Hırsızlıkla suçlanıyorum yoruldum

Annesiniinkuzusuu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2024
89
-23
1
27
Pazartesi günü sürekli gittiğim komsum/ arkadaşıma gittim. Akşamına bilekliğinin kaybolduğunu ve o gün benden başka kimsenin eve girmediğini söyledi. Bende evde bir yerde olabileceğini iyi aramasını söyledim. Salı günü polis gelmis parmak izi almıs. Tuvalette takı kutusu var ondan parmak izi almıslar. Çarşamba günü tekrar gittim aksam beni çağırmıştı ben o evden çıktıktan sonra bulduğunu söylüyor. Yani alıp tekrar bir yere koymusum bulduğu yeri söylemiyor. Vee benim parmak izim kutunun üzerinden cıkmıs. Ben de bunun normal olabileceğini söyledim. Sürekli gittiğim bir ev ve tuvaleti kullanıyorum.
Aynı mahalledeyiz hâlâ suçluyor ve çok yıpranıyorum. Ortada tehdit bile var.

Eğer ki suçlu değilseniz, gidip iftiradan suç duyurusunda bulunabilirsiniz

Yalan söylüyor. Sizin parmak iziniz olduğunu nereden biliyorlar , hangi örnekle karşılaştırıldı ? Polis niye sizi çağırmadı ?

Karakol ve savcılığa giderek iftira suçu ve tehditten şikayetçi olun; bir daha da görüşmeyin bu kişiyle.

Allah yardımcınız olsun. Keşke taki kutusunu ellemeseniz başka yerde çünkü nasıl kanıtlanır ki bu durum bilemedim. O insan artık arkadaşınız değildir insallah çünkü görüşmeyin çok ayıp etmiş.
Kolyesi bulunmuş ama size böyle yapması çok ayıp
Fırsatımız varsa kimsenin evinde salon dışına çıkmayalım hiçbirimiz ya da en çok mutfağa bardak tabak için yardım etmeye gidelim millet kötü niyetli olmuş.

Tekrar neden gittiniz? Sucu kabul etmektir bu bence.

Ayrıca parmak izini nasıl bildi polisler sizi çağırmadan sacmalamis

Siz eşyam kayboldu dedikten sonra bu kadının evine tekrar neden gittiniz ki?
Biz sürekli beraberiz evde dışarıda. Hemen hemen her gün görüşürüz aslında. beni suçlayabileceği hiç aklıma gelmemişti.

Polisi zaten kendileri getirmiş. Birde üzerini bezle silmişsin diyorlar. Artık yeni kimliklerde parmak izi var ya ordan bulmuş olabilir. Akşamına arayıp tehdit etti zaten seni mahalleye rezil etmemek için şikayet etmedim dedi.

Takı kutusuna dokunmuş muydunuz? Şahsen kardeşimin de olsa sık girip çıktığım evdeki her eşyaya dokunmam. Parmak iziniz niye üstünden çıksın?
Dokundum tabi o gün içinde 4 yasında oğlum var onu tuvalete soktum her seti karıştırır bende kutuyu geri çektim. Ki daha önceden de dokunmuştum ev sahibiyle birlikte

Biz sürekli beraberiz evde dışarıda. Hemen hemen her gün görüşürüz aslında. beni suçlayabileceği hiç aklıma gelmemişti.
Bundan sonra görüşmeyin. Bu kadar samimi arkadaşından nasıl şüphelenir şaşırdım. Böyle bir huyunuz olsa bunca zaman bir şeylerini alırdınız. Yakın bir arkadaş kaybetmiş. Siz de hiç utanıp sıkılmayın. Gerçeği biliyorsunuz. Çevrede mimleneceğiniz için kimsenin evinde salondan çıkmayın.

Parmak izi alınması o kadar kolay mı acaba kendisi buldu da lafı mı çeviriyor polisi için işine karıştırmamış olabilir mi acaba
Kolaymış demekki. Polis arkadaşlarıymış ve kendileri getirmişler

demekki beraber olmamalısın artık yanı gözünü aç hayat sürekli ders verir sen öğrenene kadar ya kıskanıyor senı yada sende olup onda olmayan birşey var çok tehlıkelı uzak dur kasıtlı bile yapılmış olabilir abla tavsıyesııı

Biz sürekli görüşürüz hemen hemen her gün birlikteyizdir. Takı kutusuna daha önce ev sahibiyle bakmıstık zaten o gün içinde de dokundum oğlum almaya çalıştığı için geri ittim bu kadar.
Tekrar gittim çünkü beni suçlayacağını düşünmedim e kendimden de eminim.
Artık yeni kimliklerde parmak izi var ordan bulmuş olabilir

Kolaymış demekki. Polis arkadaşlarıymış ve kendileri getirmişler
Yalandır bu. Resmi olarak parmak iziniz bulundu diyelim. Sizi karakola niye çağırmadılar? Polis veya polis eşi olan bir üye daha iyi bilgilendirir.

Diğer üyelerin dediği gibi, irtibatınızı kesin. Yalan söyleyenlerden nefret ediyorum.

4 yaşında oğlum var onun çocuklarını çok sever oynarlar birlikte. Onlardan uzak tutmaya çalışmak yıpratıyor aslında beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…