Hırslarım mutlu olmama engel

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lave
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Elinden geleni yapmaya çalışıyor daha canını mı alacaksınız. O da ister sizi memnun etmek ama olmayınca olmuyor.
Hep baskalarıyla kıyaslıyosun sanırım onun gelinliği, onun salonu. Bence onların nişanlısı da sizin gibi değil.
Bu mükemmelliyetçilik değil aç gözlülük, şımarıklık. Üzgünüm

Her seferinde iş işten geçince anlıyorum diyorsun da anlasan tekrarını yapmazsın zaten. Düğün gününün mükemmel olması her şeyin tamam olduğu manasına gelmez istersen prenses düğünü yap o güne kadar ve muhtemelen sonrasında da adama hayatı zehir ettikten sonra aman ne de güzel düğünümüz oldu boşveeerr mi diyecek nişanlın. Beklentilerin yüksekse kendin yap yapamıyorsan da ağzının içine bakan adamın ağzına s..ma. Çünkü gerçekten çekilmez yapın var.

canim bu samimi itirafin veya yorumun icin cok tesekkur ederim
bende bunu merak ediyordum aslinda
sadece ben mi boyleyim, diger insanlar melek ben seytanmisim gibi dusunuyorum inan

sagol insallah ama insallah dogru yolu bulurum gercekten istiyorum iyi biri olmayi

Madem hirslaniz gerceklesince mutlu oluyorsunuz ayrilin nisanlinizla hirslarinizi gerceklestirecek zenginlikte biriyle mantik evliligi yapin.o nisanlinizda hakettigi biriyle yasamini sursun...

Kuzenimin kinasi mahalle arasi bir cafede oldu
Düğünü ise super luks bir mekanda yemekli hersey eksiksiz ve mukemmel gorunuyordu
Damadin babasi milyarlar harcadi o dugune
Sonuc deli gibi eglenilen bir kina gecesi
Donuk sönük soğuk bir düğün

Herseyin en iyisi en pahalisi en klasi en iyisi anlamina gelmez

Bu organizasyonlarda bazi eksiklikler aksakliklar da bazen keyif katar ortama

Biz kinada bindallilari giyerken kimine olmadi kimine dar geldi bol geldi yetti yetmedi sen cikar o giysin derken gülmekten ölmüştük
Hayat kusursuz değilken senin kusursuz yaşamaya çalışman olduğun yerde koşman gibi bisey

çok güzel örnek oldu.

mükemmeliyetçi insanların sorunu da bu oluyor, kendilerine göre mükemmeli ararken çevrelerini o kadar geriyorlar ki, artık herkes memnuniyetsiz oluyor.

konu sahibi, hadi çok anlayışlı nişanlınız var, sizi bir şekilde idare ediyor diyelim, ama düğünler misafirlerle akrabalarla güzeldir. siz bu kadar sorunsuz bir düğün isterseniz, en ufak bir pürüzde sinirlenirseniz, etrafınızdaki kişiler de bu negatif enerjinizden etkileneceklerdir.
bir düğünde gelinle damat huzurlu değilse zaten,kimse huzurlu olmaz. yazık olur o düğüne, isterse çırağan sarayında yapılıyor olsun.

Mukemmeliyetcilikle memnuniyetsizlik arasindaki ince cizgiyi gec olmadan farketmeniz sizin yarariniza olur diye diye dusunuyorum.

Nişanlisininda bu noktada sabrini zorlamamak gerek
Bizden farkli olarak bi p.p.si var diye her turlu naz kapris tribi cekmek zorunda birakilmaz o da insan evladi
Bu dugun dernek islerinde etraf ne yaptiysa ben bi tık ustunu yapayim mantigi olustu insanlarda
Aman altta kalmayayim eksik kalmayayim diye dusundukce omrun en guzel gunleri eziyete donustu
Neyse ki konusahibi hatasinin farkinda
Bu yonunu torpuleyip yavas yavas birakirsa sorun kalmaz

benim kardeşim de konu sahibigillerden.
biz artık damada acımaya başlamıştık düğün arefesinde.
şimdi evliler mutlular, ama damadımız kardeşimi kendi haline bırakıyor, yoksa asla anlaşamazlardı.

Kullan kredini canim benim..kullan kullan adami simdiden bezdir..
sonra da bugun yedigin hurmalar yarin gelip seni bi guzel tirmalasin.

Sen hıcbı zaman mutlu olamazsın bu kafa yapısıyla ve cevrendekılerı de etkılersın..
Kocam olsun dag gıbı arkamda gerısı fasa fiso ( eşyalar gelınlık her detay..) yanlış anlama herseyın olsun tabı kız olarak ıstemeye hakkın var. ama bırılerıyle yarışma. hersey para demek degl. hem karsındakı yıpranır hem sen...

bak görümcen eltın olursa (ozellıkle eltı) sen onunla da yarışırsın. Benden güzel mı nyı var benden fazla dıye.. Allahım gönlünü fitneden kıskançlıktan arındırsın. Amin

Bence sarsil ve kendine gel dunyanin en asik adamida olsa eloglu! Erkekler cabuk darlanir basta gonlunu yapmaya ugrasan o adam bi an gelir eeee yeter be der kalirsin oyle..sevdigin insani da sabrinida zorlama kimsenin hersey gonlunce olmuyoki onemli olan birlikte olmaniz ayrintiya takilma dugun dedigin bi gunluk esya dedigin zamanla degisir ama hic bir erkek anlayissiz dirdirci bi kadinla yapamaz bence sevgisini zorlama

Ben de aynen böyleydim, hayat insana öyle bir ders verip öyle değiştiriyor ki kimsenin tavsiyesine de ihtiyacınız kalmıyor. Umarım siz de hayatı böyle tecrübe etmezsiniz. İnanın mutluluğun ne eşya ne de gelinlikle, hırslarla bir alakası yok. Huzuru kendiniz ve sevdiklerinizin varlığında ve sağlığında bulun gerisi kısmetse olur.

Nisanliniz üzülür çok ama asıl siz uzulursunuz hayatta..
Herşeyin en iyisi en güzeli diye diye ruhsal dengeniz kalmaz..
Çünkü kimse hiçbişey mükemmel değil..
En güzel gelinliği giydim dersiniz biri basiverir yanlışlıkla eteğine yırtık gelinlikle oturursunuz nikah masasına.. o zaman sizden mutsuzu kalmaz..
Hatalar defolar eksikler yanlışlar var hayatta.. Bunların içinde mutluluğu yakalamak sağlam olan mükemmel olan..
İleride anne olunca aynı beklentileri umarım çocuğunuz için de tasimazsiniz en zor hayat mukemmeliyetci anne babaların çocuklarının yaşadığı bana göre..
Farkindasiniz rahatsizsiniz bence zamanla uyum sağlarsınız gerçek dünyaya..
O zaman mutlu olunuyor bana göre. .

Kabahat sende değil
Seni tepesine çıkaran
Nisanlinda
Arsız ,insanlarla Sidik yarisina giren
Doyumsuz bir Ergen gibi davranıyorsun.

Son düzenleme:

böyle devam ederseniz nişanlınız bir gün patlar. Bence sakin olun önemli olan onun sizi sevmesi ve eşi olarak görmek istemesi. Şahsen o beni en mutlu insan yapar gelinliğimin diğer kızdan daha güzel olması değil.

X kisinin gelinligi oyle mi benimki daha guzel olacak, o orada boyle mi yapti ben burada soyle yapmaliyim vs boyle gereksiz seyler

Yukarıda kırmızıyla işaretlediğim yerden ben hırslı değil kıskanç ve kibirli olduğunu anlıyorum.
Allah başta nişanlın olmak üzere herkese sabır versin.
Aslında kendinin farkındasın ama ona göre davranmıyorsun.
Demek ki eşin es kaza işsiz falan kalsa sen adamı boşarsın.
Aa onun kocası çalışıyor sen evdesin olmaz diye

Seninki mükemelliyetçilik değil düpedüz bencillik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…