- 16 Nisan 2016
- 480
- 414
- 103
- Konu Sahibi serseri sittin
Allah affetsin böyle iftira atani.bi daha yüzüne bakmazdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaslı ve mental problemleri hastalığı varsa affedilir yoksa hayırkizlar kayinvalideniz size evinden esya ve yiyecekleri caldiginizi soylese daha sonrada hatali oldugunu soyleyip ozur dilese affedermiydiniz
yok 50 yasinda kendisi psikolojisi bozukmus bunu yapmasi gerekmezdi ama. kizi kayboldu 20 sene oldu haber yok ona cok uzuluyormus.Yaslı ve mental problemleri hastalığı varsa affedilir yoksa hayır
zaten duydugumdavsok oldum evlerine gttm esimle ne diyorsunuz siz diye. makarnasi kaybolmus supurgesi surahisi sofrasi kaybolmus eve ben girip cikiyormusum baska kim girip cikiyo diyo oysa evine giten cikan bellisiz herkesi cagirir kkendiSanırım evin altını üstüne getirirdim .
Allah kimseyı böyle bır konuda zan altında bırakmasın . Kahrolurdum , kahrederdim..
E kadında psikoloji mi kalmıştır anlayış gösterilebilir mesafe koyarsınızyok
yok 50 yasinda kendisi psikolojisi bozukmus bunu yapmasi gerekmezdi ama. kizi kayboldu 20 sene oldu haber yok ona cok uzuluyormus.
Aslaaaa ne affetmesi suratına bile bakmam ..Bir bardak su bile vermem onakizlar kayinvalideniz size evinden esya ve yiyecekleri caldiginizi soylese daha sonrada hatali oldugunu soyleyip ozur dilese affedermiydiniz