hırsızlık suçlaması

kedivekeder

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
182
136
103
merhaba. pazartesi günü iki arkadaşımla birlikte vardiyadan çıktık. isimleri a ve b olsun. ben a ile çantamdaki eşyaları paylaşıyorum daha sonra da çantadaki her şeyi toparlayıp çıkıyorum. salı günü iş grubuna kulaklık kayboldu diye yazıyorlar ve ben o gün izinliydim. babam evden kovduğu için dışardaydım. salı ve çarşamba izin yaptım. perşembe günü cebimdeki kulaklıktan iki tane olduğu için müdüre verdim bu mu diye. meğerse a beni departmana 1.müdüre restoran müdürüne hırsız bu şu saatte eşyamı çaldı yazmış. kameralarda bakıyorlar kamera açısında ikimizde varız. çantamı topladığım da bariz belli. olay kulaklık bu arada. bi dünya laf işittim. kötü günler geçirdiğimi bilen yakın bir arkadaşımdı. çalsam geri götürmezdim. eşyalarımı toplarken arada kaynamış sadece. hakkımı aramak istiyorum bu iftiraya katlanamıyorum ne yapmalıyım

İş yerinde çalışanların açabileceği davaları hiç bilmiyorum ama arkadaşınız iyi biri degil bunu söyleyebilirim
Yanlışlıkla çantanıza koymuş olabilirsiniz yada başkası eşek şakası yapmak isteyip çantanıza atmış da olabilir bu üstü kapatılacak basit şeyler büyütüp olay yapmaları damga vurmaya çalışmak ahlaklı degil
Geçmiş olsun

Örtmenim yumurtlayan kalemim çalınmış.

Arkadaşınıza bu davranışlarını 15 yıl önce terketmiş olması gerektiğini kim söyler acaba.
Şaka mı ya.
İnsanlık hali.
Bu kadar küçülebilir mi bi insan.
Kulaklık için kamera kaydını inceletmek kaçıncı level düriyelik?

Bu nasıl arkadaş, bu nasıl iş yeri ben anlamadım. Öğretmenler odasında kafası dalgın olan hoca masadaki telefonu kendininki sanıp çantasına atıp gitmişti. Diğer hoca telefonunu bulamayınca müdürden rica edip, kamera kaydını izledi. Ne müdür ne hoca telefonu alan hocayı hırsızlıkla suçlamadı. Telefon geri geldi ertesi gün. Hani kulaklığı yanlışlıkla çantanıza atmışsınız, sözde arkadaşınız ortalığı birbirine katmış. Sizi şikayet ettiiği müdürde ne kötü niyetli insanmış, biraz daha dikkat edin dese olur biterdi.

Ne yapılabilir bilmiyorum ama çok üzüldüm gerçekten, benzer bir olay başıma gelmişti. Ben çanta falan toplarken bazen orada bulunan her şeyi çantama atıyorum. Dikkat etmeye çalışsam da çok yaşadım bu durumu. Arkadaşlarım da bilir bu yüzden, yanlışlıkla çantama atmışsam veririm sonrasında.

Bir keresinde ortamda çok tanımadığım birinin parfümünü almışım yanlışlıkla. Sonrasında fark edince geri verdim ama 'neden aldın' diye hırsız muamelesine uğramıştım. Yani çalacak olsam niye vereyim? İnsanlık hali, herhalde kıytırık bir kulaklığa muhtaç değilsiniz. Diğer insanlara açıklayın durumu kimse yanlış anlamasın.

meğerse a beni departmana 1.müdüre restoran müdürüne hırsız bu şu saatte eşyamı çaldı yazmış.
'A' çok kötü bir insan. Sizin çantanıza karışmış olmasını bilmesine rağmen sizi haberdar edip size sormadan direkt sizi hırsızlıkla suçlamış. Yeriniz de olsam müdürele konuşur üçlü bir görüşme talep ederdim.

O arkadaşın saçından tutup sürüklerdim terbiyesiz hırsızlık yapsan kamera karşısında mı yapcakmışsın

Yuh :oha: eşyaları ortak kullanıyorsunuz ee kulaklık bu gözden kaçar kalır yani ne ergen insanlar var ya kulaklık için hırsızlık suçlaması yapan arkadaşta buna inanan müdürde cücük beyinli

merhaba. pazartesi günü iki arkadaşımla birlikte vardiyadan çıktık. isimleri a ve b olsun. ben a ile çantamdaki eşyaları paylaşıyorum daha sonra da çantadaki her şeyi toparlayıp çıkıyorum. salı günü iş grubuna kulaklık kayboldu diye yazıyorlar ve ben o gün izinliydim. babam evden kovduğu için dışardaydım. salı ve çarşamba izin yaptım. perşembe günü cebimdeki kulaklıktan iki tane olduğu için müdüre verdim bu mu diye. meğerse a beni departmana 1.müdüre restoran müdürüne hırsız bu şu saatte eşyamı çaldı yazmış. kameralarda bakıyorlar kamera açısında ikimizde varız. çantamı topladığım da bariz belli. olay kulaklık bu arada. bi dünya laf işittim. kötü günler geçirdiğimi bilen yakın bir arkadaşımdı. çalsam geri götürmezdim. eşyalarımı toplarken arada kaynamış sadece. hakkımı aramak istiyorum bu iftiraya katlanamıyorum ne yapmalıyım
Arkadasınız çok cırkkn bır davranız yapmış .Kulaklıktan sogudum resmen .şaka gibi

Yuh ya. Geçen sene cep telefonumu kaybettim. Akşam vakti iki çocukla ugradigim marketleri, ugradigim yerleri tek tek dolandım. Sonra çalındı demekki diye ümitsiz bir şekilde eve dönünce sabah bulustugum arkadaşımın kapının önünde beklediğini gördüm. Onun çantasında kalmis telefonum tolarlanirken karıştırmış kendi çantasına atmış. Nasıl sevinmiştim. Olabiliyor böyle şeyler calsaniz niye geri goturesiniz çok kötü kalpli birisiymis.

hukuksal anlamada hakkımı aramak istiyorum artık içimden çıkmıyor ama nasıl yapacağimi bilmiyorum

Bence sakin olun. Ayıp ettin bana deyin, konuşmayın arkadaşınızla. İş yerindekilerde kime inanırsa inansın. Doğru hep ortadadır. Şimdi zor zamanlarınızmıs babanızla filan atışmıssınız o da etkiliyordur. Davaya filan gerek yok,arkadaşınız büyütmüş saçmalamıs. Siz görmezden gelin devam edin.

Güldüm.
Neye mi?
Konudaki arkadaş yazısına.
Şaka bi yana üzülme canım kimin ne oldugunu gormussundur boylelerine arkadas deme. Sen kendini biliyorsun ya Allah a havale et geç yipranma.
Ailenle ilgili galiba kötü günler de geciriyorsun. Umarim hersey umdugundan bile daha güzel olur.

Senin çalmadığın ortadaysa kameralar varsa gayet de önlerine sunup davanı açabilirsin.
Kolay mı canım insanları hırsızlıkla suçlamak.
kamerada sadece eşyalarımı toplarken kulaklığı da tıkıştırdığım gözüküyor. ama aynı kulaklıktan bende de var. gerçekten dalga geçilir gibi 20 liralık kulaklık için yaptıkları şeyler komik

Ne aptal insanlar var.
"Kedivekedercim kulaklığı kayıp en son çantadaydı bi bakar mısın senin eşyaların arasına karışmış olabilir mi?" demek varken seni hırsız diye söylemiş. Kesinlikle iyi niyetli iyi biri değil. Müdürünüze de bu şekilde açıklama yapabilirsiniz.

Back
X