- 21 Ağustos 2013
- 778
- 135
- 123
- 47
arkadaşım, dediğim gibi bu meseleyi eşin halledecek. Sen o eve gelin olarak girdin diye bu tip seviyesizliklerle uğraşmak zorunda değilsin. O nikah masasında sonsuza dek yanında olmaya evet diyen adam alacak karşısına annesini, kardeşini seni daha fazla üzdürmeyecek. Kendi çocuğunun malına rızkına da el atmışlar hem de, o zaman gösterecek o çok övündükleri "erkeklik", "adamlık" nasıl oluyormuş, kadınını, çocuğunu koruyacak.
ay bacım allahıma binlerce kere şükürler olsun ki eşim herzaman yanımdaydı halada yanımda o kavgadan sonra annesiyle konuşmadı zaten benim zorlamamla barıştı çünkü onun vebalini alamam üstüme halada gerçi soğuktur annesine kızkardeşine.. Hatta daha geçen hafta kızımın doğumgününe geldiler.. Anam bir afra bir tafra anlatamam bide sanki herşeyi kendileri hazırlamış yapmış gibi sürekli konuşmalar gelen misafirlerime tafralar kaynananım çocuğu kucağından indirmemesi misafirlere vermemesi ayyy yine çok sinirlendimmm. Eşim bunları gördükten sonra bana bir daha bana sormadan çağırmayacaksın o pislikleri dedi .