Kapı kilitleme iması sanki eşyalarını alicakmisim gibi. Ve bunu sadece ben evdeyken yapıyorlar.Hirsiz damgasi nerde
Hakli olabilirsiniz belki de gereksiz alınganlık yapıyorum dur. Yorumun için tesekkur ederim.Bence gereksiz alinganlik yapiyorsun,seninle tanismadiklari icin guvenmemeleri normal..
Bir aksam kizlar hic oturup konusamadik ben bir kahve yapayim odamda oturalim de cagir ucunu de .Baktin kanin isindi iyi heee hala bir tuhaflik var o zaman salla gitsin..
Anan degil baban degil cok mu lazim bosver
Kontrat imzaladıgim için yok. Aslında onların yaptığına benimde öyle yapmam gerek.Sen de kilitle kapını, her şeyini kilitli tut.
Değiştirme şansın yok mu evini? Başka boş yer yok mu?
dolabını kilitleyeceksin. sonuçta sen de tanımıyorsun onları.Merhaba arkadaşlar şuan okadar doluyum o kadar mutsuzumki. Ailevi sıkıntılarım var ve aileden uzakta okuyorum. Babamın psikolojik rahatsızlığı var. Lise yıllarımda çok sıkıntı çektim. Hastalığından dolayı bize çok sıkıntı çektirdi ve o yılları hatırlamak bile istemiyorum. Çok yiprandim uniyi kazanınca aileden uzaklaştım ve babamı çok kirdim bana yaptıklarından dolayı ama o hasta ve pişman oldum herneyse içime kapanık biriyim. Kimseyi kolay kolay kiramam ama ozurde dileyemem. Derdimide kimseyle paylasamam hep içime atarim hep içimde biriktiririm. Herneyse bu sene ikinci yılım. Geçen sene yurttaydim yazın memlekete gitmeden 4 kisilik bi aparta geçtim esyalarimi yerleştirip memlekete gittim. 3 gün geç geldim. Geldiğimde diğer uç kişi yoktu ama yerlesmislerdi odaları açıktı. Aksam a kadar yerleştim onlar gelince tanıştım. Ama zoraki tanıştılar. Farkettimki bayada kaynasmislar. Birlikte bir yerlere gidiyorlar bana nezaketen bile olsa sormuyolar. Birde ben yokken açık olan kapıları ben gelince bir yere giderken kilitleniyor. Beni tanimiyolar bile ama çok çok kırıldım. Halbuki ben okula giderken yada bir yere giderken kapımı asla kilitlemiyorum. Beni dislamaları umrumda değil ama bu hareketleri çok zoruma gitti. Kendimi çok mutsuz hissediyorum. Siz benim yerinde olsanız ne yaparsanız arkadaslarim ablalarim . Dertlesicek kimsem yok. Geldiğimden beri ağlıyorum. Ne olur fikir verin
o 3 lü mutlaka dağılacak 2 kişi olacak biri dışlanacak ilk önce bunu bilin. Oda arkadaşları ile çok sıkı fıkı olmak iyi değildir mutlaka arada mesafe olmalı, kendi kurallarınız olmalı bunu asla unutmayın! Ne kadar resmi olursanız bence o kadar iyi, hep beraber tw izlenen yerler wardır oraları kullanın elbet yakın arkadaş bulacaksnız. Ben 4 yıllık üni arakdaşımı bir gece aşağıda ders çalışma odasında gece 2 de bulmuştum mesela. o gitsin ben tek kalayım diye nescafemi hüpürtederek içiyordumMerhaba arkadaşlar şuan okadar doluyum o kadar mutsuzumki. Ailevi sıkıntılarım var ve aileden uzakta okuyorum. Babamın psikolojik rahatsızlığı var. Lise yıllarımda çok sıkıntı çektim. Hastalığından dolayı bize çok sıkıntı çektirdi ve o yılları hatırlamak bile istemiyorum. Çok yiprandim uniyi kazanınca aileden uzaklaştım ve babamı çok kirdim bana yaptıklarından dolayı ama o hasta ve pişman oldum herneyse içime kapanık biriyim. Kimseyi kolay kolay kiramam ama ozurde dileyemem. Derdimide kimseyle paylasamam hep içime atarim hep içimde biriktiririm. Herneyse bu sene ikinci yılım. Geçen sene yurttaydim yazın memlekete gitmeden 4 kisilik bi aparta geçtim esyalarimi yerleştirip memlekete gittim. 3 gün geç geldim. Geldiğimde diğer uç kişi yoktu ama yerlesmislerdi odaları açıktı. Aksam a kadar yerleştim onlar gelince tanıştım. Ama zoraki tanıştılar. Farkettimki bayada kaynasmislar. Birlikte bir yerlere gidiyorlar bana nezaketen bile olsa sormuyolar. Birde ben yokken açık olan kapıları ben gelince bir yere giderken kilitleniyor. Beni tanimiyolar bile ama çok çok kırıldım. Halbuki ben okula giderken yada bir yere giderken kapımı asla kilitlemiyorum. Beni dislamaları umrumda değil ama bu hareketleri çok zoruma gitti. Kendimi çok mutsuz hissediyorum. Siz benim yerinde olsanız ne yaparsanız arkadaslarim ablalarim . Dertlesicek kimsem yok. Geldiğimden beri ağlıyorum. Ne olur fikir verin
Fazla alıngan davranmış olabilirim. Ama ilk defa böyle birşeyler karşılaşıyorum. Nasıl tepki verecegimi bilemedim.Ne alaka hirsiz damgasi bi de RESMEENNN yazmissin. O ucu kaynasmis birbirini tanimis ama seni daha tanimiyolar olabilir kitleyebilirler kapilarini aglamana gerek yok yani
Uzerinden negatif enerjiyi at kaynasmaya calis mesela bi kek al cay yap ikram et falan bi sohbet ortami olusturFazla alıngan davranmış olabilirim. Ama ilk defa böyle birşeyler karşılaşıyorum. Nasıl tepki verecegimi bilemedim.
Seninle bi ilgisi yok, olması gereken bu. Seni tanımıyorlar, ayrıca ya bi arkadaşın seni ziyarete gelse? Onun huyu kötü olsa? Dünyanın binbir türlü hali var. Siz de tedbirli davranın derim ben.Merhaba arkadaşlar şuan okadar doluyum o kadar mutsuzumki. Ailevi sıkıntılarım var ve aileden uzakta okuyorum. Babamın psikolojik rahatsızlığı var. Lise yıllarımda çok sıkıntı çektim. Hastalığından dolayı bize çok sıkıntı çektirdi ve o yılları hatırlamak bile istemiyorum. Çok yiprandim uniyi kazanınca aileden uzaklaştım ve babamı çok kirdim bana yaptıklarından dolayı ama o hasta ve pişman oldum herneyse içime kapanık biriyim. Kimseyi kolay kolay kiramam ama ozurde dileyemem. Derdimide kimseyle paylasamam hep içime atarim hep içimde biriktiririm. Herneyse bu sene ikinci yılım. Geçen sene yurttaydim yazın memlekete gitmeden 4 kisilik bi aparta geçtim esyalarimi yerleştirip memlekete gittim. 3 gün geç geldim. Geldiğimde diğer uç kişi yoktu ama yerlesmislerdi odaları açıktı. Aksam a kadar yerleştim onlar gelince tanıştım. Ama zoraki tanıştılar. Farkettimki bayada kaynasmislar. Birlikte bir yerlere gidiyorlar bana nezaketen bile olsa sormuyolar. Birde ben yokken açık olan kapıları ben gelince bir yere giderken kilitleniyor. Beni tanimiyolar bile ama çok çok kırıldım. Halbuki ben okula giderken yada bir yere giderken kapımı asla kilitlemiyorum. Beni dislamaları umrumda değil ama bu hareketleri çok zoruma gitti. Kendimi çok mutsuz hissediyorum. Siz benim yerinde olsanız ne yaparsanız arkadaslarim ablalarim . Dertlesicek kimsem yok. Geldiğimden beri ağlıyorum. Ne olur fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?