- 16 Haziran 2018
- 151
- 140
- 18
- 31
- Konu Sahibi Justtlovee
Merhaba bayanlar..
Yaklaşık 1 yıl önce evimize hırsız girdi.. Annemle beraber yaşıyoruz. Ve o gün Allah beni korudu mu diyeyim ne diyeyim bilmiyorum annem salonda uyudu diye bende orada uyudum. Hırsız benim odamın camından girmiş. Video kayıtlarını izlediğimizde bir şey içtiğini gördük. Normal yürümüyordu çünkü.. Ve o günden sonra inanılmaz psikolojim bozuldu. Eve gelen misafirlere ne olur bu gece burda kalın diye yalvararak ağlıyordum. Camdan dışarı bakarken karşı yoldan sallanan vazoyu bile insan sanıp korkup krizlere giriyordum. Hiçbir yerde evde yalnız kalamıyorum. Yanımda hep kesici aletler bulundurarak yaşıyorum. Banyoya bile bıçakla giriyorum. Hatta öyleki sabaha kadar uyumuyorum sabah annem uyandığında uyuyorum. Şimdi yakın bir zamanda düğünüm var. Ama evde annemi yalnız bırakıp evlenmek istemiyorum. Annemde zaten uyku apnesi var. Üstüne birde bu korku. Hiç rahat uyku uyuyamıyoruz. Annem evde yalnız kaldığı zamanlar tüm odaları kitliyor ve kendinide odaya kitleyip öyle uyuyor. Polise gittik. Görüntülerde şahısların yüzü belli ancak parmak izi yok biz bir şey yapamayız dediler. Bunu yapan insanlar çete! Aynı binada yaşıyorduk. Daha doğrusu onlar binanın sığınak kısmını ev yapmışlar. Giren çıkan belli değildi. Hırsız videoda girmeden önce topallıyordu. Boyu posu belli yüzüde az çok seçiliyor. Oda mahallemizde yaşayan bir genç yine. Bu kişiyi tam bir ay balkonda sabah akşam dikizledim. Beni görünce hızlanıyor telaşlanıyordu. Fake bir hesapla instagramdan konuşturdum. Doğulu olduklarını oradan uyuşturucu getirdiklerini burada satıp ailelerine yardım ettiklerini söylettirdim. Bu konuşmaları da alıp büyük emniyete gittim. Orda bir komisere tüm olanı biteni anlattım. Pompalılarla insan öldürdüklerini bile kanıtladım. Ya bir insan ya terörden ya cinayetten ya hırsızlıktan ya uyuşturucudan ceza almaz mı? Elini kolunu sallaya sallaya geziyor. Hemde şehir şehir bu belayı yayıyorlar. Kimseye güvenimiz kalmadı. En son cimere tekrar şikayet ettim. Karakolundan ilgilenmeyen polisinden uyuşturucu şubesine kadar. Illa canımızdan mı olalım? Bugün baktım. Şahıs facebook hesabını dondurmuş. Ben kaçtığını düşünüyorum. Büyük ihtimalle bunların benim başımdan çıktığını da biliyorlar. Ne yapacağız bilmiyorum.
annem benim yanıma gelmez. Düğün için kredi çektik onu ödeyecek çalışmak zorunda. Bir ihtimal ablamın yanına gidebilir. Ama oda çok düşük bir ihtimal yine. Çalışmaya devam edeceği için onunda olacağını sanmıyorum. Bir akıl verin ne olur. Isin içinden çıkamıyorum. Şehir dışında okuyorum çeşitli bahanelerle ayda 2 defa eve geliyorum gelemediğim zaman bir şeyler uydurup annemi çağırıyorum..