hırsızlıkla suçlanmak.

aysegul34

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
3.371
928
363
İstanbul
belki olayı büyütüyorumdur bilmiyorum ama şuan o kadar üzgünüm ki bi yandan bağırmak birilerine kızmak istiyorum bi yandan kimseyle konusmak istemiyorum bıraksınlar beni kendi halime . kimseyle konusmuyorum bu konuyu ama burada anlatırsam belki içimdeki kızgınlık bi parça gider diye düşündüm

babamın ilk evliliğnden olan oğlu ev aldı 37 küsür yaşında yeni ev aldğı için evini temizliğini ara sıra gider ben yapardım kendi abimle birlikte giderdik evine. daha bekar herneyse bi gün gene evine gittik bi kaç elektrik işi vardı abim halledicekti ertesi gün oldu tel de bana ayşe sana çok kızdım dedi ne oldu falan çekmeceden benim biriktirdiğim 1 tl leri almışsın dedi yok ben almadım falan derken abim aldı telefonu onada demişki ondan başkası yapmış olamaz. çk ağladım çok üzüldüm evine o kadar insan girdi çıktı benden biliyor .kendisiyle o günden sonra konusmadım zaten babamlarada dedim senin oğlun görüş dışlama bu onunla benim aramda mevzu. babamda gitmiş babanneme demiş böyle böyle o kadar tembihledim oysa bu konu burda kalsın diye. babannem zaten fesat bir kadın babamıda sevmez ayhan abiye demiş böyle böyle olmuş ayşe gerçekten çaldımı diye evet oda çaldı demiş. bizim sülale cadı kazanı gibi zaten şimdi babannem adımı hırsıza çıkarmış . bunu dün öğrendim o kadar siniliyim ki babamın kalbini kırmamak için evden sabah nasıl çıkıp gittim bilmiyorum akşam ne yapıcam gitsem bağırsam çağırsam mı yoksa kendi kabuğamımı çekilsem bilmiyorum. ben kapalı inançlı bir insanım birinin bahçesinden haram olur diye bir meyve almayan bir insanım hayatımda kimsenin bir kuruşunu tenezzül edip almadım ama şuan düştüüğüm durum o kadar utanç vericiki bir yandan Allah CC. biliyor o şahit yeter diyorum ama bi yandan insanların hakkımda düşündükleri beni kahrediyor. suçsuz olduğun halde 2 kuruşluk şey yüzünden hırsız denmesi insana ne kadar kötüymüş. ilerleyen zamanda ne yapacağımı kime ne diyeceğimi bilmiyorum. sizce kafaya çok mu takıyorum zaten bilen biliyo beni diyip boşvermelimiyim? bi akıl verin.

abının bir sağlık sorunu mu var temizliğini kendi yapamıyor mu?

bence kafasında bır sağlık sorunu var gibi geldi

emin olmadan sen çaldın demek ne kadar büyük ve vicdansızca bir itham...

babanene çekmiş desem kızar mısın?

Niye abinin evine temizliğe gidiyorsun para veriyor mu bunun için sana?

arada samimiyet vardı yada ben öyle zannediyodum sorun etmiyordum bide evine taşınırken eşyalı almıştı evi fazla olan çamaşır makinesini anneme verdi annemde arada git sende temizle yardımcı ol dedi bende sorun etmedim. birazda iyi niyetimin kurbanı oldum sanırım

sağlık sorunu yok ama o kadar pis ve dağınık bir insan ki anlatamam. ama kendince emin ondan başkası yapmış olamaz diyor herkese. babanneme çekmiş doğru siz ne dersiniz bana bilmem ama babannem ölse gıdım üzülmem onu biliyorum

İyilikten maraz doğar diye boşuna dememişler demekki kusura bakmayın ama abiniz çok çiğ bir insanmış.Sanıyorum siz annenize de verilen eşyadan dolayı bıraz iyi niyetlı davranmışsınız tavrınızı koyun ve umursamayın bence mevzuyu açan bırısı olursada ben kendımı bılıyorum çok şükür kımsenın lafına kulak asacak degılım bılen bılir şüphesi olanda gelmeyı verır yanıma diyip kapatın konuyu.Canınızı sıktıgınıza değmez.

artık abim değil zaten ogünden sonra ilşkimi kestim eve arada geliyor gidiyor suratına bakıp konusmuyorum muhatap bile olmuyorum kendi abimde sıkı fıkıydı oda sınırı koydu zaten onunla eskisi gibi görüşmüyor canım abim onada dedi sen insanları seçemiyorsun yanında durucak insanı bilmiyosun ayşe öyle şey yapmaz dedi. zaten sözünü sakınmayan bir insanım bana o konuyu açan olup sinirimi bozan olursa lafını alır. ama babama çok kızıyorum ya gidip niye söylüyor lafı dağıttı babannem herkese. babama ne desem ne yapsam bilmiyorum

bence git hakkını ara diorum nedemek seni hırsızlıkla itam etmesi ben olsaydım beni biliyo deyip kenara cekilmezdim çünkü kimse kimseyi bilemez

Allahım ya sanki sen onun 1 tl lerine kaldın.
insan kardeşine böyle birşey der mi?
ben olsam ne yapardım diye düşündüm.
hem o abi müsveddesini hemde o babaannenin ağzının payını verir birdaha da yüzlerine bakmazdım.
iyilikten maraz doğuyor gerçekten.
ayıptır yahu.
üzme kendini insanlar senin nasıl biri olduğunu biliyordur.
onları da biliyordur.

babannem uzak bizden yüzyüze gelicem inş yakın zamanda o zaman görüşücez zaten kendisiyle. babannem ve ayhan abi çevreden sevilmeyen ve sayılmayan insanlar onların sözlerinede itimat eden olucağını zannetmiyorum

kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim burasını ve sizleri çok seviyorum aile gibiyiz valla:) bu kısma girmezdim genelde kendi derdim olunca girdim ve sabahtan beri bir sürü şey okudum onları okuyunca benimkide dert mi dedim bu kadar üzüyorsun kendini gereken kişiyi hayatımdan çıkarttım babannemle yüzyüze en kısa sürede görüşücem. hayat kısa gereksiz insanlar için canımı sıkmaya değmez. ve zaman ayırıp benimle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…