlaya kuaföre gıttım bu nasıl bır saç dedım sen gezermıyıdın bu saçla,bu senın marjınal anlayışın falan alttan aldı içerısı musterı kaynıyordu zaten. bende cok kısık sesle tartıştım zaten yıne yapamadım çadolozluk.

o da artık benı yumuşatmak için çıt çıtlar hedıye ettı saçıma göre kısa katları ayarlayarak kestı,nasıl kullanacagımı ögrettı. şimdı moralım duzeldı azıcık. gerçi sabah sabah çok ugraşıcam onlarla ama ıdaree etcez artık..şuan saçım gulben ergenın yenı saçı gıbı oldu.dalgalı kısa olmayan bır kut saç gibi oldu.

sagolun arkadaşlar gıt demesenız gıdemezdım ıyı motıve oldum sayenızde. hepımıze tekrar geçmış olsun arkadaşlar. bundan sonra monopisa arkadasın taktıgını uyglayalım derım... :oklava:

muckkkkkkaaaaaa hepınıze :enbuyukkk:

kıyamam ben senin gözyaşlarına.canım benim çok kötü bi durumdur,aynısı saçrengi konusunda başıma geldi.çok üzüldüm ama hala gidip tekrar boyatamadım,acaba aynı şey olur mu diye.neyse,eminim o kısa saçlar bile sana çok yakışmıştır.bu seferde böyle kullan.nasılsa uzayacak.kendini üzme

kıyamam ben senin gözyaşlarına.canım benim çok kötü bi durumdur,aynısı saçrengi konusunda başıma geldi.çok üzüldüm ama hala gidip tekrar boyatamadım,acaba aynı şey olur mu diye.neyse,eminim o kısa saçlar bile sana çok yakışmıştır.bu seferde böyle kullan.nasılsa uzayacak.kendini üzme

canım nursunazım geçmış olsun sana da arkadaşım...ben de sana kıyamam. mucks:1hug:

Benim kuaförde o kadar söyledim saçlarımı kesmedi pis adam :oklava:

Nerdeyse elindeki makası alıp ben kescektim kötükedihüso
Kes diom kesmio delikafadulden

Anam bu kuaförlerin hepsi bi acaip :delphin:

ayy senın kı de bı acayıpmiş. adını ver de biz de ona gidelim yerimseniben

seni tanıyordur sonradan pişman olacağını bildiği için kesmiyordur bencee kaydirigubbakcemile3

canım hiç üzülme benim kaç kere böyle şey başıma geldi inanırmısın bu seferde kısa saça alıştım şimdi saçlarım uzayınca çirkin oluyormuş gibi geliyor uzatamıyorum

aynı şey geçen hafta benim başıma geldi :jeyyar: ucundan bir santim al toparlansın dedim beni resmen kuşa çevirdi manyak adam.bunlar ellerine makası alınca içleri coşuyor resmen saç kırpmak için.dört senedir uzattığım saçlarımı mahvetti manyak.buradan ben de içimi dökeyim bari.uyuz kuaför seni parçalayasım var:kızgın:

Arkadaşlar canım çok sıkkın ama gülmeyin lütfen tamam mı? şuan gözyaşları içinde yazıyorum çünkü. :a015:

bugun kuaföre gıttım arkaları azıcık katlı olsun kabarsın yapışmasın saçlarım dedım. Hem de yıllardır gıttıgım kuaför. adam kat ata ata upuzun saçlarımı kısacık yaptı. içim acıyor bu tarşf edılemez bır duyguymuş. başıma daha önce gelmemişti. köku bende uzar dıyorum ama yok yetmıyor gıdıp kuaförun camlarını aşağıya indıresım var. :oklava:

gıttı guzelım buklelerım canım saçlarım, eşim annem herkes kızdı bır de ustune daha da moralım bozuldu yaaa :mymeka: :oklava: kötükedihüso kaydirigubbakcemile senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

bu kadar takma cnm yaaa benimde yazın seninki gibi olmştu kuaföre saymadığım laf bırakmamıştım tabi içimdenkaydirigubbakcemile3 2-3 aya kalmaz düzelir dert etme bu kadar:teselli:

çıt çıtlarımla ilk gunum super geçtı arkadaşlar, saçından memnun olmayanlar onerırım.
sagolun kızlar.

Back
X