Hırsızlikla suclaniyorum, lutfen yol gosterir misiniz?

Ben de genelde abur cuburum varsa nezaketen teklif eder yiyebilirsin derim ama, arkadaşlarım benden habersiz bana ait birşeyi yiyip içtiyse çok gıcık olurdum.

Söylemlerinize bakılırsa da yediklerinizi yerine koymamışsınız sadece sorun olursa yenisini alayım diye teklif etmişsiniz. Tüm bunlar rutine binince de haklı olarak karşıdakiler kendini enayi gb hissetmiştir.

Ayrıca kafama takıldı, araya aileleri falan sokacak kadar önemli olan gerçekten çikolata mı yoksa başka birşeyin ortadan kaybolması mı?

her ne kadar bir çikolata bile olsa yememeliydizin, yedikten sonra haber vermeniz sizi dürüst yapmaz.. o yüzden üzerinize kalmış, bir şey yapmanıza gerek yok bir daha kimsenin bir şeyini yemeyin..

uni deyken benimde basima gelmisti.bi arkadasima arada gidip kalirdim ama cok nadir.neyse bi gun beni israrla davet etti ama ben gitmedim.sonradan ogrendim ki o gun evlerine hirsiz girmis.icimden ohh be iyiki gitmedim benim ustume kalsaydi ne yapardim dedim.neyse sonradan ogrendim ki o arkadasim herkese benden suphelendigini soyluyomus.cildirdim heken gidip onu rezil ettim ve hayatimdan defol dedim.sonra ortaya cikti kimin yaptigi ama cok gecti artik.sizde hic uzulmeyin zor ama gerceklerin er yada gec ortaya cikmak gibi kotu bi huyu vardir.sizin iciniz ferah olsun

Yorum yazdıktan sonra okudum aynı şeyleri yazmışız. Aynen sizin gibi düşünüyorum yerken sormuyor ama almaya gelince soruyor ne ala.
Herkes nasıl haklı bulmuş pes. Çikolatadan ne olacak diye bişey mi var. İzinsiz alınan bir kürdan dahi olsa hiç doğru değil. Son olayda artık yeter demiş muhtemelen arkadaşı kaybını telafi için alayım istersen gibi sinirsel Bi cümle kurunca Haklı olarak patlamış. Bide ailesini araya sokmuş.
Konu Sabiha yüzde yüz haksızsın

Yenisini almami ister misin demedim, kaybini kapatmami ister misin dedim bu kadar, her neyin kaybolduysa gidelim alalim, alayim, bu benim suclu durumuna dusuruyorsa tamam. Cunku soyle dusunurum hep, birine yardim etmek icin cabalayayim ki gun gelince bende yardimsiz kalmayayim...

o evde tekrar huzurlu olma ihtimaliniz yok gibi duruyor
yaşadığınız ortamı değiştirmeyi dşünün artık bence

Çikolata kaybolmuş sana gelip soruyor sen niye ben yemedim ama istersen yenisini alırım diyorsun ki. Çok hatalısın çok. Çamaşır katlama cam kapatma onlarda problem yok ama kimseye istersen yenisini alayım denmez. Gider yenisini alır verirsin. Hepsi ile hemen ilişiğinı kes. Ben hırsız değilim ama aranızdan biri hırsız ve yalancı de. O yüzden sen de odanı kilitle bundan sonra.

Yenisini almami ister misin demedim, kaybini kapatmami ister misin dedim bu kadar, her neyin kaybolduysa gidelim alalim, alayim, bu benim suclu durumuna dusuruyorsa tamam. Cunku soyle dusunurum hep, birine yardim etmek icin cabalayayim ki gun gelince bende yardimsiz kalmayayim...

Düşüncenin yanlış olduğunu görmüş oldun. Bir musibet bin nasihatten daha iyidir diye bir laf vardır. Neyse zaten böyle kaybını kapatmanı ister misin sorusu kusura bakma ama çok uyuz. Çikolatanın peşine düşmüşüm gelmişim soruyorum, gıcık da olmuşum belli yani muhatabım sen misin sana mı çatayim diye soruyorum aslında gelmişsin bana ben almadım ama kaybını kapatmanı ister misin diye sorarsan karşı taraf çok haklı. Sen almadiysan, sen bu işin muhatabı misin ki zararını tazmin edeceksin? Garip gurup ilişkiler.

Back
X