• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hirsiz damgasi

Allah affetsin böyle iftira atani.bi daha yüzüne bakmazdim

Ne gider ne de eve sokmazdim.o gelse ben evi terkederdim .hirsiz diyecek bana birisi asla affetmem..

Aslaaaaa affetmem. Hirsizlik gibi yuz kizartici bir hakarete maruz kalsam o kişiyi o an silerim. Bunun affi telafisi yok.

bende silmistim asla affetmeyi gorusmeyi dusunmuyordm cok pisman olduklarini soylediler ozur dilediler gorumceler esime baski yapiyolardi ben gorusmesemde gidip gelmesemde esimin gitmesi gerekiyormus anneymis. gorumcelerde ayri bir konu

gorumceler ovunuyorlardi kendi kayinvalideleri cok iyiymis hic kusmemisler. ama allah hepsini yerine koydu. o cok iyi anlastiklari kayinvalide kayinbabalariyla kavga ettiler evden kovuldular namusuna laf eden kayinvalidelerini siddet gordukleri kocalarini affettiler

Sanırım evin altını üstüne getirirdim .

Allah kimseyı böyle bır konuda zan altında bırakmasın . Kahrolurdum , kahrederdim..

za
Sanırım evin altını üstüne getirirdim .

Allah kimseyı böyle bır konuda zan altında bırakmasın . Kahrolurdum , kahrederdim..
zaten duydugumdavsok oldum evlerine gttm esimle ne diyorsunuz siz diye. makarnasi kaybolmus supurgesi surahisi sofrasi kaybolmus eve ben girip cikiyormusum baska kim girip cikiyo diyo oysa evine giten cikan bellisiz herkesi cagirir kkendi

ben mesafeliyim su an ama kaynana cok iyi davraniyo yakin olmak istiyo ama benim aklima geliyo onu gordkce o yuzden mesafeli durmaya devam ediyorum kizlar

Back
X