- 4 Mayıs 2015
- 182
- 136
- 103
- Konu Sahibi kedivekeder
-
'A' çok kötü bir insan. Sizin çantanıza karışmış olmasını bilmesine rağmen sizi haberdar edip size sormadan direkt sizi hırsızlıkla suçlamış. Yeriniz de olsam müdürele konuşur üçlü bir görüşme talep ederdim.meğerse a beni departmana 1.müdüre restoran müdürüne hırsız bu şu saatte eşyamı çaldı yazmış.
nasıl yapacağımı bilmiyorumElinde çok güçlü bir kozun var tazminatını da al işi bırak bence.
Arkadasınız çok cırkkn bır davranız yapmış .Kulaklıktan sogudum resmen .şaka gibimerhaba. pazartesi günü iki arkadaşımla birlikte vardiyadan çıktık. isimleri a ve b olsun. ben a ile çantamdaki eşyaları paylaşıyorum daha sonra da çantadaki her şeyi toparlayıp çıkıyorum. salı günü iş grubuna kulaklık kayboldu diye yazıyorlar ve ben o gün izinliydim. babam evden kovduğu için dışardaydım. salı ve çarşamba izin yaptım. perşembe günü cebimdeki kulaklıktan iki tane olduğu için müdüre verdim bu mu diye. meğerse a beni departmana 1.müdüre restoran müdürüne hırsız bu şu saatte eşyamı çaldı yazmış. kameralarda bakıyorlar kamera açısında ikimizde varız. çantamı topladığım da bariz belli. olay kulaklık bu arada. bi dünya laf işittim. kötü günler geçirdiğimi bilen yakın bir arkadaşımdı. çalsam geri götürmezdim. eşyalarımı toplarken arada kaynamış sadece. hakkımı aramak istiyorum bu iftiraya katlanamıyorum ne yapmalıyım
Babam evden kovduğu için derken.. Hayat gülmemiş zaten...babam evden kovduğu için dışardaydım
nasıl yapacağımı bilmiyorum
kamerada sadece eşyalarımı toplarken kulaklığı da tıkıştırdığım gözüküyor. ama aynı kulaklıktan bende de var. gerçekten dalga geçilir gibi 20 liralık kulaklık için yaptıkları şeyler komikSenin çalmadığın ortadaysa kameralar varsa gayet de önlerine sunup davanı açabilirsin.
Kolay mı canım insanları hırsızlıkla suçlamak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?