hırslıyım,güçlüyüm ve kendime olan saygımı geri kazanacağım...

kızlar benim doktorlarla olan ilişkim bi türlü bitemedi.bugün gene doktordaydım baş dönmesi şikayetiyle gittim tiroid çıktı.yavaş çalışıyormuş kilo almam bundan sebep olabilirmiş.yarın da diyetisyene gitcem.ankarada birçok defa gittim bi işe yaramadı belki konyadakiler yarar.artık astım ile olan ilişkimi kesiyorum ilaçlar beni mahvetti durmadan kortizon aldım ve acayip uyku yaptılar.belki inanmayacaksınız ama tiroidim çıktığı için mutlu oldum.etrafımdakilere karşı bakın yemiyorum demek ki bi sorunum var ondan kilo alıyormuşum demek istiyorum özellikle eşimin ailesine karşı.kilo benim hayatımı mahvetti:((( şişko bi gelin oldum ve çok pişmanım hayallerimin düğününü yaptım ama hayallerimdeki gelin olamadım.hamile kalacaktım ama kilo yüzünden ona da cesaret edemedim.hayatımda en keyif aldığım şey olan alışverişe bile gitmek istemiyorum ama artık bitti bu sefer kesin olarak kurtulcam bu illetten o beni bırakmadı ama ben onu bırakcam..
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin. Aynı rahatsızlık annemdede var oda kilo verememekten şikayetçiydi doktora gitti ve tiroidinin yavaş çalıştığını öğrendik.Ama şükürler olsun şimdi çok iyi devamlı ilaç kullanıyor.Atıcaz canım bu üzerimizdeki bize her daim yük olan fazlalıklarımızı.Dirayetli olalım kesinlikle bırakmayalım diyetimizi ben inanıyorum hep birlikte vericez inşallah.Bakarsın ilerde bi topik açarız butterfly ve redbutterfly in başarı öyküsü diye.Önceki ve sonraki resimlerimizide paylaşırız ne dersin canım durmak yok yola devam:4:

kızlar bugün diyetisyene gittim ve diyet listemi aldım.her zaman söylediğim gibi çok fazla kilo alıp verdim bu sefer bir daha almamak istiyorum o yüzden diyetisyenin programına harfiyen uyacağım.sabah bişey yemedim.öğlen 1 kase çorba,4 yemek kaşığı ıspanak,2 yemek kaşığı yogurt,salata ve 2 dilim ekmek yedim.şimdi 1 bardak tarçınlı süt içeceğim ve 1 tane elma yiyeceğim

tatlim diyetisyene gitmekle dogru bir karar vermissin uzman kontrolunde yapmak her zaman iyidir senin durumuna en uygun programi uygular hem de daha saglikli. troid icin de dereotunun cok iyi geldigini hatta dereotu yiyerek normal seviyeye geldigini de duydum istersen bir arastir cig dereotunu yiyeceksin ya da suyla icersin kucuk kucuk dograyarak benim de arkadaslarim var tiroidten dolayi kilo aliyorlar onlarla da konusmustuk dereotunu bence denemelisin yan etki diye bir risk de yok ama ne kadar yemen gerektigini arastirmalisin bu arada sana kolayliklar diliyorum umarim tiroid rahtsizligindan ve kilolarindan en kisa zamanda kurtulursun

tatlim diyetisyene gitmekle dogru bir karar vermissin uzman kontrolunde yapmak her zaman iyidir senin durumuna en uygun programi uygular hem de daha saglikli. troid icin de dereotunun cok iyi geldigini hatta dereotu yiyerek normal seviyeye geldigini de duydum istersen bir arastir cig dereotunu yiyeceksin ya da suyla icersin kucuk kucuk dograyarak benim de arkadaslarim var tiroidten dolayi kilo aliyorlar onlarla da konusmustuk dereotunu bence denemelisin yan etki diye bir risk de yok ama ne kadar yemen gerektigini arastirmalisin bu arada sana kolayliklar diliyorum umarim tiroid rahtsizligindan ve kilolarindan en kisa zamanda kurtulursun

canım çok teşekkür ederim dereotunu araştırcam..

öğleden yemeğinden sonra baya açıktım süt ve elma ile ara öğün yaptım ama elma galiba beni daha da çok acıktırıyor.akşam yemeğimde 1 kase çorba,peynirli salata ve 1 dilim ekmek vardı.gece öğünüm olarak 1 bardak süt içmeyi planlıyorum.yarın tartı günüm olacak,bundan sonra her çarşamba tartılacam belki tartılma takıntımdan da kurtulurum.

tatlim benim de persembe gunleri tarti gunum arka arkaya kilolarimizi yazariz artik insallah seni mutlu edecek bir rakam gorursun tartida tabi ben de seni yarin burdan takip edicem bakalim ne kadar verdin

birazdan kahvaltımı yapacağım;her zaman ki menüm;1 haşlanmış yumurta,domates,biber,peynir,4 yeşil zeytin,2 ceviz ve 2 dilim çavdar ekmeği.dün akşam ki peynirli salatadan sonra biraz açım ama böyle böyle miğdemi küçültcem.

kızlar ara menümü yapmadım canım bişey yemek istemedi.öğlenki menümde yarım kase çorba,1 tabak sebze yemeği,2 dilim ekmek ve 1 bardak ayran vardı.yarın ankaraya gidiyorum pazar akşamı döneceğim ordada bozmayacağım inşallah.bu haftayı güzel geçirirsem sanki devamıda olacakmış gibi geliyor.gerçi bu yediklerim normal bir insanın yemesi gerekenler ben insanüstü bir şekilde yediğim için bu kilolara ulaştım.bunu hayat felsefesi haline getirmek lazım

kızlar dün ara menü olarak süt içtim ve yarım elma yedim.akşam lor peynirli salata ve çorba vardı.yatmadan önce 1 kase yoğurt,1 portakal yedim amaaaaaaaa eşime yufkadan börek ve poğaça yaptım böreğin içi yok şöyle olmuş yok böyle olmuş,poğaça sert olmuş falan filan dedi çok sinirlendim ve 1 börek,yarım poğaça yedim.hiç de bişey yoktu sonradan kendiside yedi ancak bende yemiş oldum.o kadar pişmanım ki anlatamam.hem yediğime hem de gece olmuş olmasına.yola çıkmadan kahvaltımı da yapacağım.herzaman ki menüden olacak;1 haşlanmış yumurta,1 domates,peynir,zeytin,ceviz ve ekmek

kızlar dün ara menü olarak süt içtim ve yarım elma yedim.akşam lor peynirli salata ve çorba vardı.yatmadan önce 1 kase yoğurt,1 portakal yedim amaaaaaaaa eşime yufkadan börek ve poğaça yaptım böreğin içi yok şöyle olmuş yok böyle olmuş,poğaça sert olmuş falan filan dedi çok sinirlendim ve 1 börek,yarım poğaça yedim.hiç de bişey yoktu sonradan kendiside yedi ancak bende yemiş oldum.o kadar pişmanım ki anlatamam.hem yediğime hem de gece olmuş olmasına.yola çıkmadan kahvaltımı da yapacağım.herzaman ki menüden olacak;1 haşlanmış yumurta,1 domates,peynir,zeytin,ceviz ve ekmek

tatlim moralini bozma arada kacamak olur omur boyu diyette kalacak degiliz ya pisman oluyorsan bir dahaki sefere canin yemek istediginde hemen sayfana gir yemek istedigini falan yaz ya da baskasininkine o zaman o dayanilmaz istegin yok olacaktir ya da kilo verenlerin hikayelerini okuyabilirsi goreceksin motivasyonun geri gelecek insallah

Canım bana diyetisyenim haftanın bir günü çok çok abartmadıkça kaçamak yapabilirsin demişti.Hiç bişeycik olmaz canım sıkma canını ohh afiyet olsun :56:

kızlar ankaradan dün akşam geldim.tabiki ankarada diyet falan bozuldu gitti vermek önemli değil de inşallah kilo almış olmam.artık çarşamba göreceğim neler olduğunu.sabah hiç birşey yemedim öğlen 1 patates peynir yedim.şimdi son sürat ev işlerine başlıcam.

sabah 1 yumurta,1 domates,peynir,zeytin ve 1 dilim ekmek yedim.ara öğün gene kaçtı.öğlen 2 tane köfte,salata,1 kase çorba ve 1 dilim ekmek yedim.yarın tartı günü bide regl oldum onunda şişkinliği var.inşallah kilo almış olmam.artık yiyince mutsuzz oluyorum galiba doğru yoldayım.

sabah 1 yumurta,1 domates,peynir,zeytin ve 1 dilim ekmek yedim.ara öğün gene kaçtı.öğlen 2 tane köfte,salata,1 kase çorba ve 1 dilim ekmek yedim.yarın tartı günü bide regl oldum onunda şişkinliği var.inşallah kilo almış olmam.artık yiyince mutsuzz oluyorum galiba doğru yoldayım.

tatlim karbonhidratla proteini ayni zamanda yememek gerekiyor mesela sabah ya yumurta ya da ekmek oglen de ekmekle kofte birarada olmamali cunku bunlar birlesince depolaniyor gibi oluyor eritmek daha zor canan karatay kahvaltida bile ekmegi tavsiye etmiyor onun yerine yumurta sdece tavsiye benimki canim yine de sen bilirsin ne yapman gerektigini

Back
X