- Konu Sahibi butterfly_0809
Kızlar öncelikle hepinize merhaba demek istiyorum.hayatımda o kadar çok diyet yaptım ki herhalde verdiğim ve aldığım kiloları toplasan bi fil kadar kilo alıp vermişimdir.yemekle ilgili baya sorunlarım var.hiçbir zaman zayıf bir insan olmadım ama bu kadar da çok kilo almamıştım.zayıflama gruplarına katıldım ama beni cezbetmedi çünkü kimsede hırs yoktu bende takımı bırakınca daha da bi saldım kendimi ve derken 94 kilolara ulaştım(boyum 166 cm).bu topikte günlük yediğim şeylerden ziyade diyet sürecindeki ruhsal değişimlerimden bahsetmekte istiyorum.çünkü bu süreçte insanın kendine bile açıklamaktan utandığı şeyleri yaşıyoruz.mesela yemek yemiyoruz yemiyoruz ama bi anda o kadar abartıyoruz ki sonrasında pişmanlıklar geliyor.belki bunları burda paylaşırsak yapmaktan da vazgeçeriz çünkü sorun da bizim beynimizde çözümde beynimizde ve bunları beraber bulalım istiyorum.ben eylülde evlendim büyüdüğüm şehirden başka bi şehire taşındım çok bocaladım ve kendimi yemeğe verdim sanki beni mutlu edecekmiş gibi.bebek istiyorum ve kilo vermem gerektiğini biliyorum.kısacası özüme dönmem lazım ve hergün yaşadıklarımı burdan sizlerle paylaşcam yani bizimkisi bi nevi blog gibi olacak.düşüncelerini,pişmanlıklarını,isteklerini,hedeflerini vs. paylaşmak isteyenleride buraya bekliyorum