Hırsız muamelesi gördüm.

esrayilmaz12

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
19
1
16
38
Merhabalar sabah yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum hala ellerim titriyor. Sabah Evimin yakınındaki migrostan iki tane küçük süt aldım. Bir kaç meyve de alacaktım. Fakat taze değil diye diğer migrosta gittim. Tam alışveriş yaptım parami ödedim çıktım kapıda herkesin içinde güvenli bana ukalaca o sutleri nerden aldınız fişiniz nerde dedi? Şok oldum.atmistim fişi de. Yaptığınız çok ayıp dedim güvenliğe o da görevim bu dedi. Ama o kdar insan içinden nasıl benim peşimden geldi beni rencide etti çok fena oldum.sonra da sizlik birsey yok barkoduna baktım iyi günler dedi. Ben suan ne yapabilirim bir akıl verin lutfen

Adam görevim der çıkar işin içinden. Geçmiş olsun.
Yapabileceğiniz tek şey, o mağazanın sorumlusu kimse ona durumu anlatmak ve uyarmasını sağlamak.

Benim de başıma öyle bir şey geldi. Yarım şişe şarap vardı evde. Açılmış yani. Onu bir mağaza poşedine koydum, arkadaşlarıma gidecektim. Sonra 2-3 arkadaş migrosa girdik. Biraz dolaştık. Alacaklarımızı aldık, ödeme yaptık çıktık. Ben önden çıkmıştım , kasada kalan arkadaşlarıma içeriden şarap aldığımı söylemiş çalışanlar.
Halbuki elimdeki şarap orada olmayan bir markaydı, içerdeyken girip bakmıştık, üstelik mantarı açık ve yarısı tüketilmiş.

Üslübu çok yanlış, bu kesin.
Ama yılbaşı yoğunluğuyla mücadele ediyorlar ve bu tür olaylar çok fazlaca yaşanıyordur.
Ben de gayet ev tipimle bir markete gittiğimde güvenlik pis pis bakar, hemen anlarım niyetini.
Gerçekten bu onun görevi, şikayet etmeniz yersiz bence.
Ayrıca market değiştirmişsiniz anladığım kadarıyla, öbür marketten aldığınız sütleri sormuş.

Gerçekten tüm güvenliğe rağmen hırsızlık olayları olabiliyor. Adamlarda bir yerde haklı müşteride.
Tek hatası sizi herkesin içinde o şekilde sorgulaması olmuş.
Bu konu üzerinden şikayette bulunabilirsiniz. Sizi ayrı bir yere çağırıp sorabilir sorgulayabilirdi. Daha önce migrosta böyle yapıldığına şahit oldum.

Keşke görevli nazikçe sorsaymış. Ya da yüksek sesle sormasaymış. Ben olsam market yöneticisiyle görüşür bu konuda nazik olunması gerektiğini ve de sessizlikle halledilmesini rica ederdim.

İnsan kötü oluyor yapacak bişey yok birkeresinde avm de cüzdan aldım barkotunu çıkarmışlar di ama bitanede içinde oluyormuş aldım cantama koydum baska mağazaya gittim giyim aldım tam çıkarken alarm otmesinmi hemde çok ünlü ve büyük bir mağaza çalışan görevli geldi posetlere teker teker baktı sonra cantami actirdı içine baktı cüzdanı gördü aldı kasaya gittik herkesin gözü ustumuzde tabi sonra başka yerin ürünü olduğunu anladi içinde bi kart çıktı alarm ondan ötmüş megerse Özür diledi ama ben çok kötü oldum öğün bugündür ürün alınca heryerine bakıyorum

İşgüzarlık yapmış,insan öyle rencide edilmez bir kere, ben yine migrostan alışveriş yaptım kızımın elindede meyve suyu mu ne var ,alışveriş arabasında oturuyor ,neyse ben aldıkları mı kasadan geçirdim ödeme yaptım, kasiyere iyi günler dedim tam döndüm çıkıyordum ,aaa kızım elindeki ne öyle hemen döndüm kusura bakmayın dedim bunu ödememişiz,kızda dedi evet farkettim çocuğun elinde ama belki buradan almadınız diye söylemedim dedi ve kasada bir sürü insan, olur insanlık hali unutulur da ama o kasiyer bizi rencide etmedi yani benim farketmemi bekledi, birde 2 süte yada meyve suyuna tenezzül etmez insan yanı değilmi,güvenlikçi kendini zabıta sanmış herhalde

kapıdan girerken güvenliğe göstermeliydiniz

migros için de ikea için de benzer bir şey oldu kendm gösterdim güvenliğe

elimde poşetleri vardı güvenlik içine bakıp poşeti bantladı.

çıkarken de sorun yaşamadım

Benimde başıma çok ünlü bir markette gelmişti. Kapıdan çıkarken alarm çalmıştı. Yanıma gelip direk sizi güvenlik odasına alalım demişti. Karnım burnumda herkesin bakışları arasında odaya gittim. İtiraz edemedim çünkü elindeki cihazı üstüme gezdirincede alarm çalıyordu . Yeni botlarımı giymiştim. Onun içinde barkod kalmış meğer. Adam işini yaptı kızmadım ama 9 aylık karnımla çıkardığım botları geri giyemedimya ona sinir oldum işte

Üzülmeyin, siz yapmamış olabilirsiniz ama yapan çok insan var maalesef. Herkese karşı dikkatli olmak zorundalar. Ben genelde fişleri atmam. Sırf bu yüzden değil, değişim gerekebiliyor, bozuk olabiliyor falan eve geldiğimde anlıyorum. O yüzden ürünleri yerleştirene kadar atmam. Size de tavsiye ederim :)

Fişini ürünü kullanana kadar atmayın bundan sonra.
Ve böyle bir durum olduğunda girerken poşeti kasiyere bırakabilirsiniz veya görüldü bandı yapıştrılsın.

Görevi olabilir ancak " bayan Bi saniye!" Deyip size sessizce sorması gerekirdi. Ne o öyle bağıra bağıra? Çok kötü bir üslup. Kraldan çok kralcılık oynayanlardan hep nefret etmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…