• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hırsız kaynana ve görümce

arkadaşım, dediğim gibi bu meseleyi eşin halledecek. Sen o eve gelin olarak girdin diye bu tip seviyesizliklerle uğraşmak zorunda değilsin. O nikah masasında sonsuza dek yanında olmaya evet diyen adam alacak karşısına annesini, kardeşini seni daha fazla üzdürmeyecek. Kendi çocuğunun malına rızkına da el atmışlar hem de, o zaman gösterecek o çok övündükleri "erkeklik", "adamlık" nasıl oluyormuş, kadınını, çocuğunu koruyacak.

ay bacım allahıma binlerce kere şükürler olsun ki eşim herzaman yanımdaydı halada yanımda o kavgadan sonra annesiyle konuşmadı zaten benim zorlamamla barıştı çünkü onun vebalini alamam üstüme halada gerçi soğuktur annesine kızkardeşine.. Hatta daha geçen hafta kızımın doğumgününe geldiler.. Anam bir afra bir tafra anlatamam bide sanki herşeyi kendileri hazırlamış yapmış gibi sürekli konuşmalar gelen misafirlerime tafralar kaynananım çocuğu kucağından indirmemesi misafirlere vermemesi ayyy yine çok sinirlendimmm. Eşim bunları gördükten sonra bana bir daha bana sormadan çağırmayacaksın o pislikleri dedi .

ay bacım allahıma binlerce kere şükürler olsun ki eşim herzaman yanımdaydı halada yanımda o kavgadan sonra annesiyle konuşmadı zaten benim zorlamamla barıştı çünkü onun vebalini alamam üstüme halada gerçi soğuktur annesine kızkardeşine.. Hatta daha geçen hafta kızımın doğumgününe geldiler.. Anam bir afra bir tafra anlatamam bide sanki herşeyi kendileri hazırlamış yapmış gibi sürekli konuşmalar gelen misafirlerime tafralar kaynananım çocuğu kucağından indirmemesi misafirlere vermemesi ayyy yine çok sinirlendimmm. Eşim bunları gördükten sonra bana bir daha bana sormadan çağırmayacaksın o pislikleri dedi .

Eşinin sana bu kadar destek olmasına çok sevindim canım. Allah muhabbetinizi arttırsın :nazar: Sen de ondan güç alarak tüm bu seviyesizliklerin içinden en yakın zamanda çıkarsın umarım.

çaktırmadan nazik nazik gözünün önünde tek tek al eşyalarını kibarca al :) ne diyebilirki :)

bacım çirkef bunlar çirkeffff haram zıkkım olsun inşallah benim malım yaramasın onlara annem boşver başının gözünün sadakası olsun dedi ondan ses çıkarmayışım.. gidip alsam yine kavga bu sefer hem görümceyi hem kaynanayı dövmek zorunda kalıcam :4:

sen anlat forumdan 5-10 kişiyi toplar altın gününe gideriz, bi güzel döveriz, sende rahatlarsın :)

anammmmm güne gidinde kadın kabul etmez ki 8 ay oturdum bir allahın kulu gelmedi evine bende inadına arkadaşlarımı topluyordum eve çıldırıyordu..:36:

bacım çirkef bunlar çirkeffff haram zıkkım olsun inşallah benim malım yaramasın onlara annem boşver başının gözünün sadakası olsun dedi ondan ses çıkarmayışım.. gidip alsam yine kavga bu sefer hem görümceyi hem kaynanayı dövmek zorunda kalıcam :4:

ahahhahaha sen çok fenasın koptum :D :D :D elinden bi uçan bi kaçan :D

ahahhahaha sen çok fenasın koptum :D :D :D elinden bi uçan bi kaçan :D

kız ben onalradan ne zaman ayrıldım özüme döndüm töbe mi bozdurdular resmen bana şimdi hiç altta kalmıyorum söylüyorum sürekli... hemde görümcemin kaynanasının yanında çat çat hiiiççç sallamam çünkü hamileyken bana yaptıklarını asla unutmuyorum. pislikler

ben gördüğüm toplardım nede olsa benım kullanmıycak olsam bıle bırakmazdım

bacımmm ben onların dokunduğu kullandığı hiç birşeye dokunamıyorum çok pisler bana geldiklerinde kullandıklarını makinada 2 kere yıkıyorum almam ayyy direk kusarımm

bacımmm ben onların dokunduğu kullandığı hiç birşeye dokunamıyorum çok pisler bana geldiklerinde kullandıklarını makinada 2 kere yıkıyorum almam ayyy direk kusarımm
kullanmıycaksan bile bırakma yerınde olsam çöpümü bırakmazdım bunlara

Back
X