- 28 Ekim 2014
- 372
- 177
- 53
- Konu Sahibi uykusuzgibi
-
Uzatmadan konuya gireceğim. perşembe günü kv olacak kadın, kızımı büyük gorumceme sevdirmiyorum diye beni babama şikayet etmekle tehdit etti. herşeyi söyliyeyim bilsin herkes dedi. zaten kendi ailelerine rezil ettiler bizi. Yargilamayin nolur, bana bir sürü sıkıntı çıkartan hakaretler eden beni adam yerine koymayan insana benim mecburiyetim yok olmamali da zaten. Sevmesine dokunmasina tahammul edemiyorum, evet yegeni olabilir ama hatasını anlayıp bana yaklasmak söyle dursun benim girdiğim odaya girmedi, gideceğimizi duyunca disarlarda gezdi, gördüğü zaman abisini agirladi bana bi kuru hosgeldin bile demedi kısacası afedersiniz sallamadi beni. Onun diyeti de yegenidir dedim eşime. Kv öyle tehdit edince bende eğer babama beni şikayet edeceksen et ne beni ne torununu daha göstermem, dokunmayacak kızın istemiyorum dedim, Benim o lafima gururlu görümce saat olmuş 23.00 ceketini aldı güya evi terketti. Ne anası ne babası kalkıp bu kız nereye gitti bu saatte falan yok hala derdi benim kv.nin "gostermezsen gösterme bende gider başka çocukları severim dedi çocukla atışır gibi. Aksi gibi babamlar geldi çaya, hepimiz asik surat.. hoş geldin baba, hoş bulduk kızım" tek konuştuğumuz bu babamla. Ertesi gün eşimi ortanca görümce aradı ev durumunu anlatmaya; o kimki o lafı ediyo benim evimde ne demek göstermem falan demiş kp. kv kocasina kızmış ne sen nede oğlun laf etmediniz ağırlığınızı koymadiniz o kıza .oğlun hep karısının yanında demiş. kp ne dese; zaten dün babası gelince diliyle dişinin arasında ne dediyse babası bilseydik gelmezdik dedi demiş. Allahım artık çıldırmak üzereyim bu fesat adamın pislik kalbinden. ben babama sadece hosgeldin baba dedim oda hosbulduk kızım dedi bu yani ki eşim falan herkes odada. ya zaten hepimiz biraradayiz nasıl bir iftiradır nasıl bir yalandır? bu 2. oldu ya bıktırdı artık. eşim teli kapattı yeter artık o esrayi da seni alıp yuzlestiricem dedi, kardesini işten aldı onların eve gittik. evde kimse yoktu. girdik güya konuşup anlasicaz. açtı ağzını, hiç değişmemiş. Sen bana bunları bunları söyledin diyorum kalkıp dediği efendim o kin tutmazmis o öyle biriymiş lafını eder sonra unuturmuş o çok sıkıntılar yaşamış o yüzden unutkanmis. O dürüst samimiymis aklına geleni söylermiş onu öyle kabul edecekmişim. benim yüzümden eve sigmamis ben onun kalbini kirmisim. "ne yaptım ben sana ya diyorum "muhatabım degilsin çekil önümden dedin diyo. ya sen bana benim aileme hakaret etmişsın ben buna küsmüşüm ben suclaniyorum, sana çekil dedim diye yine ben sucluyum bu nasıl iş anlamadım ki? sadece sırf ramazan önü dedim daha fazla uzamasin diye eşim barışın dedi tamam dedik barıştık sarıldık helallestik.
Normalde yarın kızımın ilk yaş doğum günü ama sağlık sorunu yüzünden kutlamak istemedim. yani sadece eşim kızım ben üçümüz kutlarız o gün hemde ramazan zaten dedim. geçenlerde yengem ve teyzem kutla falan dediler agizlariyla pasta istediler. tamam dedim kırılmasınlar. dün ikindi vakti geldiler. normal gün geçti yani hatta hesapta yokken erkeklerde geldiler zaten bi tane odam var. kadınlar mutfakta sıkışık kaldilar. yedik içtik pastada çayla servis olsun dedik tam telefon geldi. meğer babam eşimin ailesini konuşmak için haftasonu davet etmiş. ve tesadüfe bakın düne denk geldi. babamla eşim onları almaya gittiler bizde sofra toplarken babam geldi tekrar. bana herkesin içinde sen eşşoleşseksin diye bağırdı birden. noluyo baba dedim. sen niye eşinin ailesini davet etmedin doğum gününe dedi. baba doğum günü kutlaması değil sadece pasta aldım hem ev sıkışık onları nereye cagirayim dedim. çabuk bizim eve gidiyoruz dedi gitti. ben misafirleri evde bırakıp annemlere geçtim sonra tekrar gelip misafirleri ugurlayip kvlerin yanına gittim. hepsi bi karış suratlar tabi. sonra herkes eve gitti. eşim dayanamadi annesini aradı. anne sen kpime bişeymi dediniz niye konuşmak istiyo dedi. ben gittim onun işyerine kizinin bütün yaptıklarını anlattim dedi. Saydi söyledi bende Allah sizi bildiği gibi yapsin dedim eşim kapadı teli... ve huzur bitti evimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?