- 26 Ağustos 2007
- 3.901
- 4.116
- 658
- Konu Sahibi esrayilmaz12
-
Benim oğlum daha ufaktı ben kartla makineye ödedim ama oğlum 2.kez elindekini geçirince normal olarak durdurdular insan bir kötü oluyor ama inanın tek biz değiliz millet neler yapıyor kaç defa yanımdan geçip götürdü güvenlik hatta birgün mağazanın önünde oturken kızların peşinden koştu güvenlik ben onda bile çok korkmuştumMerhabalar sabah yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum hala ellerim titriyor. Sabah Evimin yakınındaki migrostan iki tane küçük süt aldım. Bir kaç meyve de alacaktım. Fakat taze değil diye diğer migrosta gittim. Tam alışveriş yaptım parami ödedim çıktım kapıda herkesin içinde güvenli bana ukalaca o sutleri nerden aldınız fişiniz nerde dedi? Şok oldum.atmistim fişi de. Yaptığınız çok ayıp dedim güvenliğe o da görevim bu dedi. Ama o kdar insan içinden nasıl benim peşimden geldi beni rencide etti çok fena oldum.sonra da sizlik birsey yok barkoduna baktım iyi günler dedi. Ben suan ne yapabilirim bir akıl verin lutfen
magaza sorunlusunu bul sikayet etMerhabalar sabah yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum hala ellerim titriyor. Sabah Evimin yakınındaki migrostan iki tane küçük süt aldım. Bir kaç meyve de alacaktım. Fakat taze değil diye diğer migrosta gittim. Tam alışveriş yaptım parami ödedim çıktım kapıda herkesin içinde güvenli bana ukalaca o sutleri nerden aldınız fişiniz nerde dedi? Şok oldum.atmistim fişi de. Yaptığınız çok ayıp dedim güvenliğe o da görevim bu dedi. Ama o kdar insan içinden nasıl benim peşimden geldi beni rencide etti çok fena oldum.sonra da sizlik birsey yok barkoduna baktım iyi günler dedi. Ben suan ne yapabilirim bir akıl verin lutfen
bir keresinde güvenlik görevlisi market içinde beni izliyordu, indirimde diye birsürü mamayı almıştım ve şüphelendi sanırım, kasaya kadar takip edildim, rahatsız oldumm ve şikayet ettim marketmdürüne, sonra özür dilendiMerhabalar sabah yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum hala ellerim titriyor. Sabah Evimin yakınındaki migrostan iki tane küçük süt aldım. Bir kaç meyve de alacaktım. Fakat taze değil diye diğer migrosta gittim. Tam alışveriş yaptım parami ödedim çıktım kapıda herkesin içinde güvenli bana ukalaca o sutleri nerden aldınız fişiniz nerde dedi? Şok oldum.atmistim fişi de. Yaptığınız çok ayıp dedim güvenliğe o da görevim bu dedi. Ama o kdar insan içinden nasıl benim peşimden geldi beni rencide etti çok fena oldum.sonra da sizlik birsey yok barkoduna baktım iyi günler dedi. Ben suan ne yapabilirim bir akıl verin lutfen
Kameraya baksinlarMerhabalar sabah yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum hala ellerim titriyor. Sabah Evimin yakınındaki migrostan iki tane küçük süt aldım. Bir kaç meyve de alacaktım. Fakat taze değil diye diğer migrosta gittim. Tam alışveriş yaptım parami ödedim çıktım kapıda herkesin içinde güvenli bana ukalaca o sutleri nerden aldınız fişiniz nerde dedi? Şok oldum.atmistim fişi de. Yaptığınız çok ayıp dedim güvenliğe o da görevim bu dedi. Ama o kdar insan içinden nasıl benim peşimden geldi beni rencide etti çok fena oldum.sonra da sizlik birsey yok barkoduna baktım iyi günler dedi. Ben suan ne yapabilirim bir akıl verin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?