- Konu Sahibi butterfly_0809
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin. Aynı rahatsızlık annemdede var oda kilo verememekten şikayetçiydi doktora gitti ve tiroidinin yavaş çalıştığını öğrendik.Ama şükürler olsun şimdi çok iyi devamlı ilaç kullanıyor.Atıcaz canım bu üzerimizdeki bize her daim yük olan fazlalıklarımızı.Dirayetli olalım kesinlikle bırakmayalım diyetimizi ben inanıyorum hep birlikte vericez inşallah.Bakarsın ilerde bi topik açarız butterfly ve redbutterfly in başarı öyküsü diye.Önceki ve sonraki resimlerimizide paylaşırız ne dersin canım durmak yok yola devamkızlar benim doktorlarla olan ilişkim bi türlü bitemedi.bugün gene doktordaydım baş dönmesi şikayetiyle gittim tiroid çıktı.yavaş çalışıyormuş kilo almam bundan sebep olabilirmiş.yarın da diyetisyene gitcem.ankarada birçok defa gittim bi işe yaramadı belki konyadakiler yarar.artık astım ile olan ilişkimi kesiyorum ilaçlar beni mahvetti durmadan kortizon aldım ve acayip uyku yaptılar.belki inanmayacaksınız ama tiroidim çıktığı için mutlu oldum.etrafımdakilere karşı bakın yemiyorum demek ki bi sorunum var ondan kilo alıyormuşum demek istiyorum özellikle eşimin ailesine karşı.kilo benim hayatımı mahvetti(( şişko bi gelin oldum ve çok pişmanım hayallerimin düğününü yaptım ama hayallerimdeki gelin olamadım.hamile kalacaktım ama kilo yüzünden ona da cesaret edemedim.hayatımda en keyif aldığım şey olan alışverişe bile gitmek istemiyorum ama artık bitti bu sefer kesin olarak kurtulcam bu illetten o beni bırakmadı ama ben onu bırakcam..