Bence aynen böyle devam et, o istediği olmayınca olsun başka bakarız diyen kızlar kıymet görmüyor maalesef. Baksana nisanlin gözünün içine bakıyor.
Sevdigim ve beni seven bir nisanlim var. Elinden geldigince her istedigimi yapmaya calisir, maddi manevi ne istediysem, istemeden bile sadece bahsetsem bile yapmaya calisir sagolsun.
Ama benim acgozlulugum ve memnuniyetsizligim yuzunden mutlulugumuza engel oluyor galiba
Mesela seneye dugunumuz olacak nasipse,(simdiden etmedigimiz kavga kalmadi) herseyi en detayina kadar istedigim gibi olsun istiyorum, olmayinca tartisiyorum cekilmez bir insan oluyorum.. cevremde bakiyorum evlenecek kizlar hic sorun yapmiyorlar istedikleri salon olmasin,istedikleri tarih olmasin onemli degil baska olsun diyorlar can bile skmadan, ben ise nisanlima patliyorum niye soyle niye boyle neden istedigim yer olmuyor vs diye... sadece benmiyim boyle sorun yapan diye dusunuyorum
Maddi acidan tabi kolay degil ama cogunlukla anlayisla karsilayamiyorum olacak iste elalemin nasil oluyor diyorum. X kisinin gelinligi oyle mi benimki daha guzel olacak, o orada boyle mi yapti ben burada soyle yapmaliyim vs boyle gereksiz seyler
Neden boyleyim bilmiyorum, nisanlimi bence cok uzdum gereksiz yere ama is isten gecince fark ediyorum her seferinde
Ben bosveremiyorum, mukemmelliyetci kisiligim var, cok denedim bosverince daha mutsuz oluyorum, istedigim gibi olacakken neden olmasin ki diye
Ne yapmaliyim ben arkadaslar
Siz dugun surecinde nasildiniz nisanlilarinizla, nasil karsiladiniz olaylari, bana yardimci olurmusunuz
Asla çekilecek bir insan değilim deme, hatalarını görüyor olman çok hoş bir şey. Düzelmek için ilk adımı atmışsın bile. Bize yazdığın gibi aynı cümleleri nişanlınla paylaş ve onu üzmek istemediğini düzelmeye çalışacağını bu süre zarfında da sana yardımcı olmasını, yaptığın hatalarda kırılmamasını, hiç birisini kötü niyetle yapmadığını ve onu sevdiğini, kaybetmek istemediğini söyle. Bence senin yanında olacak ve anlayışla karşılayacaktır... Sen de her zaman şunu düşün, istediğin yerde istediğin gelinlikle olsaydı düğünün ama nişanlın olmasaydı mutlu olabilir miydin? Yada sana gelinliğini ver salondan vazgeç nişanlını getiricez deseler neyi tercih ederdin. Boşuna ayrıntılarla üzme kendini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?