- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.827
- 348
- Konu Sahibi Incredible incredible
-
Teşekkür ederim , kalkıp kosasim geldi mesajınızdan sonraAçılın geldimmmmmmmmmmmm
Tuttğunu koparmakta bir dünya markasıyım
Bu işin tek sırrı var sebat, direnç, sabır ve kendini motive edebilmek. Bazı insanlarda bu var bazılarında yok.
Olmayan insanlar için motivasyon kaynağı gerek. Misal diyet mi yapamıyorsunuz, tombiş fotonuzu çekin buzdolabına ve giysi dolabına magnetleyin. Bir de motivasyon cümlesi yazın
ben bu işi yapıcam yürrrüüüüüüü kim tutar beni
Sonra ulaşmak istediğiniz yerin görselini koyun. Diyetse eski bir zayıf fotonuz olabilir, ya da bedenini beğendiğiniz biri olabilir. Bir de ses katın işin içine gümbür gümbür bir müz,k olsun, marş olabilir misal 10.yıl Marşı.
Ben self-motiveyim mesela, enerjisiz verimsiz zamanı ziyan ettiğim tek günüm yok. Amma bu içten gelen bir özellik sizde yoksa beyninizi uyarmanız gerek. Beyin de en iyi görsellerle ve sesle uyarılıyor. Sabah kendinizi motivasyonla uyarın mutlaka. Bol şans dilerim!
Teşekkür ederim , kalkıp kosasim geldi mesajınızdan sonra
bırseyı gercekten ısteyen onu yapar. onu yapabılmek ıcın once ortamı ona gore ayarlar ve yolunda ılerler. aslında ozel bırseye gerek yok bu kadar basıtÇocukluğumdan beri bir gün karar verip ertesi gün onu uygulayamama sıkıntım var.
Yaşım oldu 31 , iyi bir ortalama ile üniversiteyi bitirdim ama devamı gelmedi kpss ye çalışıp atanma hayalim var ama devamını getiremiyorum, diyet yapıp kilo vermem lazım bir gün uyguluyorum ertesi gün yok.
Tuttuğunu koparan insanlar nasıl başarıyor bunu , başladığı işin nasıl devamını getirebiliyor
Miss enerjin buradan beni motive etti, yürüyeyim kim tutar beniAçılın geldimmmmmmmmmmmm
Bu işin tek sırrı var sebat, direnç, sabır ve kendini motive edebilmek. Bazı insanlarda bu var bazılarında yok.
Olmayan insanlar için motivasyon kaynağı gerek. Misal diyet mi yapamıyorsunuz, tombiş fotonuzu çekin buzdolabına ve giysi dolabına magnetleyin. Bir de motivasyon cümlesi yazın
Sonra ulaşmak istediğiniz yerin görselini koyun. Diyetse eski bir zayıf fotonuz olabilir, ya da bedenini beğendiğiniz biri olabilir. Bir de ses katın işin içine gümbür gümbür bir müzik olsun, marş olabilir misal 10.yıl Marşı ya da Du hast mich.
Ben self-motiveyim mesela, enerjisiz verimsiz zamanı ziyan ettiğim tek günüm yok. Amma bu içten gelen bir özellik sizde yoksa beyninizi uyarmanız gerek. Beyin de en iyi görsellerle ve sesle uyarılıyor. Sabah kendinizi motivasyonla uyarın mutlaka. Bol şans dilerim!
Yazın güzel yürüyüş yapıyordum . Havalar soğuyunca eee bebek de olunca eve tıkıldım . Bu arada dans güzel fikirmis ,arkaya güzel bir müzikle güzel gider.Bu arada spor olarak da düz koşuyu öneririm ben yapıyorumBomba gibi olmak bir bütün bence, beden hımbılsa kafanın da fişek gibi olması zor. Jogging yapacak yer yoksa sabah uyandıktan sonra 15-20 dk kadar canlandırıcı hoplamalı zıplamalı egzersiz tavsiye ederim. Bunun gibi:
Biraz da yapıp basaramama olayı sanırım hevesimi kırdı. Ya doğru programı uygulamıyorum ya da hızlı başlayıp çabuk yoruluyorum. Tespitleriniz de haklı oldugunuz yerlerde var sağolunbırseyı gercekten ısteyen onu yapar. onu yapabılmek ıcın once ortamı ona gore ayarlar ve yolunda ılerler. aslında ozel bırseye gerek yok bu kadar basıt
ıstıyorsam yaparım ıstemıyorsam yapmam , engeller herzaman cıkabılır bu ıstedıgım seye ulasamayacagım anlamına gelmez sabrederım sonunda ulasırım
kararlı olmaklı alakalı gercekten ıstemekle alakalı
üsengeclık vardır sızde buyuk ıhtımal,erteleme hastalıgına yakalanmısta olabılırsınız :)
bırde yapacagınız seyde yontem olarak surdurulebılır secmenız lazım bır anda kendınızı zorlayarak olmaz once plan program duzen olusturun ve baslayın gerısı kendılıgınden gelır
dusunuyorum da bu zamana kadar ıstedıgım her seyı yapmısım ben ...
Yazın güzel yürüyüş yapıyordum . Havalar soğuyunca eee bebek de olunca eve tıkıldım . Bu arada dans güzel fikirmis ,arkaya güzel bir müzikle güzel gider.
Cidden vücut uyuşuk olunca sürekli uyuma isteği ve yatma isteği oluyor. Kendimi dinç tutarsam programımı daha düzgün uygulayabilirim.. teşekkürler
Şu anda yürüyüşe çıktimŞimdi konu sahibesi iyi çalışma sağlam kafa ve uyanmış bedenle olur. Cidden ders çalışmak istiyorsan
- Erken kalkıcaksın 8 veya 8.30 iyidir. 10a kadar yatıp 11e kadar kahvaltı yaparsan o iş olmaz günün yarısı bitti
- Pratik olcaksın. Misal kahvaltıyı ben max 10dkda hazırlarım, domates, salatalık zeytin peynir çeşitleri atarım yanında da öğlene kadar tok tutması için yulaf hazırlarım. Yulaf 5dkda oluyor. Omletle uğraşmam mesela, hem bulaşığı çok hem yapması çok kısa sürmüyor. Omletti kahvaltılıktı haftasonu yaparım ben mesela.
- Bedenini uyandırmak için kahvaltıdan önce veya hemen sonra dışarı çıkacaksın 10dk bile olsa mutlaka temiz hava alıp uyanıcaksın. yataktan kalktığın gibi çalışma masasına oturursan mayışık beyinle verimli oalmazsın.
Karpuz yata yata büyür mayışırsan mayışık kalırsın :) O yüzden mayışmaya başladığında ayakkabını giy hemen 5 dk dışarı çık hava al gel.
yazdım işte bu kadar bundan sonra da kazanamazsan bu KPSSyi kendini döv
basaramıyorsanız dedıgınız gıbı yontem yanlıstır :) yoksa kapasıtenız var yorumlarınızdan yola cıkarak soyluyorum ,tekrar deneyınBiraz da yapıp basaramama olayı sanırım hevesimi kırdı. Ya doğru programı uygulamıyorum ya da hızlı başlayıp çabuk yoruluyorum. Tespitleriniz de haklı oldugunuz yerlerde var sağolun
Teşekkür ederim , üniversite zamanında sınıfın en basarilarindandim. Belki de süreklilik istemediği içindir bilemiyorum, vize ya da finalden 20 gün önce çalışmaya başlamam yetiyordu.basaramıyorsanız dedıgınız gıbı yontem yanlıstır :) yoksa kapasıtenız var yorumlarınızdan yola cıkarak soyluyorum ,tekrar deneyın
Ahhahahaha ya bayıldım ben ben benAçılın geldimmmmmmmmmmmm
Sonra ulaşmak istediğiniz yerin görselini koyun. Diyetse eski bir zayıf fotonuz olabilir, ya da bedenini beğendiğiniz biri olabilir. Bir de ses katın işin içine gümbür gümbür bir müzik olsun, marş olabilir misal 10.yıl Marşı ya da Du hast mich.
Yazdıklarını kaydettimŞimdi konu sahibesi iyi çalışma sağlam kafa ve uyanmış bedenle olur. Cidden ders çalışmak istiyorsan
- Erken kalkıcaksın 8 veya 8.30 iyidir. 10a kadar yatıp 11e kadar kahvaltı yaparsan o iş olmaz günün yarısı bitti
- Pratik olcaksın. Misal kahvaltıyı ben max 10dkda hazırlarım, domates, salatalık zeytin peynir çeşitleri atarım yanında da öğlene kadar tok tutması için yulaf hazırlarım. Yulaf 5dkda oluyor. Omletle uğraşmam mesela, hem bulaşığı çok hem yapması çok kısa sürmüyor. Omletti kahvaltılıktı haftasonu yaparım ben mesela.
- Bedenini uyandırmak için kahvaltıdan önce veya hemen sonra dışarı çıkacaksın 10dk bile olsa mutlaka temiz hava alıp uyanıcaksın. yataktan kalktığın gibi çalışma masasına oturursan mayışık beyinle verimli oalmazsın.
Karpuz yata yata büyür mayışırsan mayışık kalırsın :) O yüzden mayışmaya başladığında ayakkabını giy hemen 5 dk dışarı çık hava al gel.
yazdım işte bu kadar bundan sonra da kazanamazsan bu KPSSyi kendini döv
İyi dilekleriniz için sağolun umarım başarırım .Azimli olmak ve istediğini elde etmek tamamen sizinle alakalı bir durum
Hedef kilo vermekse kendinize diyet listesi yazdırıp ona uyacaksınız Günde 45 dakika yürüyüş mesela ilk öncelikle böyle başlayın haftalık şu kadar kilo vereceğim diye de hedef koyun kendinize
Konu KPSS ise konuları ve derslerin planını hazırlayıp şu zamana kadar şu konu bitmiş olacak diye hedefler koyun
Ya da atanmak istediğiniz kurumun resmini masanızın üstüne atın kazanacaklarınızı düşünün
Umarım başardım diye konuyu güncellersiz :)
Çok güzel öneriler gelmiş ben de takipteyim konuyu. Benzer sorunları yaşıyorum. Süreç kısa olursa çok zorlanmıyorum ama uzun süre devam ettirebilmek zor geliyor. 3 hafta sonra vizem olsa her şey okey bir şekilde çalışılır ama kpss gibi uzun soluklu sınavlarda her şey yolunda gitmiyor malesef. Önerilerdeki gibi hayat tarzını değiştirmek gerektiğini düşünüyorum. Biraz mevsimsel de bir durum. Zaten çok enerjik değilim, kışın olan enerjim de çekiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?