HIRSIZZZZ ŞOOKKUU :(

CANIMKIZIM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
406
286
34
Arkadaşlar merhaba,

Evime giren hırsız yüzünden psikolojim o kadar bozuldu ki yardımıza ihtyiacım var :KK43:
cumartesi günü yeni evimize taşındık.Evim bahçekatı ama güvenilir bir semt olduğunu düşünüyordum.
Camlarda da demir vardı.
Taşındığımızın ertesi günü evime hırsız girdi :KK43: Kızımın odasının camındaki demiri söküp girmişler.
Tahminimce yanlız değildi birkaç kişilerdi.Evi darma dagın etmişler.Kızımın beşiğini bile karıştırmışlar :KK43:
Evin o halini görünce şoka girdim daha 1 gün önce taşınmıştık ve daha hiç evimde kalamamıştım bile.
23

Geçmiş olsun.Benimde teyzemin evine girmişlerdi oda bahçe kat aynen demiri söküp girmişlerdii,hemde 3 kere aynı şekilde.Hiç birşey almasalar dahi o evi o vaziyette görmek insanı mahfediyor.Teyzemde en sonunda alarma taktırdı.

KONUMU TAM YAZAMADAN YANLIŞLIKLA PAYLAŞTIM.
SONRA TEKRAR KONU AÇTIM.
DEVAMI BURDA.
ALARM TAKTIRDIK.

Merhaba arkadaşlar,

Daha hiç oturamadığım evime hırsız girdi ve benim psikolojim çok bozuk :KK43: eve giremiyorum napıcam bilmiyorum.

Yeni evimize henüz cumartesi günü taşınmıştık ki pazar günü hırsız girdi :KK43: kızımın odasının camındaki demiri söküp girmişler.Bir gün önce dizdiğim evimi darma dağın etmişler.Dolaplar,bazanın altı,kızımın beşiğini bile karıştırmışlar :KK43: evin o halini görünce şoka girdim. O pis ellerini her eşyamıza sürmüşler :KK43:

2 televizyon 1 laptop ve eşimin değerli bi saatini çaldılar :KK43: Yinede dua ediyorum iyiki biz evdeyken olmadı.İyiki eşim evde o pisliklerle karşılaşmadı..

Polis geldi parmak izi falan alındı şikayetçi olduk ama bişey çıkacağını hiç zannetmiyorum.Zaten duyan boşverin peşini bırakın onlar yakalansa akrabası falan sarar size diyorlar :KK43: Giden gitti zaten..

Ben şimdi napıcam bilmiyorum.Daha hiç açmadığım kolileri bile açmışlar.Evimi tekrar topladım ama nasıl uyuyucam o evde bilmiyorum.Kızımı artık odasında yatırırım diyordum şimdi hayatta yatıramam onu ayrı odada.Kızım 6 aylık.

Önlemler aldık..Alarm taktırdık camlardaki demirler sağlamlaştı ama bu benim için hiç birşey ifade etmiyor :KK43: eve tek başıma giremiyorum.Oysa ne kadar içimize sinerek almıştık o evi.Daha oturamadan soğuttular :KK43:

Ben evime tekrar ısınmak ve korkmadan girip çıkmak istiyorum kızlar.Ne yapmalıyım,bu psikolojiyi üzerimden nasıl atarım ? Başına böyle bir olay gelen var mı ?Varsa nasıl atlattınız o psikolojiyi? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim..Şimdiden teşekkürler..

Ewine bir alış ondan sonra geçecek biliyorum zor ama herşey unutuluyor..
Bak alarm da takıldı, camlara ekstra kilitte taktırın...

camlarda da alarm var.
Sanki sürekli bahçede dolaşıyorlarmış gibi geliyor bana.
Gündüz daha iyiyim ama hava kararınca başlıyorum tedirgin olmaya.
2 bina yanda kayınvalidem oturuyor onda kalıyoruz şuan.
Evde nasıl kalıcam bilmiyorum :KK43:(

eviniz hangi şehirde kaçıncı kat müstakil mi demirler eski miydi çevresi tenha mıydı
demek demir var falan diye de güvenemicez
çok geçmiş olsun

evi satın aldınız dimi taşınma şansınız da yok? sadistçe mi bilmem ama kuru sıkı bi tabanca veya bi bıçak olsun yanınızda sanki en kötü insanlar geliyormuş gibi düşnüürüz ama aslında hırsızlar bizden daha korkaktır.

demiri nasıl sökmüşler o kısmı anlamadım..yani duvardan sökmeleri için bayaa ses yapmış olmaları gerekli..kimse duymamış olması imkansız o sesi de heralde??
benim hırsız anım çk korkunç,o yüzden sizi de daha fazla krkutmak istemem..
evden soğumanızı anlıoyurm,haklısınız da,başka eve çıkma imkanınız yok mu peki?kira sanırım?

demiri nasıl sökmüşler o kısmı anlamadım..yani duvardan sökmeleri için bayaa ses yapmış olmaları gerekli..kimse duymamış olması imkansız o sesi de heralde??
benim hırsız anım çk korkunç,o yüzden sizi de daha fazla krkutmak istemem..
evden soğumanızı anlıoyurm,haklısınız da,başka eve çıkma imkanınız yok mu peki?kira sanırım?
Kira değil, yeni aldılar.. Taşındıkları gün girdi zaten hırsız. Daha kolilerin bir kısmı açılmamıştı bile.,
Birde bina yeni, apartmanda pek fazla oturan kimse yokmuş...

Benim de bir önceki ev düz girişti ben evdeyken kapalı balkonun pencere kanatlarını söküp götürmüşlerdi ondan önce de evde kimse yokken girip bilgisayar götürmüşlerdi yaşadığın stresi anlıyorum öyle ki evin tüm ışıklarını açık bırakıp yatıyorduk alarm taktırın hatta şu ucuzlukçularda satılan alarmlar bile hırsızlar için çok caydırıcı oluyormuş bize de polisler söylemişti geçmiş olsun bu psikolojiyi atlatmak kolay olmadı benim için, evde kolunda boynunda altın bulundurma canım yani hırsız girmese bile kimse görmesin altınını vs.

eviniz hangi şehirde kaçıncı kat müstakil mi demirler eski miydi çevresi tenha mıydı
demek demir var falan diye de güvenemicez
çok geçmiş olsun

istanbul rami de oturuyorum.Yeni taşındık.sıfır bina bahçekatı evim.bahçe tarafından girmiş zaten pislikler.
Demirler yeni yatak odası tarafını denemişler önce sökememişler.Kızımın odasının demirini sökmeyi başarmışlar.Duvarda ayak izleri vardı zaten abana abana çıkarmışlar demiri.ayy anlattıkça içim ürperiyor :KK43:((

X