• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hırsız mi? Katil mi?

Janet Jak Esim

Durme, durme querido hijico
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
30.410
65.394
598
Merhaba arkadaslar,
Sizin evinize disardan birisi kirmizi bir lazer ışığı tutup evde bir kac saniye gezdirse sonra camdan baktiginizda calisir halde bir araba gorseniz sonra da hemen o araba gitse arabadan suphelenmez heralde cocuktur dersiniz..
AMA.. tekrar ayni sey yasansa ve yine ayni arabayi calisir halde gorseniz, camdan baksaniz ve araba hareket edip yine gitse? Plakasini da goremedim sadece fotoğrafını çektim. Cok korkuyorum.
Eşime söyledim geliyor ama bu nedir? Ne yapabiliriz ki? Acaba evi mi kontrol ediyor?

Edit: Merak eden arkadaslar icin durum guncellemesi. Cok şükür o günden sonra bir daha bir sey olmadi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaslar,
Sizin evinize disardan birisi kirmizi bir lazer ışığı tutup evde bir kac saniye gezdirse sonra camdan baktiginizda calisir halde bir araba gorseniz sonra da hemen o araba gitse arabadan suphelenmez heralde cocuktur dersiniz..
AMA.. tekrar ayni sey yasansa ve yine ayni arabayi calisir halde gorseniz, camdan baksaniz ve araba hareket edip yine gitse? Plakasini da goremedim sadece fotoğrafını çektim. Cok korkuyorum.
Eşime söyledim geliyor ama bu nedir? Ne yapabiliriz ki? Acaba evi mi kontrol ediyor?
Korkma canımcım. Gençler eğleniyordur kendi aralarında.

Olabilir canım. Çok tedirgin olurdum bende. Plakasını almaya çalış tekrar olursa. Sizi sevmeyen ya da düşmanlık eden birileri var mı?

2.kez aynı olay , aynı araba...hımm
sanki bu eğlenceden daha ciddi bişey...
korkutmak amaçlı da olabilir...
hırsız lazerle niye yoklasın?
katil nerden aklına geldi...

Olabilir canım. Çok tedirgin olurdum bende. Plakasını almaya çalış tekrar olursa. Sizi sevmeyen ya da düşmanlık eden birileri var mı?
Yok. Hic kimse yok. Ne bir dusmanimiz ne bir sevmeyenimiz. Kimseyle bir alip veremedigimiz yok çok şükür ayy :KK17:

Isiklar kapaliysa buyuk ihtimalle hirsizdir.evi yokluyor kimse varmi diye
ciddi misiniz? Inanamiyorum ya, tvnin ışığı yaniyor. Hirsiz mi dersinjz? Ama nasil girecek ki? Tek daire yok ki, 5.kattayim bir de. Ayy Allahim korusun.. :KK43:

Canım hırsız olabilir belki sizin evi kesmişlerdir gözlerine, evde olup olmadığınızı böyle kontrol ediyorlardır. Aman dikkat...

Neden sadece benim dairem? Cok korktum, iki kere oluyor ve ikisinde de ayni araba. Neden benim evim ki.. :KK17:
Sen cama çıkmışsın çünkü. Küçükken biz de karşı binadaki dairelere yapardık bunu. Cama çıkan, aranan, sinirlenen, korkan olursa o daireye yoğunlaşırdık.

Evet, bu odamin isiklari hep kapali ben de bilgisayardan film izliyordum 10 dakika once oldu.. ışıklar hep kapali
Bu konuda ilk aklına gelen biri var mı onu düşün
bir de tam olarak arabanın rengi ve modelini gördüysen
karakola şikayete gidebilirsin kameralardan çıkabilir
bunları eşim diyor canım ;)

Hırsızdır büyük ihtimalle. Evde altın para vs varsa evden çıkarın. Işıkları da kapatmayın. Kapının önünde broşür vs varsa hemen içeri alın. Ev boş sanmasınlar.

Bu olay ne zaman oldu? Saa kac civari?
21.05 civari 15 dakika once işte. Gecen sefer de bu saatlerdi..

Ilk kez olsa çocuklar yapıyor zannederdim bende ama 2 kez olmuş..Geçmiş olsun canım..Katil olcağını zannetmiyorum ama hırsız olabilir..
Allah razi olsun. Ya ne bileyim herkes birbirini öldürüyor insan korkuyor, hirszi falan da olmasin. Ilkinde ben de cocuk sandim ama 2. Ciddi bir sey oldugunu gosteriyor..
2.kez aynı olay , aynı araba...hımm
sanki bu eğlenceden daha ciddi bişey...
korkutmak amaçlı da olabilir...
hırsız lazerle niye yoklasın?
katil nerden aklına geldi...
aynen hirsiz neden yokladin di mi? Acaba silah ışığı falan mi diye korktum. Etraf katil dolu. Cok şükür bizim kimseyle bir alip veremedigimiz de yok ama insan korkuyor. Psikopat cok sonucta

Back
X