- 27 Ekim 2023
- 7.208
- 19.562
- 168
- Konu Sahibi Annesiniinkuzusuu
-
Bu konudan daha mı önemli çocukların oynaması, çocuğunun yanında sana hırsız deseler çocugun aklında yer etmez mi bu? Oraya gideceğine parka bahçeye götür.4 yaşında oğlum var onun çocuklarını çok sever oynarlar birlikte. Onlardan uzak tutmaya çalışmak yıpratıyor aslında beni
Şikayet etmemiş o yüzden çağırmamışlar beni. Telefonda beni arayıp söyledi zaten. Benim bulunduğum ortamda bulunma seni mahalleye rezil etmemek için şikayet etmedim dediYalandır bu. Resmi olarak parmak iziniz bulundu diyelim. Sizi karakola niye çağırmadılar? Polis veya polis eşi olan bir üye daha iyi bilgilendirir.
Diğer üyelerin dediği gibi, irtibatınızı kesin. Yalan söyleyenlerden nefret ediyorum.
Pazartesi günü sürekli gittiğim komsum/ arkadaşıma gittim. Akşamına bilekliğinin kaybolduğunu ve o gün benden başka kimsenin eve girmediğini söyledi.
daha pazartesi hirsizlik icin gittigin yere carsamba neden gittin?Çarşamba günü tekrar gittim aksam beni çağırmıştı
Tabiki de değil sıkıntım da bu aynı mahalledeyiz o kişiyle evlerimiz çok yakın. İleride böyle bir şey söylenirse oğlum da çok etkilenecekBu konudan daha mı önemli çocukların oynaması, çocuğunun yanında sana hırsız deseler çocugun aklında yer etmez mi bu?
Yeni kimliklerde parmak izi veriyoruz ordan çıkmış olabilir. Polis salı akşamı gelmiş onlar arkadaşlarını getirmiş zaten. Perşembe akşamı da çıkmış sonucudaha pazartesi hirsizlik icin gittigin yere carsamba neden gittin?
ayrica polis senden parmak ici aldi mi? aldi da o merkeze gitti incelendi ve onaylandi mi?
hic sanmiyorum pazartesi sen gittikten sonra evi detayli arayip polisi arasa anca aksam tamamlanir islemleri, onda da bir gunde nasil çözülmüş?
kagit iste . dokunmadigina eminsen de git polise sikayetci ol. hicbir sey cikmaz ama en azindan o da korkar
Bu yalan işte.Öyle bunların keyfi kafasına göre resmi başvuru olmadan arkadaşların evlerine girip parmak izi alıp araştırmaz polis.Kolaymış demekki. Polis arkadaşlarıymış ve kendileri getirmişler
Kesinlikle bi dümen dönüyor. Gidip avukatla görüşün, msjlaşmalar vardır dava açın. O polis de çaprılacaktır görüş için, parmak izi için bakarsınız haklı mıymış. Değilse de zaten iftiradan ve tehditten şikayetçi oay
Ay malesef hiçbir bokum yok elimde. Genelde mesajları silerim. Ahh böyle olacağını bilseydim hepsini saklardımKesinlikle bi dümen dönüyor. Gidip avukatla görüşün, msjlaşmalar vardır dava açın. O polis de çaprılacaktır görüş için, parmak izi için bakarsınız haklı mıymış. Değilse de zaten iftiradan ve tehditten şikayetçi olun
kötü olmuş o an niye şikayet etmemiş peki şimdi niye buldum diyor orayı anlamadım iftira kötü bir durum Allah yardımcınız olsunKolaymış demekki. Polis arkadaşlarıymış ve kendileri getirmişler
Salı akşamı parmak izi alınıyor Çarşamba günü öğlen de karakola imza atmaya gitmişler. Resmiyete dökmüşler yani. Ama şikayetçi olamamış bana acımış..Bu yalan işte.Öyle bunların keyfi kafasına göre resmi başvuru olmadan arkadaşların evlerine girip parmak izi alıp araştırmaz polis.
Resmi şikayeti varsa sizi de çağırıp ifadenizi alırlardı.
Sizde de bi gariplik var. Hemen koşarak mesajları silmenin ne acelesi vardı acaba. Suçladıktan sonra insan silmez. Kusura bakmayın da sizle görüşmemek için bir bahane olabilir mi buAy malesef hiçbir bokum yok elimde. Genelde mesajları silerim. Ahh böyle olacağını bilseydim hepsini saklardım
Allah razı olsun. Aynı mahalledeyiz beni rezil etmemek için şikayetçi olmamış yoksa evimden aldırtırmış! Söylediğine göre de Çarşamba günü bulmuşkötü olmuş o an niye şikayet etmemiş peki şimdi niye buldum diyor orayı anlamadım iftira kötü bir durum Allah yardımcınız olsun
Evet işte çok pişmanım mesajları sildiğim için. Özel olarak konuşmadık gruptan yazmıştı. Bir sinirle sildim o mesajlarıSizde de bi gariplik var. Hemen koşarak mesajları silmenin ne acelesi vardı acaba. Suçladıktan sonra insan silmez. Kusura bakmayın da sizle görüşmemek için bir bahane olabilir mi b
Bence o takıyı buldu sizden özür dilememek için lafı çevirdi bana öyle geldi kimsenin günahını almak istemem amaAllah razı olsun. Aynı mahalledeyiz beni rezil etmemek için şikayetçi olmamış yoksa evimden aldırtırmış! Söylediğine göre de Çarşamba günü bulmuş
Yeni kimliklerde parmak izi veriyoruz ordan çıkmış olabilir. Polis salı akşamı gelmiş onlar arkadaşlarını getirmiş zaten. Perşembe akşamı da çıkmış sonucu
Başkalarından isteyin mesajları atsın birEvet işte çok pişmanım mesajları sildiğim için. Özel olarak konuşmadık gruptan yazmıştı. Bir sinirle sildim o mesajları
Bir de sizi grupta mi rencide ediyor?Kadın sizin amiyane tabirle ağ..na .ıçmıs,onur, gurur yerle bir edilmiş ,nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsunuz?Evet işte çok pişmanım mesajları sildiğim için. Özel olarak konuşmadık gruptan yazmıştı. Bir sinirle sildim o mesajları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?