Hirsiz damgasi

konusuyorum diye amnem gene basladi sen yüzmu verdin kaynanana diye ogun sinirden kriz gecirdim surekli basima kakmalar evde sogukluk zaten kaynananin yaptklarina cok uzuldum ogun bugundur panik atakliyim 2bucuk yil konusmadik esimin anne babasiyla

yani kizlar ben cok yoruldum kaynananin her suratini gordugumde aklima geliyo unutulmuyo vicdan azabimi ne bilmiyorum cok iyi davranuyo ama ben bi jere kirildim guvenimi yitirdim

gorusmek istemiyorum gitmiyorum zaten kendi cagirir bisey uyduruyorum kendi gelir kendimi cok degersiz hissediyorum esim arkamdaymis gibi gorundu ama olmadi. simdi esime karsida cok sogudum ve ben esimin akrabalaruni hep arar sirarim saygida kusur etmem beni cok severler bu konuda kaynanamin hep karsisinda oldular ama esim benim akrabalarla bagi yok yabanci gibi ve benide uzaklastrdi akrabalarimdan

sizinle paylasmak istedim fikirlerinizi almak istedim esimle zaten bagimiz yok hic biseyimi paylasmam annem zaten malum cok inceler herseyi kardesiminde kendi derdi basindan askin bide ben sikmak istemem dertlerimle

Yuh yani!!!
Eşinizi bilmem ama kv saygı falan haketmiyor!
bu olaydan oncede bize karsi cok soguktu kayinvalide surat yapardi gitmesek soylenirdi ben orda kalmak istemezdim yatili kizimi bile dislardi insan tanimadigi bebek bile olsa yannda sever bunun icin ben gidelim ama yatiya kalmayalim dedim diye esim kolumu tuttu sikti beni itekledi kolumun ust tarafi el buyukluginde mordu. o derece

Ben olsam eşim dahi olsa ortada onun için affetmezdim , hırsızlık damgası yemişsiniz normal bir şey mi bu ?

bu olaydan oncede bize karsi cok soguktu kayinvalide surat yapardi gitmesek soylenirdi ben orda kalmak istemezdim yatili kizimi bile dislardi insan tanimadigi bebek bile olsa yannda sever bunun icin ben gidelim ama yatiya kalmayalim dedim diye esim kolumu tuttu sikti beni itekledi kolumun ust tarafi el buyukluginde mordu. o derece
Eşin de pek hak etmiyormuş sanırım.
Tahminim başka sorunlarınız vardır. İpler gerilmiştir. Zira bırakın insanın gelinine yabancıya bile diyemeyeceği şeyler söylenmiş size. Umarım evliliğiniz ve aile ilişkileriniz düzelir. Fakat bir birey olarak saygıyı hak ettiğinizi asla unutmayın.

Tahminim başka sorunlarınız vardır. İpler gerilmiştir. Zira bırakın insanın gelinine yabancıya bile diyemeyeceği şeyler söylenmiş size. Umarım evliliğiniz ve aile ilişkileriniz düzelir. Fakat bir birey olarak saygıyı hak ettiğinizi asla unutmayın.

Onu affeder miydim bilmiyorum ama affetmek için eşim zorlasa, bu sözün önünde dağ gibi durmasa eşimi affetmezdim.

baska sorun yoktu ben hep saygili oldum her isi yaptim kendi ogullarindan cok ilgilendim ama o hep kizlarini tuttu 6 kizi var esim tek erkek simdi o gunler unutturmaya calisiyo ama unutulmuyo cicim ayimiz hic olmadi bir haftalik evliyken bile aglattilar

dedigim gibi su an iyiler ama ben eski ben degilim artik tahammulum yok hic bise

ama
Ben olsam eşim dahi olsa ortada onun için affetmezdim , hırsızlık damgası yemişsiniz normal bir şey mi bu ?[/QUOTE tabiki normal degil 5 aylik hamileyken gorumcemin biri esimle tartisti ve bana orospu dedi ben tek kotu laf etmedigim halde kendne ve kayinvalide kizini tuttu ben nefes alamadim o gun acile kaldirdilar bebegimi kaybediyordum nerdyse. annemlere gittm annem yuvan yikilmasn diye beni zorladilar geri gonderdiler esim almaya geldi istemeyerek gittim cok zoruma gitti simdi esimi elestirir keske seni vermeseydm kocan soyle kocan boyle kaynanan soyle boyle. bisey demeye hakkiniz yok dedim bana sahip cikmadiniz zamannda simdi hakkiniz yok dedim

O nasil bir ithamdir ya!! Ben kv gittigimde istedigimi alirim goturmek istersem derindondurucudan birsey alir gotururum neticede oglu yicek. Ben anne diyorsam kendi annem gibi sevip sayiyorsam kendi annemde ne yapiyorsam ordada yaparim. Gelelim davranis meselesine bence affedin LAKIN mesafe koyun. Yeri geldigindede sana soyledigi seyleri yuzune vurun

Back
X