- 27 Aralık 2017
- 413
- 257
- 23
- 38
- Konu Sahibi benkahvecanavari
Cnm hiç üzülme kimseye yaranamazsın sen iyilik etmeye çLışmışsın ama anlaşılmak istendiği gibi anlaşılmıs bırak boşver kuzum.insanlar çol seviyor acı çektirmeyi yersiz üzmeyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde univ ayni evde 4 kisi kaliyorduk ama hic bir sebeple evde olmayanin odasina kimse giremezdi odasindski seyleri asla yemezdik paran varsa godop al ne diye insanlarin ozel alanina goroyorsunki yaotin yapmadim bilemem ama insanlar tepkisinde cok hakli
Sürekli onların neyi var neyi yok yiyen biri olarak canlandin gözümde...
Başkalarına minnet edene kadar kenara acil durumlar için abur cubur vs koysaydin
"Şunu yedim" demenden daha mantıklı bence..
Hep alıp yedigin için yine kesin Laluna22 yemiştir demişlerdir.
Insanlarin ozel odasina odunc aldigim ya da bana emanet ettikleri esyalari geri koymak haricinde asla adim atmadim. Madem bana guvenmiyorlardi bunu onceden soylemeleri gerekirdi, aylarca birsey olmamis gibi davranip son anda patlamalari cok uzucu. Suphelerini dile getirseler saygi duyardim, beni uzen arkadasligimizin bitis bicimi
Aynen oyle, muhtemelen oyle birsey canlandi gozlerinde. Ama kac kere yalnis anlasildigim davranislarim da odalarina sorguya cekildim, bana soru sordular cevapladim aramiz duzeldi, simdi mi problem oldu?
Bu tarz şeyler çoğu kez olduysa güvenmiyor olabilirler bu kadar rahat olman bana tuhaf geldi açıkçası "alıp yiyebilirsin" demesi belkide o gün için geçerli sonraki gün tam kendi yiyecekken bir bakıyor yok ve sen gelip "yedim" haberin olsun diyorsun..
Arkadaşın nezaketen sana "yiyebilirsin" diyorsa seninde aynı nezaket ile her seferinde "yiyebilir miyim?"
"Alabilir miyim?" Demen gerekirdi
"Aldım,yedim." Degil.
Ben kendisine "Bunlari nasil ogrendigini ogrenmeye hakkim var" dedigim de bana "Sana bunun aciklamasini yapmak zorunda degilim, sen ne yaptigini biliyorsun" diyor????????
Aman ya bi çikolata için böyle suçlamalar yapılır mı, çok saçma geldi bana . Arkadaşlarınızın karakter gelişimi sıfırEvet o konuda cok haklisiniz bana surekli "Ne istiyorsan al, ye" dedigi icin, aldigim zaman muhakkak haberini verdim, ve eger rahatsiz olduysa yenisini alabilecegimi soyledim. Aldigim sey ise 1 parca cikolata sadece. Esyalar konusuna da gelince 2 kez boyle birsey yaptim ama asla kisisel esyalarini karistirma soz konusu degil. Muhabbet esnasinda benim cok fazla tutarsiz konusmalarim oldugu icin guvensizlik olusmus ve "Sen benim gunlugumu de okursun" vs konulari cikti. Kendimi nasil aklayacagimi bilmiyorum. Madem suphelendin aylarca, nasil 1 yil benimle arkadaslik kurdun diyorum tik yok.
2 gun once ev arkadaslarimizdan birinin cikolatasi kayboldu, bana sordu, bende yemedim ama kaybini kapatabilmek adina sana yeni bir cikolata almami ister misin dedigim icin suclu ben oldum
Merhaba,
Kisaca konuya giricem, ayni evde 4 kiz yasamaktayiz. Ben bir kizla daha yakindim, gercekten iyi arkadasimdi, yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi, her ne olursa olsun mesafeyi korumayi bilen biri olmaya calistim fakat sorunlarimiz oldu su an hirsizlik ve odalari karistirmakla suclaniyorum ve gosterebilecegim bir kanit yok.
Oncelikle, kendi hayatim oldugunu dusunerek arkadasimdan bagimsiz arkadaslar edindim, bana kiminle ne yaptigimi sorunca cok detaya girmeden "Sununla sununla suradaydim" diyordum, sanirim cokta tatmin edici cevaplar vermemisim ki ondan ne yaptigimi sakladigimi ve kendisini salak yerine koydugumu dusunmus.
Bazen esyalarimi yikadigim da onun camasirlarinin asili oldugunu goruyordum, 3 gundur asili kalinca en son kendi islak camasirlarimi asabilmek icin onunkileri katlayip aramizdaki samimiyete inanarak odasina koyuyordum. Bu durum cok hosuna gidiyordu bana guzel kartlar vs de yazmisti. Bir hafta kadar evde tek basima kaldim, odasinin cami ardina kadar acikti, korktum ve kapattigimi soyledim.
2 gun once ev arkadaslarimizdan birinin cikolatasi kayboldu, bana sordu, bende yemedim ama kaybini kapatabilmek adina sana yeni bir cikolata almami ister misin dedigim icin suclu ben oldum. Cunku daha once bir kac arkadasimin cikolatasini yeyip kendilerine haber vermistim "Bak cikolatani yedim, haberin olsun, istersen yenisini alirim" dedigim icin bu sefer yiyenin yine ben oldugum zannedildi. Kahroluyorum, adim odalari karistiran biri olarak kaldi, dunden beri kendisine atmadigim mesaj kalmadi, ailem bile devreye girdi, ne yapicam bilmiyorum, akil verin ne olursunuz
Öz eleştiri yapabiliyorsanız , sizce de öyle bir tavrınız var mı?Mevzu cikolata degilmis, tutarsiz davranis ve konusmalarim, insanlari aptal yerine koymam vs diyor.
Yorum yazdıktan sonra okudum aynı şeyleri yazmışız. Aynen sizin gibi düşünüyorum yerken sormuyor ama almaya gelince soruyor ne ala.Cikolatani yedim haberin olsun istersen yenisini alirim ne ya??? Istemesi mi gerekiyor? Yenisini alacaksan gidip kendine alsaydin baskasininkini yiyecegine.
Kizin cikolatasini yediysende gidip yerine yenisini alacaksin istersen mistersen diye laf kalabaligi yapilmaz. Istiyorum mu diyecek?
Hirsiz olmasaniz bile degisik huy ve hareketleriniz oldugu belli.
Bir cikolata icin mi diyeceksiniz ama belliki o samimiyet yok aranizda.
Acaba diyorum aldım yedim istersen alırım dedikten sonra arkadaşınız yok canım sorun değil dedi diye aynısını alıp getirmiyor olabilir misiniz? Ben mesela eve abur cubur alsam arkadaşım bak çikolatanı yedim haberin olsun eğer istersen alırım dese aa saçmalama afiyet olsun der ama tabiki almasını beklerim ama hep aynı şeyi yapıp almaz sadece lafta kalırsa gıcık olurdumNe deseniz haklisiniz, bu olayin savunulacak taragi yok. Mevzu cikolatadan patladi sadece, eger rahatsiz olunan bir tavir varsa olaylari bu raddeye getirmeden soylemeleri gerekirdi diyorum bende. Neyse, dedigim gibi birseyi yiyiyorsam asla bitirene kadar defil, bir parca. Yaptiklari yemekleri bile yemiyorum, bana tatsana dediklerinde bakiyorum. Eger o an canim cikolata cektiyse aliyordum, ertesi gun alisverisime cikiyordum, neyse, bana ders oldu. Allah baska dert vermesin diyorum