Saç Rengi ve Saç Boyama Hırsımı saçımdan çıkarmak

azbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
888
533
103
merhaba kk. Ben açık buğday tenli ve siyah saçlıyım ama çok sıkıldım tarzımı değiştirmek istiyorum.. saçlarım çok güçlü değil ama rengini değiştirmek istiyorum sanki çok iyi gelecek gibi geliyor.
Hangi rengi tavsiye edersiniz?

Ben bir ara boyattım. Sadece ilk gün iyi geldi. Sonrasında her gün yıpranması canımı sıktı. Önermem. En güzel renk doğal rengi.

Bence boyatma ben boyattım sonra pişman oldum senelerdir kurulmaya çalışıyorum iyi bir fikir değil bence boya

Bunalımdaysanız sadece 1 hafta kadar iyi geliyor sonra eski dertlerinize geri dönüyorsunuz, ama yok ben gerçekten saçımdan sıkıldım diyorsanız fındık kabuğu rengi benimde favorim, merve boluğur un yeni saç rengine de bakabilirsiniz o da siyahtan döndü

merhaba kk. Ben açık buğday tenli ve siyah saçlıyım ama çok sıkıldım tarzımı değiştirmek istiyorum.. saçlarım çok güçlü değil ama rengini değiştirmek istiyorum sanki çok iyi gelecek gibi geliyor.
Hangi rengi tavsiye edersiniz?

Bunalımdaysanız sadece 1 hafta kadar iyi geliyor sonra eski dertlerinize geri dönüyorsunuz, ama yok ben gerçekten saçımdan sıkıldım diyorsanız fındık kabuğu rengi benimde favorim, merve boluğur un yeni saç rengine de bakabilirsiniz o da siyahtan döndü

Pişti olmuşsunuz, profil resimleriniz aynı. (:

Bi marka var 28 günde saç boyası tamamen çıkıyo saçınızdan loreal casting serisiydi sanırım. Beğendiğiniz renkleri alın sıkıldokça boyayın en çok hoşunuza gideni isterseniz kalıcı boyatırsınız

dönüp dolaşıp gene siyaha boyatacaksın o yüzden hiç boşuna yıpratma. farklı bir kesim deneyebilirsin. ille de boya dersen mavi siyah yap bence :)

Daha once boya kullanmadiysaniz boyatmayin. 16 yasinda ilk sacimi boyattim ve 24 yasindayim biktim boyadan. Bikere boyayinca gerisi geliyor. Ay dibim cikti yok su rengide deneyeyim filan.
Artik sacimi boyamiyorum ben. Cok sıkılırsam gecici boyalardan kullaniyorum arada bir akip gidiyor. Bence gecici olanlari kullanin.

Senelerdir siyaha boyuyorum ://

Back
X