- 18 Mayıs 2013
- 171
- 96
- 118
- Konu Sahibi NoktaylaVirgul
-
Görüntülerde çaldığına dair saglam kanıt niteligi taşıyorsa polise basvurun
Canim zaten o kadar samimi olmasinin sebebi rahat hareket edebilmek. Iyice guven kazanmis ama kim bilir neler neler calmistir. Para kolay kazanilmiyor susup kalicak misin yani?hala inanamıyorum o kadar samimiydi ki, hiç şüphelenmezdim, kayıplar elinde gördüğüm şeyler olunca dank etti.. iki senedir falan gelip giderdi arada bir parayla aldığı da olurdu aslında. güvenmemek lazımmış demek... izletirken ben utanır kızarırım
Neden ilgilenmesin polisin işi bu yahu siz utandırdanız ne olacak utanacak olsa zaten hırsızlık yapmaz pembe gözlüklerinizi bir kenara bırakın kaç kişi bu ahlaksızın çaldıkları yüzünden rızkından oldu kim bilirPolisin ilgilenecegini pek sanmiyorum arastirdim, benzer durumlara cok fazla rastlandığı icin malesef. Amacim kizi utandirmak. Pisman etmek. Yahu sirf parasi cikismiyor diye barkodu okuttuktan sonra aa indirimdeymis bu derdik nerdeyse..
Allah akıl fikir versin böylelerine. Bence bir daha olursa görüntüleri izletin. Şikayet edeceğinizi söyleyin ve ödesin ürünlerin parasını.kızlar selam, hemen konuya gireceğim çünkü cümlelerimi toparlayamıyorum çok şaşkınım.
özetliyorum hemen;
pek çalışanımız olmamakla beraber, giyim mağazamız var. bugün gelen ürünlerin stokta görünüp reyonda eksik olduğu söylenince hangi ürünler diye bir baktım, ne göreyim; sürekli gelen, hepimizle samimiyet kurmuş bir müşteri(!)nin elinde gördüğüm iki gömlek... güvenlik kamerası görüntülerini izleyince bende de taşlar yerine oturdu daha yeni. kız o ürünlerle giriyor kabine, çıkıp bakınıyor kimse ortalarda yok, geri giriyor aynı şeyleri yeniden (?) denemeye. 17-18 yaşlarında bir kız... neyse, bu kız bana az önce yeni bi üst aldığını buna uygun birşeyler baktığını söyledi ve ürünü torbasız, paketsiz öylece çantasından çıkarıverdi. insan yeni aldığı, "çok para verdiği" ürünü neden kırış kırış etsin ki çantasında? belli ki bu da çalıntıydı.
yüzde doksan emin olduğum fakat hala konduramadığım, inanmak istemediğim bu konuda yardım istiyorum. ilk olmadığına eminim, son olması için ne yapmalı? muhtemelen güler yüzüyle bir daha gelecek, direkt sen hırsızsın demek olmaz, götürdüklerini getir de denmez; nasıl yaklaşmalı? şaka gibi değil mi, çalan utanmıyor da biz hırsızlığını kanıtladığımızı söylemeye çekiniyoruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?