- Konu Sahibi benkahvecanavari
Ev sıkıntı o halde çevrenizde değişik insanlar var. Durumunuz iyiyse tek kişilik daireye çıkın
İmkansiz, Avrupadayim ve maddi olarak yeterli degilim, zaten 1 ay sonra Turkiyeye ailemin yanina donecegim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ev sıkıntı o halde çevrenizde değişik insanlar var. Durumunuz iyiyse tek kişilik daireye çıkın
O zaman idare edin. Odanızda takılın. Çamaşırınıda kendi toplasın millete neden iyilik yapasınız. Biraz sert dilli olun. Çamaşır yıkayacağınız zaman orada kuru çamaşır varsa "şu çamaşırlar kiminse toplasın, kurallara uyun biraz çamaşır asacağım!" Diyin. Kimsenin bişeyine dokunmayın. 1 ay böyle idare edin bişey olmaz sayılı gün çabuk geçerİmkansiz, Avrupadayim ve maddi olarak yeterli degilim, zaten 1 ay sonra Turkiyeye ailemin yanina donecegim
O zaman idare edin. Odanızda takılın. Çamaşırınıda kendi toplasın millete neden iyilik yapasınız. Biraz sert dilli olun. Çamaşır yıkayacağınız zaman orada kuru çamaşır varsa "şu çamaşırlar kiminse toplasın, kurallara uyun biraz çamaşır asacağım!" Diyin. Kimsenin bişeyine dokunmayın. 1 ay böyle idare edin bişey olmaz sayılı gün çabuk geçer
Ama sen bambaşka bir yere zaten eğitim için gittin tatlım zaten hayatı öğrenmeye gittin hayat tam da bu zaten kendini üzme kimsenin üstüne gitme inanan inanır inanmayanın keyfi bilir sağlık veya maddi konularda yardım başka ama benim bir şeyim kaybolsa sana alayım dese biri ilk hedef o olur gözümde ne alaka derim insanlara bu kadar iyilik yapmaEvet, cikolatayi geri almam beni suclu durumuna dusurdu, halbuki bu olayda basrol ben olmasaydim, biri bana "Defterimi kaybettim, onemliydi ya, hic gordun mu" dese, istersen gel gidip yenisini alalim birlikte derim, ornegin bir arkadasim hastalanmisti, doktor icin yeterli para bulamazsam ne yapacagim dedigi zaman "Sıkıntı yapma bende biraz varsa veririm tamamlariz" demistim, benim problemlere bakis acim boyle, herkese degil ama sevdigim insanlara, ailem de bu sekilde suclandigim icin atildi ortaya, normalde bu problem yasanmadan once bir cok kez tartismalarimiz oldu hic birinde devreye girmediler, benim ustumde boyle birsey olunca aradilar, baska ulkede olmamin da etkisi var tabiiki, tekim, bambaska bir yerde, her turlu tehlikeye acik bir bicimde.
Ama sen bambaşka bir yere zaten eğitim için gittin tatlım zaten hayatı öğrenmeye gittin hayat tam da bu zaten kendini üzme kimsenin üstüne gitme inanan inanır inanmayanın keyfi bilir sağlık veya maddi konularda yardım başka ama benim bir şeyim kaybolsa sana alayım dese biri ilk hedef o olur gözümde ne alaka derim insanlara bu kadar iyilik yapma
Ev arkadaslariniz yabanciysa onlar hakli
Bir cukulatayi birakin bir seker bile olsa herkesin mali ayridir
Ve esyalarina dokunulmasindan , odalarina girilmesinden kesinlikle hoslanmazlar
Bu tarz seylere saygi gostermeniz gerekirdi
Ve cok nettirler , sizin tutarsiz davranisiniz olduysa gercektrn haksiz yere de olsa onlar suclu oldugunuzu dusunuyorlar ve haksiz da sayilmazlar
Hayatımda iki kez ev arkadaşı işine girdim her ikisinde de evden ayrılan oldum. Kimse benim kadar rahat değildi çünkü. Ha onlar da haklılar kendilerince.
Sonuçta anladığım şey kesinlikle tek başına yaşamak gibisi yok. Maalesef zor iş başkasıyla yaşamak.
Ben deçok şey öğrendim. Kazık yemeyi, benden habersiz eve başka kişiyi almasını falan filan.Ben mutluyum bu deneyimi yasadigim icin, cok sey ogrendim, cok aci olsa da. Yurtta kaldim universite yillarimda, hic bir oda arkadasim beni boyle seylerle suclamadi. Seneye universite de son yilim, Turkiyeden ev tuttum eski oda arkadasimla, bakalim onunla ne olacak, cok korkuyorum.
Ben deçok şey öğrendim. Kazık yemeyi, benden habersiz eve başka kişiyi almasını falan filan.
Ama keşke eksik kalsaydı diyorum bqzen. Tabi hayırlısı böyleymiş. 2 kişi daha iyidir. inşallah pişmanlıklar yaşamazsın.
Kötü biri olmazsın insanlara sadece koşarak yardım etme kimse bilmez değeriniCok uzgunum, boyle yapmamaliydim, kotu biri olmak istemiyorum, ama buna iteleniyorum. Herseyin bambaska olmasini dilerdim
Herkesin yetiştirilme tarzı farklıdır. Onlarda öyle yetişmiş. Ayıplarında boğulsunlar.Evet orada hata yaptim, cunku ben esyalara degil insanlara deger veririm, onlarinda "istedigin kadar ye" demesiyle oyle dusunduklerini zannettim. Benim abur cuburlarim yense boyle soylemem
Alma gucum var, yurtdisinda yasiyorum, burada bakkallar saat 6da kapaniyor, yedigim saatler genellikle geceydi. Ayrica onunla birlikteyken cogu zaman abur cuburlarini yedim ortamda, o zaman hic birsey soylemiyordu, al ye diyordu hatta, tabiiki ben bundan guc almadim asla ama acil durumlarda kullaniyorum ya da teklif edilmeden hic birseyi yemiyorum. Bana domateslerim var dolapta onlari ye dedigi zaman bile dokunmadim hic birseyine