• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hırsız kaynana ve görümce

Ya bende kaç zamandır bunları arıyordum,burada unutmuşum diye neyini gördüysen topla al bakakalsınlar ,sonrada başkasına sadaka verdim dersin şaşakalsınlar,inadına alırdım,sevgiler.

Aaa bunlar sizdemiydi bende merak ediyodum ne kadar güzellermiş yahu öyle degilmi ? nicin bana söylemediniiz sizde oldugunu ..deyin ve pılınızı pırtınızı toplayın :9:

kız ben onalradan ne zaman ayrıldım özüme döndüm töbe mi bozdurdular resmen bana şimdi hiç altta kalmıyorum söylüyorum sürekli... hemde görümcemin kaynanasının yanında çat çat hiiiççç sallamam çünkü hamileyken bana yaptıklarını asla unutmuyorum. pislikler

Onlar haketmiş ki artık eşinde bişey demiyo zaten bırakmış sen onların hakkından gelirsin diye :D sen korkcağına onlar korksun

Ben olsam "aaa bunlar benim havlularım, dantelinden bildim. Bende uzun süredir bunları arıyordum " vs vs der geri alırdım.
Kimsede kusura bakmasın.
O hırsızlık yaparsa bende yüzsüzlük yaparım.
Ne malum bundan sonra başka şeyler çalmayacağı?

Sana kesinlikle katiliyorum boylelerine bu lazim. Utansin rezil olsun sende tek tek cope at kullanmak istemiyorsan icin rahatlasin :)
Neyini gorursen tek tek al kasinida kaldir bunlar benim tasinirken mi kaldi acaba de topla ohh rezil olsun saygisizlar

Kızlar merhaba

nerden başlayacağımı bilmiyorum okadar doluyumki... kaynana ve görümceden dertliyim.
Kaynanam egoist,hep kendi dediği olsun isteyen ve bir okadar da pis bir kadın.. görümce desen 37 yaşında ama daha büyümemiş çocuk kalmış biri.

Neyse ben 8 ay kadar kaynanamın evinde oturdum hamilelik ve çocuk derken geçti ama birde bana sorun psikolojim bozuldu hala düzelemedim. Neyse biz evden bayağı olaylı ayrıldık. Evden taşınırken eşyalarımızı toplamaya eşim gitti.
Eşyalarım eve geldiğinde yerleştirirken birçok şeyimin eksik olduğunu gördüm yinede belki yanlış hatırlıyorum diye sen çıkarmadım eşime.
Velhasıl kelam bir şekilde barışıldı görümcem önce ayrı evdeydi ona gittik. o ne bir bakarım ki mutfak eşyalarımın yarısından çoğu onun evinde annemde lavaboya gitti diyor ki kızım şeytan dürttü dolabı açayım dedim. Kadın dolabı açmış dantelli ne kadar havlum varsa onda.

Ben yine ses etmedim ama içim içimi yiyor tabi. Görümcem daha sonra kaynanamın evine taşındı. Yine onlara gittik eşimle bu sefer masa örtülerim çıktı meydana. Elleri biraz uzundu biliyordum ama bu kadar alçak olabileceklerini düşünmedim. Çünkü daha önce kaynana olacak şeytan benim odama girip eşime hediye aldığım tişörtü bana sormadan alıp kardeşine vermişti. Kardeşinin üstünde görünce farkettim sorduğumda ne var canım zaten x onu giymiyor diye cevap vermişti bana.

Şimdi ben bunlara ne yapayım eşyaların hiç birini geri istemem ama aptal olmadığımı o eşyaların benim eşyalarım olduğunu bildiğimi bilmelerini istiyorum.

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
yuh artık ya cok dnteresanmıs gercekten
bence esyalardan bırını gorunce gecmısınden bahsedın mesela havlunuzu gorunce aaaaaa bunuda bana x yamisti falan diyin
:34:

Ay ne siniiir.. Benim malim da kiymetlidir, olay cikardi..:47: Soylemesi kolay da, belki sakin davranirdim ama gene de ignemi bile birakmaz alirdim geri. Ne utanmaz insanlar var yaa..:117:

Sana kesinlikle katiliyorum boylelerine bu lazim. Utansin rezil olsun sende tek tek cope at kullanmak istemiyorsan icin rahatlasin :)
Neyini gorursen tek tek al kasinida kaldir bunlar benim tasinirken mi kaldi acaba de topla ohh rezil olsun saygisizlar

Aynen valla.
Hepsini tek tek toplayıp gözü önünde çöpe atacak eğer kullanmak istemiyorsa.
Eğer konu sahibi şimdi susarsa çoookk eşyası gider. :25:

ben olsam tutamazdım çenemii,

o kadar çok çeyiz yapmıştı sağolsun anneciğim bi kızın çeyiziyle iki ev düzüldü

çoğu eşyamı almışsınız derdimm

isteyen bozulsusn isteyen utansın hiç te utanmam , habersiz aldıklarına göre onlarda da utanma duygusu yoktur

Hahahahahahahaha ayy çoook komik su kadınlara bak ya ALLAH islah edecek, Canım benim net ol , birşeyini alıyorsa bu benim neden aldınız de eşinde yanınızda olsun görümcenede aynısını söyle bunlar benım havlularım burda ne işi var de ? bu arada sizli bizli ol daha iyidir böyleleri ile herzaman mesafeli ol, Susan kadınlar olmayın ne olursunuz bize anlatıgın gibi onlarada anlat canım.

Aynen valla.
Hepsini tek tek toplayıp gözü önünde çöpe atacak eğer kullanmak istemiyorsa.
Eğer konu sahibi şimdi susarsa çoookk eşyası gider. :25:

Konu sahibi sustukca daha cok gotureceklerini sanmiyorum cunku artik evleri ayirmislar. Ama gelin kasini ne zaman kaldiracagini bilmeli kavgaya gerek yok gozler kalbin aynisidir. :))))

Konu sahibi sustukca daha cok gotureceklerini sanmiyorum cunku artik evleri ayirmislar. Ama gelin kasini ne zaman kaldiracagini bilmeli kavgaya gerek yok gozler kalbin aynisidir. :))))

Valla içinde o niyeti taşıyan öyle ya da böyle götürür.:1:
Kesinlikle haklısın.
Her zaman alttan almak iyi olmaz. :4:

ay çok ayıp ya insan biraz utanırda senin yanında sermez bari valla bacım bunların yüzü falan yok anlaşılan benim kaynanamda annemgilden getirdigim cuvalların içne bakıyomuş bende odama bi anda girince neye ugradıgını şaşırdı ama tüylerim diken diken olmuştu çünkü annem demişti onlarda öyle huylar var kızım eşyalarına cantana dikkat et diye kimbilir valizlerimi cantamı kaç defa karıştırdılar hiç sevem böyle şeyleri ha bide benim dügünümde takılan mutfak eşyalrının bi kısmını köye bırakmıştım arabada yer olmadıgı için evime getirememiştim dedim bidahaki gelişte bunları götürürüm diye ama bi gittim ki ne görim millete dagıtmış hereyi bişey demedim ama çok kızdım :41:

Artık görüşeceğimizi sanmıyorum eşimle kayınvalidem tartışmış konuyu anlatmak için yeni bir konu açmam gerekir :) eşim bana birdaha onları buraya çağırmayacaksın dedi ne kadar üzüldüm bilemezsiniz :)

Back
X