- 21 Nisan 2012
- 7.732
- 8.224
- 198
- Konu Sahibi uykusuzgibi
-
Dimi ama bu durumda baba ilede görüştürmemesi gerekir çocuğunu. Yanında olmayan evli barklı koca kadına böyle davranan baba aynı tavrı görmüyor ise görümceye haksızlık olmuş bencedeOff şiştim
Görüşme şunlarla. Senin baban da bi garip ama ne öyle essolesek diye bağırmak hemde senin evinde kocan var misafirlerin var.
Kendi aileni de eleştir
Canim cok dolmussun anliyorum ama cok karisik yazmissin.okuyacam diye canim cikti. Bize de yazik...
Siz kendinizin ve gorumcenizin tam olarak neler yaptigini yazmamissiniz
Ayrica sadece pasta kestik dogum gunu kutlamasi degildi demeniz cok sacma lmus daha ne olacakti
Terbiye yoksunu insanlar gibi geldi bana.
Ne demek her lafi soyleyip karsindakini kirip ben boyleyim boyle kabul et.Etmiyoruz efendim herkes haddini bilsin.Nefret ederim boyle insanlardan
Bence eşinizle karar alın bir süre 2 tarafla da görüşmeyin.
kusura bkma ama tüm suç öz babanda. bu şekilde davranıyorsa kayınvalidenlerin yanında onlarda sahipsiz olduğunun farkına varıp üstne geliyor
gorumceyle arandakı konuda belkı haklısın bılemıyorum ama onlarında dolu oldugu aşikar.babana gıdecek kadar dolmuşlar.bıde onları dınlemek lazım yanı.ayrıca cocugu göstermemek nedır eşin fazla pasıf bu konuda.haksız bıle olsa halası .sana nasıl davranıyorsa oyle cezasını ver cocugu kullanma.cok kıncısın bıde...
Evet taraf tutuluyor. Yani karakterinize ters diye karşı koymuyorsunuz demek ki. Onlari sevmediginiz için kiziyorsunuz. Aksi halde herkese tavriniz bir olurduDimi ama bu durumda baba ilede görüştürmemesi gerekir çocuğunu. Yanında olmayan evli barklı koca kadına böyle davranan baba aynı tavrı görmüyor ise görümceye haksızlık olmuş bencede
Agizlariyla pasta istemisler cunku:))çocuğu ilk siz kullanmışsınız sonra kv başka çocuk severim dedi diye bozuluyorsunuz . kimse sizin köleniz değil . bu olaylar sebebiyle doğumgününe çağırmadığınızı düşündüm ben . kusura bakmayın ama siz onların da böyle anlayacağının farkında olan birisiniz . konunuzda yazdığınız detaylara bakınca bunu anlamadığınızı düşünmez kimse . bahane bulup şundan çağırmadım diyorsunuz . bunun çözümü önceden arayıp haber verip onlarla da ayrıca kutlamak olurdu . ama diyorsanız onlarla kutlamak istemiyorum o zaman bunu açık açık diyeceksiniz onlar da salak değil çünkü .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?