hırsızlık...

bizde buna benzer bşey yaşadık ama bizimki sınıf ortamındaydı. hergün birinin harçlığı çalınıyordu. birgün rehberlik öğretmenini çağırdık yardımcı olsn die. o da çalındığından konu açın mutlaka alan kişi kızaracaktır yada ortamı terkedecktr mutlaka bir tepki verir demişti. yine birgün arkadaşın parası çalınmıştı. biz alan kişiyi tespit etmiştik onun aldığınıda biliyorduk artık. bakalm napıcak ddik sınıfça gözlemledik. alan kişi parasını aldığı arkadaşıyla çok ilgilendi o gün amann cnm yurtta unutmuşsundur. belki bahçede düşürmüşsündür deyip durdu devamlı. kendini çok belli etti yani.. snra bzm ondan şüphelendiğimizi anlaynca sınıfta nefes alamadı kantne gtti tek başına. ama onda hastalık sanırsam bu. durumları çok iyi paraya ihtiyacı yk ama başkalarından devamlı alma gereksinimi duyuyor.

Benimde aynı sonradan akraba olduğumuz bir kişi ile annemin evinden benim evimden eşyalarımız kaybolmaya başladı ilk başta unutkanlık olmuştur kaybetmişizdir diye önemsemedik kardeşmin ilk eşyası kaybolduğunda kardeşim o kşiye sorduğunda rencide etmemesini sonradan çıkarsa ne cevap vereceğimizi söylemiştim kardeşimle aramız açıldı, kardeşim bunu başından engellemezsek kayıp eşyaların çoğalacağını başından itibaren uyarırsak hem o bu huyundan vaz geçer hem biz zan altında tutmak zorunda kalmamış oluruz demişti. Ne yazık ki kardeşim in söyledkleri bir bir gerçekleşiyor çoğunu kanıtladık ve hala yapmaya devam ediyor

Konu hortlar dipsiz kuyudan çıkar,6 senelik konuyu nasıl buldunuz.
Konu başlıklarından bulunuyor, bu yazdıklarım iki senedir devam eden bir süreç kanıtlanmasından bıktım benim kaybettiklerim rahmetli dedemden babanneme babannemi kaybedince amcam ın (amcamıda kaybettim) bana emanet ettiği bir eşyaydı 11 sene koruyabildim dğn fark ettim konularda daha önce burada işlenmiş tarih önemli mi

Size geldiginde olayi bir baskasiyla yaşamişsiniz gibi kendisine anlatin. Bir arkadasim gecen gun bize geldi alyansim kayboldu aslinda o her gelip gittiginde biseylerim kayboluyo sen benim yerimde olsan bunu ona soyler miydin ya da almamasi icin ne yapardin diye gozlerinin icine baka bakaaa anlat bu korku da ona yeter heralde yani herseyin farkinda oldugunu anlasin

Alyans konusunda kimsenin günahını almam.
gözümle görmesem kimseyi de suçlamam .
3 kez alyans kaybettim.
Ama başka vukuatları varsa bilemem.Hiç hırsızla karşılaşmadım.

oğlunun nikah şekerinden kendisinde yokmuymuş da sizinkileri yürütmüş bir de ne işine yarayacak ki

Aynı fikirdeyim

bence şüphelendiğiniz kişiye bi yem daha atın. kahve içmeye çağır o gelmeden önce koltuğun altına görünen yere ya da bi köşeye 100 lira at. sonrada yanlız bırak odada. bakalım para kuş olup uççak mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…