- 18 Temmuz 2022
- 35
- 0
- 1
- 41
- Konu Sahibi ZorluKadin
-
25 ilk verdi doktor günde 2 defa sizin tüylenme sorununuz tam olarak hangi bolgelerdeBana da bugün verildi bu ilaç kaç mg verdiler
Bana da 50 mg günde 1 defa25 ilk verdi doktor günde 2 defa sizin tüylenme sorununuz tam olarak hangi bolgelerde
Kullanmaya başladınız mı25 ilk verdi doktor günde 2 defa sizin tüylenme sorununuz tam olarak hangi bolgelerde
İşin aslı kızımda çıktı bu sorun 16 yaşında evet bir haftadır kullaniyo şükür şimdilik bı problem yok çok yan etkisi olduğunu söylüyorlar ama şimdilik bi sıkıntı olmadı inşallah olmazda kızımın en çok yüz bölgesindeki tüyler tedirgin ediyo kimileri sakın lazer yaptırmayın diyo kimisi kesinlikle çok iyi geliyo diyo ne yapicamizi şaşırmış bı durumdayimKullanmaya başladınız mı
Benimde malesef yüzümde var ve alıyorum çok çabuk çıkıyorlar artık almaktan sıkıldım ben de 21 yaşındayım yüzüne sakınlazer sürmeyin ben sürdüm ve çoğalttı yüze sadece iğne epilasyonu yaptırın sakın lazer sürdürmeyin sakın ben çok pişmanımİşin aslı kızımda çıktı bu sorun 16 yaşında evet bir haftadır kullaniyo şükür şimdilik bı problem yok çok yan etkisi olduğunu söylüyorlar ama şimdilik bi sıkıntı olmadı inşallah olmazda kızımın en çok yüz bölgesindeki tüyler tedirgin ediyo kimileri sakın lazer yaptırmayın diyo kimisi kesinlikle çok iyi geliyo diyo ne yapicamizi şaşırmış bı durumdayim
Benim vücudumun neredeyse her yerinde var artık çık sıkıldım çok yoruldum sizin kızınızın hangi bölgelerinde vvar25 ilk verdi doktor günde 2 defa sizin tüylenme sorununuz tam olarak hangi bolgelerde
Çenesinde kulak altlarında vücudun her yerinde ince ama koyu renk lazer düşünüyordum iğneli yapilcak gibi sert değil ama lazer yaptiranlarin yorumlarına bakınca çok kararsız kalıyorum siz ilaç kullandınız mı hiç hormonlarinizda sorun varmiydi çok can sıkıcı bı durum yaBenimde malesef yüzümde var ve alıyorum çok çabuk çıkıyorlar artık almaktan sıkıldım ben de 21 yaşındayım yüzüne sakınlazer sürmeyin ben sürdüm ve çoğalttı yüze sadece iğne epilasyonu yaptırın sakın lazer sürdürmeyin sakın ben çok pişmanım
Tüm vücut diyebilirim malesefki ince cansız ama köyü renk hadi vücudu geçtim yüzünde çıkanlar çok rahatsız ediyo çok küçük olduğu için aldirmayada korkuyorum aceba alınınca sertleşir cogalirmi dahada kötü bı hala getirmek istemiyorumBenim vücudumun neredeyse her yerinde var artık çık sıkıldım çok yoruldum sizin kızınızın hangi bölgelerinde vvar
Hormon testi yaptirdinmi canım senBenim vücudumun neredeyse her yerinde var artık çık sıkıldım çok yoruldum sizin kızınızın hangi bölgelerinde vvar
Yaptırdım böbrek üstü bezi hormonlarımda artma varHormon testi yaptirdinmi canım sen
Benimde öyle ince cansız koyu renkli tüm vücut vs yüz kulak altı çene kaç yaşındaydı kızınızTüm vücut diyebilirim malesefki ince cansız ama köyü renk hadi vücudu geçtim yüzünde çıkanlar çok rahatsız ediyo çok küçük olduğu için aldirmayada korkuyorum aceba alınınca sertleşir cogalirmi dahada kötü bı hala getirmek istemiyorum
Bugüne kadar ilaç kullanmadım ancak böbrek üstü bezi hormonlarım yüksek çıkınca bir ilaç verdi ancak daha kullanmaya başlamadım ismi aldactoneÇenesinde kulak altlarında vücudun her yerinde ince ama koyu renk lazer düşünüyordum iğneli yapilcak gibi sert değil ama lazer yaptiranlarin yorumlarına bakınca çok kararsız kalıyorum siz ilaç kullandınız mı hiç hormonlarinizda sorun varmiydi çok can sıkıcı bı durum ya
16 yaşında kızım canım aynı senin bahsettiğin gibi vücudun her yerinde yüzüne hangi lazeri yaptırdın çoğalmasına sebep oldu biz yüzünu almaya cesaret edemiyoruz çoğalır diye korkuyorum sen ne ile alıyorsun canım yüzünüBenimde öyle ince cansız koyu renkli tüm vücut vs yüz kulak altı çene kaç yaşındaydı kızınız
Aldactone kızım başladı 10 gündür kullaniyo hirsutizmde etkili bı ilaç oldugu soyleniyo ama etkisini görmek için en az 6 ay kullanmasi gerekiyormuş ekstra her akşam bir fincan taze nane çayı veriyorum bı ümit belki faydası olur diyeBugüne kadar ilaç kullanmadım ancak böbrek üstü bezi hormonlarım yüksek çıkınca bir ilaç verdi ancak daha kullanmaya başlamadım ismi aldactone
Canım birde testesteron seviyen ve 14 delta sonucun kaç çıktı seninBugüne kadar ilaç kullanmadım ancak böbrek üstü bezi hormonlarım yüksek çıkınca bir ilaç verdi ancak daha kullanmaya başlamadım ismi aldactone
Doktorlar test sonuçları hakkında doğru düzgün hicbisey söylemedi ama araştırdığım kadarıyla kızıminda böbrek üstü bezlerindeki hormon biraz fazla calisiyo sınırın biraz üstünde 14 deltaandrostenoid diye bı hormonÇenesinde kulak altlarında vücudun her yerinde ince ama koyu renk lazer düşünüyordum iğneli yapilcak gibi sert değil ama lazer yaptiranlarin yorumlarına bakınca çok kararsız kalıyorum siz ilaç kullandınız mı hiç hormonlarinizda sorun varmiydi çok can sıkıcı bı durum ya
1-4 Delta 9.26 çıktı benim testesteron da 0.65 çıktı Delta normal değer 0.9-3 arasında testesteron 0.1-0.75 arasında bir değermişCanım birde testesteron seviyen ve 14 delta sonucun kaç çıktı senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?