O kumandalı dediğiniz alarm sisteminin bi adı var mı acaba? Çok yorgunum, muhtemelen yorgunluktan olacak ki alarm şifresini çok karıştırır oldum.. Bir hafta içerisinde 3-4 kere alarmi bağırtınca alarmi kurmaya korkar oldum. Rüyalarıma bile girer oldu, alarmi susturamayıp apartmanı ayağa kaldırıyorum rüyalaromda

acaba mevcut alarm için de kumanda kontrolü eklenebilir mi diye araştırmak istiyorum.
Konu sahibesi arkadaşım; ben de hırsız korkusu yaşıyorum. Çözüm olarak alarm taktırdım, bir de şu eski tip sürgülü zincirli kilitler var ya onlardan taktırdım. Bu zincirli dediğim kilitle kapıyı az aralayabiliyorsun. Benim bu korkuma neden olan da; şu kapı kapı gezen yardım toplayan insanımsının teki verdiğim parayı beğenmeyip kapıyı kapamama engel olmuştu ki kapıyı da açmam aslında ama o gün kapıcı sanıp şak diye açıvermiştim kapıyı. Adamın elinde belediyeden aldıkları bi izin kağıdı da vardı. Karşı komşum allahtan o sırada kapıya çıkmıştı da dönüp gitmişti.. Üstünden 3 yıla yakın zaman geçti ama halen kapıcı dahi olsa kapıyı açmaya korkuyorum. Bu zincirli sürgü dediğim kilitle kargocu geldiğinde aralayıp açabiliyorum falan. Alarm için de şu kapının dışındaki yanıp sönen kutusu bile caydırıcı olur diye düşünüyorum. Allaha emanet evlerimiz de bizler de..