• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hırsız damgası yemekten korkmak

lianazelko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
351
273
53
Konuyu nereye açacağımı bilemedim. Yanlışsa taşınabilir. Bugün bir dükkana girdim. Kıyafet reyonunda asılı bir çanta gördüm, aaa ne güzel dedim, kendi kendime, elimize alıp dışından bakarız ya, öyle yaptım. Sonra bir kadın çekti aldı elimden, meğer yanımdaki kadınınmış. AA sizin miydi dedim, kadın resmen hırsızmışım gibi baktı. Böyle şeylere çok sinir olurum. Dilenci gibi mi duruyorum diye kendi kendime düşündüm. Size de oldu mu böyle şeyler? Hırsız damgası yemek çok kötü. Bir de küçük gösteriyorum, esmerim, biraz da paspaldım. Tam dilenci profili çizdim galiba.

Canınızı sıkmayın, olur öyle şeyler. Kadın çantasını kıyafet bakarken reyona aşmış sizin mağazadaki ürün sanıp bakmanız çok normal. Kadın refleksle almıştır elinizden. Lütfen kendinizi degersizlestirneyin eminim ki güzel bir kadınsınızdır.

Çocukken travmalara bağlı böyle kendini değersiz hissetmek bazı ana babalar kızına prensesim derken bazıları ucube, çirkin seslendiğinde kendimize olan değer yargılarımız üzerimizde ömür boyu yapışıyor

Esmer olmakla ne alakası var kadın niyetinizi bilemez ki
Bulunduğum yerde dilencilik yapanlar esmer. İnsanlarda önyargı oluşabilir normal. Bir de kötü giyinmiştim.
Çocukken travmalara bağlı böyle kendini değersiz hissetmek bazı ana babalar kızına prensesim derken bazıları ucube, çirkin seslendiğinde kendimize olan değer yargılarımız üzerimizde ömür boyu yapışıyor
Aslında öyle sevmezler, çirkin olduğumu düşünmüyorum ama işte yukarıda dediğim nedenden ötürü.

satılık olduğunu sanmıştım kusura bakmayın deyip geçebilirdin, kadının fazla abartılı tepkisi seni bu kadar sarstıysa geçmişte böyle bir travma yaşamışsındır diye düşünüyorum

Siz neden kendinizi kötü hissediyorsunuz ki , kadın kendini kötü hissetsin çantasını ortalığa bırakmış biri alıp kaçabilirdi de .

Dert etme ya senlik bir sorun yok sonuçta
Bir karışıklık olmuş
Sen cok hoş giyinmiş olsan da yanlış anlayan yine öyle anlardı
Ten rengine hiç girme,kendine haksızlık etme

Ay niye dilenci gibi olasınız. Kibarca özrünüzü diler sonra da güler geçersiniz. Şu olay benim başıma gelse kadından da gülerek özür dilerim komik çünkü. Mahcubiyetimi de hissettiririm karşı tarafa. O da insansa önemli değil der güler geçer. Ne diye aşağılık kompleksine kapılayım. Siz insanlığınızı yapıp özrünüzü dileyince kadın size kaba davranmışsa bu onun sorunu sizinle bir alakası yok

Konuyu nereye açacağımı bilemedim. Yanlışsa taşınabilir. Bugün bir dükkana girdim. Kıyafet reyonunda asılı bir çanta gördüm, aaa ne güzel dedim, kendi kendime, elimize alıp dışından bakarız ya, öyle yaptım. Sonra bir kadın çekti aldı elimden, meğer yanımdaki kadınınmış. AA sizin miydi dedim, kadın resmen hırsızmışım gibi baktı. Böyle şeylere çok sinir olurum. Dilenci gibi mi duruyorum diye kendi kendime düşündüm. Size de oldu mu böyle şeyler? Hırsız damgası yemek çok kötü. Bir de küçük gösteriyorum, esmerim, biraz da paspaldım. Tam dilenci profili çizdim galiba.
Bence komik bir durum yaşanmış tam hatırlayıp hatırlayıp gülmelik. Kadın çok tuhaf davranmış. Bence utanması gereken kişi o kadın. Siz sadece bir yanlış anlaşılma yaşamışsınız.

Niye kendinize böyle şeyler söylüyorsunuz insanlık hali karıştırabilirsiniz gülün geçin bence kadında refleks olarak çekmiştir

Back
X