aynı sendrom bende de vardı... herşeyim mükemmel olsun aman eksiksiz olsun. en klas yerlerde olsun herşeyim en kalitelisindn olsun..ev almadan asla evlenmem diyordum, kirada oturamam vs vs...derken 7 yıllık sevgilim bunaldı, ilişkimizi kopma noktasından zor döndürdüm. çok zorlu süreçlerden geçtik ve onu kaybetme korkusu aklımı başıma getirdi, konularımı hatırlayanlar vardır belki. şu anda 20 günlük evliyiz. eşim gene elinden geldiğinin en iyisini yaptı ve herşeyim çok da güzel oldu. inan onunlşa evlendiğim ve şu anda beraber bir hayat sürdürdüğümüz için benden mutlusu yok. aklımdaki herşeyi yaptık aldık, evimiz olmadan evlenme dahi teklif etme diyen ben şu anda kiradayım ama umrumda bile değil. çünkü mutluyum...tabii ki isteklerinden çok da feragat etme ama hep orta yolu bulmaya çalış, ilişkinizi yıpratma. sonra gene üzülen sen olacaksın yoksa...
Kuzenimin kinasi mahalle arasi bir cafede oldu
Düğünü ise super luks bir mekanda yemekli hersey eksiksiz ve mukemmel gorunuyordu
Damadin babasi milyarlar harcadi o dugune
Sonuc deli gibi eglenilen bir kina gecesi
Donuk sönük soğuk bir düğün
Herseyin en iyisi en pahalisi en klasi en iyisi anlamina gelmez
Bu organizasyonlarda bazi eksiklikler aksakliklar da bazen keyif katar ortama
Biz kinada bindallilari giyerken kimine olmadi kimine dar geldi bol geldi yetti yetmedi sen cikar o giysin derken gülmekten ölmüştük
Hayat kusursuz değilken senin kusursuz yaşamaya çalışman olduğun yerde koşman gibi bisey
çok güzel örnek oldu.
mükemmeliyetçi insanların sorunu da bu oluyor, kendilerine göre mükemmeli ararken çevrelerini o kadar geriyorlar ki, artık herkes memnuniyetsiz oluyor.
konu sahibi, hadi çok anlayışlı nişanlınız var, sizi bir şekilde idare ediyor diyelim, ama düğünler misafirlerle akrabalarla güzeldir. siz bu kadar sorunsuz bir düğün isterseniz, en ufak bir pürüzde sinirlenirseniz, etrafınızdaki kişiler de bu negatif enerjinizden etkileneceklerdir.
bir düğünde gelinle damat huzurlu değilse zaten,kimse huzurlu olmaz. yazık olur o düğüne, isterse çırağan sarayında yapılıyor olsun.
Nişanlisininda bu noktada sabrini zorlamamak gerek
Bizden farkli olarak bi p.p.si var diye her turlu naz kapris tribi cekmek zorunda birakilmaz o da insan evladi
Bu dugun dernek islerinde etraf ne yaptiysa ben bi tık ustunu yapayim mantigi olustu insanlarda
Aman altta kalmayayim eksik kalmayayim diye dusundukce omrun en guzel gunleri eziyete donustu
Neyse ki konusahibi hatasinin farkinda
Bu yonunu torpuleyip yavas yavas birakirsa sorun kalmaz
Sevdigim ve beni seven bir nisanlim var. Elinden geldigince her istedigimi yapmaya calisir, maddi manevi ne istediysem, istemeden bile sadece bahsetsem bile yapmaya calisir sagolsun.
Ama benim acgozlulugum ve memnuniyetsizligim yuzunden mutlulugumuza engel oluyor galiba
Mesela seneye dugunumuz olacak nasipse,(simdiden etmedigimiz kavga kalmadi) herseyi en detayina kadar istedigim gibi olsun istiyorum, olmayinca tartisiyorum cekilmez bir insan oluyorum.. cevremde bakiyorum evlenecek kizlar hic sorun yapmiyorlar istedikleri salon olmasin,istedikleri tarih olmasin onemli degil baska olsun diyorlar can bile skmadan, ben ise nisanlima patliyorum niye soyle niye boyle neden istedigim yer olmuyor vs diye... sadece benmiyim boyle sorun yapan diye dusunuyorum
Maddi acidan tabi kolay degil ama cogunlukla anlayisla karsilayamiyorum olacak iste elalemin nasil oluyor diyorum. X kisinin gelinligi oyle mi benimki daha guzel olacak, o orada boyle mi yapti ben burada soyle yapmaliyim vs boyle gereksiz seyler
Neden boyleyim bilmiyorum, nisanlimi bence cok uzdum gereksiz yere ama is isten gecince fark ediyorum her seferinde
Ben bosveremiyorum, mukemmelliyetci kisiligim var, cok denedim bosverince daha mutsuz oluyorum, istedigim gibi olacakken neden olmasin ki diye
Ne yapmaliyim ben arkadaslar
Siz dugun surecinde nasildiniz nisanlilarinizla, nasil karsiladiniz olaylari, bana yardimci olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?