• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hırsız kaynana ve görümce

adigemmm

acıma garibe ....
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
778
135
123
47
Kızlar merhaba

nerden başlayacağımı bilmiyorum okadar doluyumki... kaynana ve görümceden dertliyim.
Kaynanam egoist,hep kendi dediği olsun isteyen ve bir okadar da pis bir kadın.. görümce desen 37 yaşında ama daha büyümemiş çocuk kalmış biri.

Neyse ben 8 ay kadar kaynanamın evinde oturdum hamilelik ve çocuk derken geçti ama birde bana sorun psikolojim bozuldu hala düzelemedim. Neyse biz evden bayağı olaylı ayrıldık. Evden taşınırken eşyalarımızı toplamaya eşim gitti.
Eşyalarım eve geldiğinde yerleştirirken birçok şeyimin eksik olduğunu gördüm yinede belki yanlış hatırlıyorum diye sen çıkarmadım eşime.
Velhasıl kelam bir şekilde barışıldı görümcem önce ayrı evdeydi ona gittik. o ne bir bakarım ki mutfak eşyalarımın yarısından çoğu onun evinde annemde lavaboya gitti diyor ki kızım şeytan dürttü dolabı açayım dedim. Kadın dolabı açmış dantelli ne kadar havlum varsa onda.

Ben yine ses etmedim ama içim içimi yiyor tabi. Görümcem daha sonra kaynanamın evine taşındı. Yine onlara gittik eşimle bu sefer masa örtülerim çıktı meydana. Elleri biraz uzundu biliyordum ama bu kadar alçak olabileceklerini düşünmedim. Çünkü daha önce kaynana olacak şeytan benim odama girip eşime hediye aldığım tişörtü bana sormadan alıp kardeşine vermişti. Kardeşinin üstünde görünce farkettim sorduğumda ne var canım zaten x onu giymiyor diye cevap vermişti bana.

Şimdi ben bunlara ne yapayım eşyaların hiç birini geri istemem ama aptal olmadığımı o eşyaların benim eşyalarım olduğunu bildiğimi bilmelerini istiyorum.

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

okurken ben sinirlendim, allah sana sabır versin, bence içine atma, görümcenle tek kaldığında aç ağzını patır patır suratına vur.
senin herşeyin farkında olduğunu bilsin, gerçi anlattığın gibi pişkin bir tipse pekde umursamaz...

okurken ben sinirlendim, allah sana sabır versin, bence içine atma, görümcenle tek kaldığında aç ağzını patır patır suratına vur.
Senin herşeyin farkında olduğunu bilsin, gerçi anlattığın gibi pişkin bir tipse pekde umursamaz...

hiç umursamaz pişkin olmasa dalga geçer gibi benim eşyalarımı benim önüme koyarmı terbiyesiz. Daha bu neki anlatsam bana yapılanları adres ister eve gider döversiniz o derece :)

ne insanlar var ya :53:
bence onlara misafirliğe gittiğinde senden (ç)aldıkları havlu için ''aaa havlunda çok
güzelmiş nerden aldın '' de.dahada yüzü kızarmıyosa bırak Allah'tan bulsunlar :47:

Ben eşime söyledim zaten o da çok sinirleniyor görüşmüyor zaten. Hep diyorum allah iyi günlerinde kullanmayı nasip etmesin diye

Okurken sinir oldum nasıl, ne kadarda iğrenç biri onlar öyle. Utanma arlanma allah korkusu yok muymuş onlarda. Cıngar çıkarırdım ama sakince konuşmak en doğrusu olur, herşeyin farkında olduğunu bilmeliler, belki utanırlar :4:

hiç umursamaz pişkin olmasa dalga geçer gibi benim eşyalarımı benim önüme koyarmı terbiyesiz. Daha bu neki anlatsam bana yapılanları adres ister eve gider döversiniz o derece :)

Allah yardımcın olsun şekerim amaaan boşver, bak eşin destekçin duyma sen onları :12:

Allahım ne insanlar var ya 3-5kuruşluk şeyin peşine düşmüşler daha ev kuruo eksik bişeyi varsa alalım diceklerine sendekini yürütmüşler

Ben olsam "aaa bunlar benim havlularım, dantelinden bildim. Bende uzun süredir bunları arıyordum " vs vs der geri alırdım.
Kimsede kusura bakmasın.
O hırsızlık yaparsa bende yüzsüzlük yaparım.
Ne malum bundan sonra başka şeyler çalmayacağı?

ne insanlar var ya..
tenezzül ettikleri şeylere bak...
kendi oğullarının malını çalmışlar resmen...
söyledin madem eşine bırak boşver gerisini...
ama bi laf arasında yinede çarp yüzlerine utansınlar varsa tabi utanmaları...

offff en nefret ettiğimm insan tipi top 10 yani.

berbat bir durum.

hemen eşine söyle.
eşin yanındaysa gidip tüm eşyalarını al.
dantel el emeği. annenin o kadar zahmetle yaptığı şeyi neden başkası ''çalsın''?

eşine söyledikten sonra yanındaysa bir daha da görüşme.
bu hırsızlık arkadaşım başka şeye benzemez.

onlar alışkın arsızlığa terbiyesizliğe eşime söyledim ya alacak ya alacak bende mesafemi koydum artık.. yedirmem onlara hiç bişeyimi.. iannaın nefret ediyorum onlardan nefreti geçtim tiksiniyorum varlıkları bile beni rahatsız ediyor.

senin yerinde olsam kesin onları döverdim ya:1:
şaka gibi benim eşyamı çalacaklar bide kullanacaklar
kesin cinnet geçirirdim

Kızlar merhaba

nerden başlayacağımı bilmiyorum okadar doluyumki... kaynana ve görümceden dertliyim.
Kaynanam egoist,hep kendi dediği olsun isteyen ve bir okadar da pis bir kadın.. görümce desen 37 yaşında ama daha büyümemiş çocuk kalmış biri.

Neyse ben 8 ay kadar kaynanamın evinde oturdum hamilelik ve çocuk derken geçti ama birde bana sorun psikolojim bozuldu hala düzelemedim. Neyse biz evden bayağı olaylı ayrıldık. Evden taşınırken eşyalarımızı toplamaya eşim gitti.
Eşyalarım eve geldiğinde yerleştirirken birçok şeyimin eksik olduğunu gördüm yinede belki yanlış hatırlıyorum diye sen çıkarmadım eşime.
Velhasıl kelam bir şekilde barışıldı görümcem önce ayrı evdeydi ona gittik. o ne bir bakarım ki mutfak eşyalarımın yarısından çoğu onun evinde annemde lavaboya gitti diyor ki kızım şeytan dürttü dolabı açayım dedim. Kadın dolabı açmış dantelli ne kadar havlum varsa onda.

Ben yine ses etmedim ama içim içimi yiyor tabi. Görümcem daha sonra kaynanamın evine taşındı. Yine onlara gittik eşimle bu sefer masa örtülerim çıktı meydana. Elleri biraz uzundu biliyordum ama bu kadar alçak olabileceklerini düşünmedim. Çünkü daha önce kaynana olacak şeytan benim odama girip eşime hediye aldığım tişörtü bana sormadan alıp kardeşine vermişti. Kardeşinin üstünde görünce farkettim sorduğumda ne var canım zaten x onu giymiyor diye cevap vermişti bana.

Şimdi ben bunlara ne yapayım eşyaların hiç birini geri istemem ama aptal olmadığımı o eşyaların benim eşyalarım olduğunu bildiğimi bilmelerini istiyorum.

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Ellerinin uzunluğu ne kelime kaynana görümce toplasak burdan köye yol olur maşallah!sen gördüğün yerde aaaa nerden aldın aynısından bende vardı şimdi bulamıyorum de dicem de bu yüzsüzlükle yalan da söylelrler kalır havluların sen en iyisi aa benim havlum ne alrıyo burda de şaşkınlıkla:47:

senin yerinde olsam kesin onları döverdim ya:1:
şaka gibi benim eşyamı çalacaklar bide kullanacaklar
kesin cinnet geçirirdim

evden problemli ayrıldık dedim ya dövdüm zaten zor aldılar elimden cinnet getirtti kadın bana ama dövmeden çıksaydım içimde kalırdı oda ayrı :27:

Çirkefe çamur atsan üstüne sıçrar. Bu yüzsüz insanlarla sen muhatap olsan yine aynı rahatlık ve yüzsüzlükle yalanları art arda sıralarlar; senin daha da çok sinirin bozulur. Bırak eşin halletsin. Neticede onun annesi ve kız kardeşi konunun ana karakterleri. Senin bu tip insanlarla muhatap olma sebebin de eşin. O yüzden mevzuyu çözmek de eşine düşer bence.

çirkefe çamur atsan üstüne sıçrar. Bu yüzsüz insanlarla sen muhatap olsan yine aynı rahatlık ve yüzsüzlükle yalanları art arda sıralarlar; senin daha da çok sinirin bozulur. Bırak eşin halletsin. Neticede onun annesi ve kız kardeşi konunun ana karakterleri. Senin bu tip insanlarla muhatap olma sebebin de eşin. O yüzden mevzuyu çözmek de eşine düşer bence.

aynen valla yine ben suçlu olur malımlada rezil olurum ama her geldikleri arkalarından evimi kontrol ediyorum eşime göstere göstere... Ha aklıma gelmişken bebeğimin pike takımı ile küvetinede el koydular...

aynen valla yine ben suçlu olur malımlada rezil olurum ama her geldikleri arkalarından evimi kontrol ediyorum eşime göstere göstere... Ha aklıma gelmişken bebeğimin pike takımı ile küvetinede el koydular...

Arkadaşım, dediğim gibi bu meseleyi eşin halledecek. Sen o eve gelin olarak girdin diye bu tip seviyesizliklerle uğraşmak zorunda değilsin. O nikah masasında sonsuza dek yanında olmaya evet diyen adam alacak karşısına annesini, kardeşini seni daha fazla üzdürmeyecek. Kendi çocuğunun malına rızkına da el atmışlar hem de, o zaman gösterecek o çok övündükleri "erkeklik", "adamlık" nasıl oluyormuş, kadınını, çocuğunu koruyacak.

Back
X